- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.641
lelal maşallah kuzucuğuna canım ..
kızzzz salıpazarına mı gittin yoksam hııı:dilcikar:
çok saol hayatımm .. böyle giyinince tam abla olmuş gibime geliyor kaydirigubbakcemile3ayrıca lelalci maşallah subanallah kızına abla olmuş bee
lelalll fistigin cok güzel olmus masallahhhh,julinin fistikla seninkini bi ara bana versenizde yesem diyorum cok canim cekti..
looooo çilek yemeğini yedin galibaaa baya şen şakrak gözükyüyonda
varya acayip canım kısır istiyo mmmfden ses yok sen gel ben yapayım bari yiyelim karşılıklı bide çay yaparız ohhh cokacimcoook
asorticim kıskanmadım canım git annene tabi gidebildiğin kadar git ana kucağından rahat yer mi var...
diyene bakkk sana baka baka olduk bi kerem bizayyy amma obursunuz be aklınız fikriniz yemektelaelaelaelaelae
aynen sana katılıyorum fikrinden ötürükim acaba insanın aklına sokuyor cokacimcoookkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
evet valla yolarım ben onu yanlışlıkla bana gelse şimdiki gençler bi tuhaf zaten ağzılarının ayarı yokyemekteyizde ki 19 yaşında ki kız ne kadar bilmiş konuşuyo yaa gıcık oldm
uyuyan çocuğa ne parmak atıyon sendekimler var bakalım yoklama yapalım:)) benimkide sıkıntıdan konuşur gibi ıngaa diyo ne komik çocık 9a kadr uyudu zorla kaldırdım şimdi uyumuyoo
uyuyan çocuğa ne parmak atıyon sende
bizde zorla kaldırdık ama yıkamak için şimdi babası bayıltmaya çalışıyo cin kesildi delikafadulden
bizde gece uyuyalım diye kaldırdık zaten çıçmış sırtına kadr koci yattı zaten hasta o hasta olunca bu velede de bişey olii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?