2008 Kasım Anneleri

anason cayı guzel olur walla kahvaltımıda yaptım ustune boyle keyıflı keyıflı ıcerım . ne guzel kızın duruyo demekkı kendı kendıne masallah dıyeyımde :) benımkı hala kucakcı

önce metsil,sonra colinoks,şuan sab simpleks kulanıyorum
nurse harveys e de doktorum sab ın yanında ver dedi.onu da arada veriyorum am a sevmiyor çıkarıyor.
bir de rezene çayı.elma yağı ile de masaj yapıyorum.gaz yapan hiç bir şey yemiyorum.
doktorum bunların da etkisi bu kadar sa beklemektan başka çaren yok dedi

darkçım aslında gazını gayet güzel çıkarıyor.
özellikle sabaha karşı pırt pırt süper gaz çıkarıyor.
ama çıkarması bittiği anlamına gelmiyor.bir de popodan zorluyor çıkarırken,mide gazı çok zorlamıyor hemen çıkarıyor.
7/24 ıkınıyor kızarıyor(

günaydıın güzel anneler :)) ohh tükkan açılmış,çaylar demlenmiş,sohbet bile başlamış.söylüyorum ben sekerim çok hamaratsınız.ben yetişemiyorum size

Baya bi ileç kullanmışsın.

Sende gazı engelleyen çaylrı arttır canım.

Rezene,anason,elma suyu bunların hepsinden iç gün içerisinde.

ben azalttım kız gazlanmaya başladı,hemen tekrar hepsini içmeye çalışıyorum.

elma suyu hazır meyve suyu mu içiyorsun.
rezene anosan kimyon karışık aldım aktardan 2 fincan içiyorum.
sen günde ne kadar içiyorsun cnm

Hımm benim kız gibi pırt yapıyo ardından ağlamaya başlıyo.

Mide gazıda son zamanlarda sattlerce uğraşıp uğraşıp çıkaramıyodum.
Çileğin söylediği gibi yaptım çok daha rahat çıkıyo şimdi.
Hemen emer emmez yüzüstü yatırıyorum.Altına feda ettiğim bişey koyuyorum.
Hemen gark ediyo.Bir miktarda çıkarıyo.Çok da sevdi bu yüzüstü olayını.

bu arada avatarın süper komik:)) darkçım

bir de darkçım ceren he emmede göğsünü boşaltıyor mu?
Sağol canım yeni buldum :) Bi tane daha var dönüşümlü kullancam.
Şuan psikolojime en yakın olan avatar dd

günaydıın güzel anneler :)) ohh tükkan açılmış,çaylar demlenmiş,sohbet bile başlamış.söylüyorum ben sekerim çok hamaratsınız.ben yetişemiyorum size
Açtık tükkanı canım:) Bugün de ben açayım dedim:)

Neyse ben yemeğe gideyim.

elma suyu hazır meyve suyu mu içiyorsun.
rezene anosan kimyon karışık aldım aktardan 2 fincan içiyorum.
sen günde ne kadar içiyorsun cnm

Hepsinden birer kupa içiyorum bazen biraz daha fazla olabiliyor.

Hazır elma suyu içiyorum.%100 elma suyu olanlarından alıyorum.
Elmada yiyorum.

Ben gelirim yine kociş yemek istiyo:)))

hooooppp ben de düştüm...
baya baya kaynatmışsınız ayoll.
biz sabah beri dr sağlık ocağı geziyoz.ancek geldik eve.
dr kontrolümüz iyi geçti 1 kg almış 5.100 grm olmuş boyumuzda 56 cm.maşallah dedi dr amcemiz iyi bakmışsın dedi.valla başkada bişi yapmadı ölçtü biçti kafasına bıngıldağına falan baktı bitti.aman hep iyi sorunsuz olsun tabi..
sonra geldik sağlık ocağına.valla benim bacaklarım titredi masumum nasılda gülücükler saçıyordu girdiğimizde.soydum işte bebeyi önce kolundan garibim anlamadı nerden yedi darbeyi sonra sol bacak işte koptuğu an oydu daha kendine gelemedi sağ bacak..çocuğum helak oldu bu kadar darbe nerden geldi anlamadıda.nasıl acıdım nasıl yandı benimde içim.ebeler yarım ölçek şurubunu ver dediler ne olur ne olmaz bazen ilk gün değil ama 2. gün ateş yapıyor dediler takip et dediler yolladılar.verdim ilacını şimdi garibim sızdı..
arada bi büzüyo dudağını ühühühü diye acıları geliyo galiba aklına :bbo:

zeynacimm gecmis olsn atlattiniz siz bakalim 3 subatta bizi neler bekliyor.ya bana fitil ilac filan ver demedi doktor.dize dedidemi veriyonuz?ama belki bu gittigimde der asilar biraz agir oldugu icin.

ya gecemiz berbattii,hani derlerya bi insanin basina ne gelirse bogazindan gelir diye :/

benim oglusuma süt cok gaz yapiyor 1,5 aydir icmiyorum cocuk cok iyiyydi ama saleple beraber 3 gündür flan hep ictim.hadi dedim gazida yok icebilirim ki yanlizca sütle yapmadim bile yari yariya suyla karistirmistim ama dün gece patladi artik.cok¨kötü oldu yavrum nasil agladi anlatamam.ee tabi abaha kadarda memede kaldi,simdide cok huzursuz habire kivraniyor acayipte uykusu var.

offff ne geceydi bea kendimi zombi gibi hissediyorum:)

uyanmak uzere heran kacabilirim.

tünaydın kızlarr :))
ooo dark hanım pek bi hamarat gördüm bugün sizi tükkan açılmış çaylar demlenmiş :))
zeynacım hadi geçmiş olsun bitti işte.inşallah ateş falan yapmaz, huysuzlanmaz da rahat bir gün geçirirsiniz

teşekkür ederim kızlar valla çok korktum yavrum ağlayacak diye ama şimdide acaba huzursuzluk ateş olur mu telaşındayım:çok üzgünüm:
çilekçim bizim dr geçen gittiğimizde verdi belki bana gelemden aşıya gidersin evde bulunsun ateş yapabilir aşılar diye verdi şurupla fitil.önce şurubu dene olmadı en kötü ihtimalle fitil ver dediler.çünki fitil özellikle erkek bebeklerin ruh sağlığı için 1 yaşa kadar pek önerilmiyormuş fisfisfispsikolojileri bozulabiliyormuş fitilden laelaelaelaelaeaman ne bilim öle dediler ama mecbur kalnırsa atacaz yarım fitilde kafamçokkarıştı
demek senin velet uyumadı valla yıkadığım halde benimkide pek uyudu sayılmaz kafam bi dünya dolanıyorum bazen toplayamıyom kafayı uyur gezer gibiyim bide bu aşıyı çok takmıştım ya kafaya ondan sanırım..salak salak dolanıyom evde senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…