- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.621
zeynacim yinede sakin ol tatlim..
ya aslinda izin veriyorda ben galiba cok evhamliyim gidemiyorum mutfaga.
ne zaman uzun uyursa o zamanyapiyorum yemegi,geneldede babagelince uzun uzuuuun uyuyor.
hmm aksama firinda et var ve bulgur pilavi.dedimya canim hep et istiyor:)
kosun cabuk ben bitirmeden yetisin..
ulen mmf ye ye sis emiiiiiiiiiii,neler yedin kisssss sakin kIsIr demeee cok canim ceker sonra.
bu olay anaların standart olayı galiba bende ikisinde de yaptım hala devam ediyorum ben nere o oaraya özellikle mutfağı çok seviyor bakılacak o kadar çok ıvır zıvır var diye galiba...ben yemek yaparkene oğluşu tezgaha koyuyorum koltuğuyla hem beni görüyo vakit geçiriyo hemde hemen müdahale edebiliyom sıpaya
zeynacım hiç korkma aşıdan strese sokma kendini dün ben stres yaptıkça kız sankianladı aşıya gideceğini o da huzursuzlandı ama çok şükür biz geceyi rahat atlattık korktuğum gibi olmadı.ateşi çıkar huzursuz olur diyordum ama yok rahattık.sadece aşıdan 6 saat sonra yarım fitil verdik ne olur ne olmaz diye.inşallah seninde rahat geçer aşınız.
Kızlar iyi akşamlar herkese...
Bugün serum fizyolojiği ucuza getirmenin süper bi yolunu buldum :)
Eczaneden serum fizyolojiğin muadili olan 500 ml izotonik sodyum fosfat, bir enjektör, bir de damlalık alıyorsunuz. Sodyum fosfatın şişesine geçirdiğiniz şırıngayla sıvıyı damlalığa aktarıyosunuz oluyo size serum fizyolojik hem de 500 ml'si 4,75 TL'ye!!! Walla biz denedik, etkisi aynı! Aklınızda bulunsun
Bu arada, kayınvaldemler bizde, yatılı misafir... Kadın içerden laf atıyo, yok Bengisu anne sütü aldıktan sonra ellerini dudaklarını öpmüş de acıymış da, benim sütüm acıymış da, çocuk katı gıdaya geçse bi çok sevinecekmiş de!! Kadın sütü yokmuş, çocuklarını emzirememiş, kıskançlığın böylesini de görmedim! Torunu ya!!!
kısır:1ninca::roflol: hemide ben yaptım gidince ööle herkesin ksıırını yiyemem :1closedeyes:
bak napalım sen bana norveçlerden somonika getir ben sana kısır yapıp elcazımla yedireyim he çilek kafa
kız deli yap kısırı ye üstünede 1çay bardağıkimyonu iç eğer gaz yaparsa gel beni vurcokacimcoook
ben yemek yaparkene oğluşu tezgaha koyuyorum koltuğuyla hem beni görüyo vakit geçiriyo hemde hemen müdahale edebiliyom sıpaya
Çilek kafa bulgur pilavı yiyosun da niye kısır yiyemiyorsun ben anlamadım ki şincik bu işi. Bak mmf den örnek al ben öyle yaptım, gazdan ben uçacak olsam da kızıma maşallah bişey olmuyor.
hakkaten yaa niye bulgur pilavi yerken korkmuyorumda kisirda korkuyorum hic anlamadim.sahii yav yiyim dimi Allah korusun siser filan bitaraflarim.
ayrica suanda size feci gicigim juli hanim,ne o resimler boy boy cekilmisiniz.hanginiz daha güzelsiniz diye bakmaktan sasi oldum bea...oku üfle bisiler yap cokk datluuuuu o böcük.
Kızlar iyi akşamlar herkese...
Bugün serum fizyolojiği ucuza getirmenin süper bi yolunu buldum :)
Eczaneden serum fizyolojiğin muadili olan 500 ml izotonik sodyum fosfat, bir enjektör, bir de damlalık alıyorsunuz. Sodyum fosfatın şişesine geçirdiğiniz şırıngayla sıvıyı damlalığa aktarıyosunuz oluyo size serum fizyolojik hem de 500 ml'si 4,75 TL'ye!!! Walla biz denedik, etkisi aynı! Aklınızda bulunsun
Bu arada, kayınvaldemler bizde, yatılı misafir... Kadın içerden laf atıyo, yok Bengisu anne sütü aldıktan sonra ellerini dudaklarını öpmüş de acıymış da, benim sütüm acıymış da, çocuk katı gıdaya geçse bi çok sevinecekmiş de!! Kadın sütü yokmuş, çocuklarını emzirememiş, kıskançlığın böylesini de görmedim! Torunu ya!!!
ya bu teşekür butonu neden kalktı ya çok kötü oldu
benim anneme gelmemle uğraşan çilek mmmf ve zeyna ya
teşeekür ederimkafamçokkarıştıkıskanmayın beni tımam mı:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?