2008 Kasım Anneleri

heh dülştüm buralara gene aman yaa pc yi baştan yüklüyom onla uğraştım bayırları inip çıkma dışında rahat gidip geldim aanaa ne panik yaptımbe sankibebeyle ilk çıkıyom ay 2 gündür tavandakilerle pek bi ömuhabbetli çığlık kahkaha nası şaklabanlık yapıyolar benim oğluşumu güldürmek için:1ninca:
neler yedim sormayın aman neler nelercokacimcoookulen ben bu kkiloları nası vercembe :mymeka:siniroluyom bu süt hormonlarına:mymeka:sizde fazla kaynatmamışsınızaferin sizekaydirigubbakcemile5asortik hafta 7sen 9 ananda kalıyon yavyummm hayırdırrr:jeyyar:

zeynacim yinede sakin ol tatlim..

ya aslinda izin veriyorda ben galiba cok evhamliyim gidemiyorum mutfaga.

ne zaman uzun uyursa o zamanyapiyorum yemegi,geneldede babagelince uzun uzuuuun uyuyor.

hmm aksama firinda et var ve bulgur pilavi.dedimya canim hep et istiyor:)

kosun cabuk ben bitirmeden yetisin..

ulen mmf ye ye sis emiiiiiiiiiii,neler yedin kisssss sakin kIsIr demeee cok canim ceker sonra.

kısır:1ninca::roflol: hemide ben yaptım gidince ööle herkesin ksıırını yiyemem :1closedeyes:
bak napalım sen bana norveçlerden somonika getir ben sana kısır yapıp elcazımla yedireyim he çilek kafa
kız deli yap kısırı ye üstünede 1çay bardağıkimyonu iç eğer gaz yaparsa gel beni vurcokacimcoook

selam kasım anaları hihoyyyt
dün biz aşıdan sonra anneme gelmiştik ve akşam burada kaldık.sabah kalktım baktım hava güzel kızı hazırladık annemle kendimizi dışarıya attık valla tüm kadıköyü altüst ettim gezdik bol bol .. valla bizim hanıma da temiz hava yaramış olsa gerek 4 saat hiç uyanmadı arada sadece bi mamasını yedirdim o kadar. ne zaman eve yaklaştık o zaman gözlerini açtı hanfendü. eve daha yeni girince de dedik bu saatten sonra eve geçmeyelim bu akşam da buradayız hihoyyyt
zeynacım hiç korkma aşıdan strese sokma kendini dün ben stres yaptıkça kız sankianladı aşıya gideceğini o da huzursuzlandı ama çok şükür biz geceyi rahat atlattık korktuğum gibi olmadı.ateşi çıkar huzursuz olur diyordum ama yok rahattık.sadece aşıdan 6 saat sonra yarım fitil verdik ne olur ne olmaz diye.inşallah seninde rahat geçer aşınız.
azocum allah kolaylık versin hem kış günü hemde bebekle taşınmak zor olur. bir an önce toparlarsınız inşallah.

ya kızlar dün doktor bize hergün kaka yapmasını isteriz bebeklerin dedi.eğer ikinci gün yapmazsa öle her takviyeyi kullanma sadece zeytinyağı bir çay kaşığı ver poposundan da uyar dedi.

kıslar bakın bakalım bu da bizim küçük hanım .. nasıl büyümüş mü???

ImageShack - Image Hosting :: duru1fn4.jpg
ImageShack - Image Hosting :: duru2pq8.jpg

Çilek kafa bulgur pilavı yiyosun da niye kısır yiyemiyorsun ben anlamadım ki şincik bu işi. Bak mmf den örnek al ben öyle yaptım, gazdan ben uçacak olsam da kızıma maşallah bişey olmuyor.

Lelal maşallah 41 kere :) bu hatun tamamdır artık kadıköyleri falan da gezdiyse hepten tamamdır :)

saol julicimm hepimizin bebişini inşallah.. valla anasının kızı oldu.. biz dışarı çıktıkça kayınvalidem hepten kuduruyor ama bizi tutabilene aşkolsun :)))

ben yemek yaparkene oğluşu tezgaha koyuyorum koltuğuyla hem beni görüyo vakit geçiriyo hemde hemen müdahale edebiliyom sıpaya
bu olay anaların standart olayı galiba bende ikisinde de yaptım hala devam ediyorum ben nere o oaraya özellikle mutfağı çok seviyor bakılacak o kadar çok ıvır zıvır var diye galiba...

sağol canım ya inşallah sizin gibi geçer bizimde aşı günümüz stres yapıyorumda ona çaktırmıyorum hiç korkmasın diye :teselli: bende diyorum aşıya gitmeden yarım saat önce yapsam fitili ama sonra mı yapsam önlem olarak bilemedim ne yapsam..:çok üzgünüm:

aman ya kısır dediniz dediniz içim kıyıldı kısıra ben gene bi mutfağa gideyim cokacimcoook

Kızlar iyi akşamlar herkese...
Bugün serum fizyolojiği ucuza getirmenin süper bi yolunu buldum :)
Eczaneden serum fizyolojiğin muadili olan 500 ml izotonik sodyum fosfat, bir enjektör, bir de damlalık alıyorsunuz. Sodyum fosfatın şişesine geçirdiğiniz şırıngayla sıvıyı damlalığa aktarıyosunuz oluyo size serum fizyolojik hem de 500 ml'si 4,75 TL'ye!!! Walla biz denedik, etkisi aynı! Aklınızda bulunsun

Bu arada, kayınvaldemler bizde, yatılı misafir... Kadın içerden laf atıyo, yok Bengisu anne sütü aldıktan sonra ellerini dudaklarını öpmüş de acıymış da, benim sütüm acıymış da, çocuk katı gıdaya geçse bi çok sevinecekmiş de!! Kadın sütü yokmuş, çocuklarını emzirememiş, kıskançlığın böylesini de görmedim! Torunu ya!!!

Son düzenleme:

böle karılara uyuz olurum
sana ne kadın sana ne ayrıce torunun bu ya :mymekanun dudakları acıdırda ondan acı gelmiştir ağzınaaaa

gelelimde biide bize yap kisirdan öyle benimki güzel demekle olmasss...

ben yemek yaparkene oğluşu tezgaha koyuyorum koltuğuyla hem beni görüyo vakit geçiriyo hemde hemen müdahale edebiliyom sıpaya

iyide benim canavar yanlizca arabada oturuyor koltuguna evde koyuyorum hemen viyakliyor.bu cocukta bi denyoluk varya hayirdir insl.

lelalll fistigin cok güzel olmus masallahhhh,julinin fistikla seninkini bi ara bana versenizde yesem diyorum cok canim cekti..

ya bu teşekür butonu neden kalktı ya çok kötü oldu
benim anneme gelmemle uğraşan çilek mmmf ve zeyna ya
teşeekür ederimkafamçokkarıştıkıskanmayın beni tımam mı:dilcikar:

tövbe yarabbimmm ya,ne diye öperki kizinin dudaklarini,ya ben hic tahammül edemem.öptürme sende bisiy yap..

sey deseydin keske,ee o zaman sen icme anne benim kizim seviyor filan diyeydin.

ayy bana fenalik geldi gidiyorum buralardan

ya bu teşekür butonu neden kalktı ya çok kötü oldu
benim anneme gelmemle uğraşan çilek mmmf ve zeyna ya
teşeekür ederimkafamçokkarıştıkıskanmayın beni tımam mı:dilcikar:

Kiskanirim ben ...git sende evinee alla allaaaaa

zaten böcügün cok sevimli olmuss git bakk ucururum seni.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…