2008 Kasım Anneleri

looooo çilek yemeğini yedin galibaaa baya şen şakrak gözükyüyonda
varya acayip canım kısır istiyo mmmfden ses yok sen gel ben yapayım bari yiyelim karşılıklı bide çay yaparız ohhh cokacimcoook
asorticim kıskanmadım canım git annene tabi gidebildiğin kadar git ana kucağından rahat yer mi var...

lelal maşallah kuzucuğuna canım ..

kızzzz salıpazarına mı gittin yoksam hııı
:dilcikar:

teşekkür ederim canımm .. kaydirigubbakcemile3 çok mu belli oluoo :)))
valla tüm kadıköy ve salıpazarı tavaf edildi hihoyyyt kızım oralardan mahrum kalmasın:lepi:

ayrıca lelalci maşallah subanallah kızına abla olmuş bee
çok saol hayatımm .. böyle giyinince tam abla olmuş gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

lelalll fistigin cok güzel olmus masallahhhh,julinin fistikla seninkini bi ara bana versenizde yesem diyorum cok canim cekti..

teşekkür ederim çilekcim.valla sen gel buralara yersin tabe neden olmasın.

bu arada o kadar çok kısır dediniz ki valla benim de canım çekti yarın yapsam mı ne bende

hehe evett yidimm vallahi nasil belli oluyor ama:)

gelimm gelimde yiyelim beraber ne güzel olur.

Çilek canım Banusu nun yanına bile yaklaşamam güzellik konusunda. İltifet edüyürsünüüüzzz :) Ya biz hiç olmazsa ana kız gibi duruyoruz sizin gibi abla kardeş gibi değil. Asortie de öyle çıtırlar :)

Elmalıturta serum fizyolojik buluşunu deneyeceğm cünkü 15 ytl ve ssk da ödemiyor onu. Bu arada kayınvalidenler ne zaman gidecek ne lafını bilmez biri o öyle. Yazık ne güzel süt veriyorsun diyeceğine kadının dediğine bak. Doktorun dediğini abartıp moral bozuyor yetmiyor kızın dudağını öpüyor. Dayanılmaz bişi Allah sabır versin canım sana.

ayyy amma obursunuz be aklınız fikriniz yemektelaelaelaelaelae
diyene bakkk sana baka baka olduk bi kerem biz
kim acaba insanın aklına sokuyor cokacimcoookkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
aynen sana katılıyorum fikrinden ötürü
yemekteyizde ki 19 yaşında ki kız ne kadar bilmiş konuşuyo yaa gıcık oldm
evet valla yolarım ben onu yanlışlıkla bana gelse şimdiki gençler bi tuhaf zaten ağzılarının ayarı yok

iyi geceler kızlar ne güzel kaynatmışsınınz yine
özellikle yemek ve kısır bölümüne bayıldım gerçi bu aralar tatlı yemekten şeker komasına girmek üzereyim
neyse oğlum ve babası saat 9 dan beri uyuyorlar aksi gibi benimde uykum yok
gece işimiz var anlaşılan
hepinizi öptüm canlarım iyi uykulaaaaaar

zeynaacık şimdiden geçmiş olsun gelince eve hemen yarım fitil at drlar aşıdan önce bişey önermiyo .bende kaçtım artık açamam sabah tükanı juli açsın bu sabahta:))

Merhaba kızlar kimse kalmamıştır heralde.Bende bi rezene içerken takılayım dedim.uyuyayım sabah zor oluyo.
Misafirim vardı sağolsun pastalarını yapıp geldiler.
Almak isteyipde sonra alırım dediğim cici pantolonu hediye getirmişler:)
Zeyna kız bu çekim yasası bugünlerde benim lehime .alışyo,maşallah.

Biraz daha kullanalım yasayı.Bundan sonra her gelen misafir pastasını böreğini getirisinDD Çok mu abarttım ayol:))

Hadi iyi geceler mmfcim,ben açarım tükkanı,şimdi hemen uyursam tabi:))

Fitili söylediğin iyi oldu,ben gitmeden yapmayı düşünüyordum.
Perşembe günü Verem aşısı olcaz bizde..

iyi geceler kasım anaları :))
zeynacım yarınki aşınız için şimdiden kolay gelsin inşallah ateşsiz ve kolay atlatırsınız canım.
sabah çayı koymayı unutmayın :))

aman aman cidden tükkanı ben açmışım:)))
Haydi kızlar sıcacık anason çayı demledim,içmeyen pişman ona göre

Kızımı dün çok beğendiler maşallah.Çok hareketli buldular.
Napalım bu karnımdada böyleydi:))
Şimdi beni izliyo ana kucağına koydum-kendi kendine oynuyor.Bu günleride gördük ya çok şükür.Hiç inmeyecek kucağımdan sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…