2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin zeynacım geçmiş olsun.çilekçim gaz damlası filan vermiyormusun ya da en azından rezene filan.sonuçta sütte lazım bize. (söyleyene bakarmısınız yalnız sanki ben çok içiyorum,hamileyken çok içtim gına geldi galiba ama bugün içtim 1 bardak :)

teşekkür ederim saphiracım.valla bende hazır meyva suyu içiyorum isim vermiyim reklama falan girer.ama elma suyunu beğenmedim.daha çok kayısı ve şeftali içiyorum..alıp almamak tamamen sana kalmış bişi

evde kendimiz yapsak elma suyunu katı meyve sıkacağında.zeynacım hiç öyle denedinmi,hele bide havuçla veya limonla karışıtırırsan çok güzel oluyo.ama üzücü bir durum:benim katı meyve sıkacağım uzun bir süre önce bozuldu ve ben yenisini almadım ama olan arkadaşlara tav siye ederim

ben geldimmm
zeyna aşılarınızı olmşsunuz geçmiş olsn cnm .
bende katı meyva sıkacağı var ama onda sıkmak zor geliyo hani şu kollu sıkacaklar varya onda sıkıyo kociş nar portakal filan onlardan alın bitane kızlar 20 milyon diğer sıkacakta narı sıkıyosun sıkıyosn 1 çay bardağı bile çıkmıyo ama bunda birsürü çıkıyo tavsiye ederim.
ben sütte içiyorum herşeyde yiyorum maşallah pe gaz olmuyo hatta demin günlük sütler varya ondan içtim yarım litre çokmu içmişim ne:)

selam kızlarrrr
ben geldim beni soran arkadaşlara teşekkürler hatırlanmak güzel bir duygu
saphiracım zeynacım sağolun iki gündür girmeye çalışıyuorum bende
oğluşumdan değilde gezmekten ve misafirden fırsat bulamıyorum ben
daha sabah bir miafir daha ağırladım
çok sevenimiz varmış şükür ama gerçekten yoruldum artık
daha iş arkadaşlarım eski komşularım annemin komşuları gelecek
offf offf çok işimiz var daha tatilimin bitmesine bir aydan az kaldı ama ben şööööyle oğlu ve kocamla doya doya oturamadım bile
size maşallah kızlar buraları sahipsiz bırakmadınız artık herşey rayına oturuyor
bebişlere alışıldı toparlanıcaz tekrar inşallah

teşekkür ederim canımmaşallah iyi süt içmişsin canım benim canım hiç istemiyo süt aklıma bile gelmiyor
katı meyva sıkacağını ben zaten oğluma aldım 2 ay sonra kullanmaya başlarız kısmetse

hoşgeldin cnm.valla bana artık bebek için tek tük misafir geliyor.daha çok ben gidiyorum iadeyi ziyarete artık.mesela dünde misafirlikteydik kızımla :)
selam pirayecim evet doğru söylüyorsun katı meyve sıkacağı önemli.bende yenisini almayı düşünüyorum.hani p ile başlayan markanınki varya ,kabuğuyla,sapıyla,çöpüyle atıyorsun meyveyi,onlardan almak istiyorum ama çok masraf ettik kocişe bişey diyemiyom artık :)

Heeeyyyyyt juli kafa geldi.

mmmf cim tükanı açamadım neyse dark gelmiş :) çok uykucuyduk bu sabah kızımla 8 den sonra koyun koyuna yattık. Dün aşure çorbası yapmıştım sütle. Aşureden gazı olmadı ama sütle yapılan bu çorbadan gazı oldu kızımın neyse şimdi iyi ama çorbada çok süt yaptı tercih hakkımı kullanmam gerek ( Bugün üzerine bolca kimyon döküp yemeyi deneyeceğim bakalım ne olacak.

Zeyna geçmiş olsun canım atlattın darısı aşısı olmayanlara :)

Ya bir sürü şey yazacaktım aklımdaydı ama unuttum.

Şimdi kız tekrar uyudu biraz ortalığı toplayım yemek yapıyım gelirim yine.

Ya bu arada siz iyi başka yerde kalabiliyorsunuz. Ben kızın uyku düzeni bozulacak diye annemde kalamıyorum. Söylemesi ayıp artık bir düzeni var da :)))

bizde çok geziyoruz oğlumla günler nasıl geçiyor anlamıyorum valla
bende katı meyva sıkacağı konusunda aynı fikirdeyim kızlar
ek gıdaya geçince çok lazım olacak alanlar olursa tavsiyelerini bekleriz bizde almadık henüz

maşallah julicim Allah düzeninizi bozmasın bende gece kalamam kimsede ama gündüz gezmekten geri kalmıyorum şimdilik
bu arada benim oğluşun gazı olmuyor artık çok şükür kendisi çıkarabiliyorda uykusu olduğunda çok huysuzlanıyor
sağolsun teyzeleri hep kucaklayınca bazen değişiyor huyu

Size de maşallah Fater :) Banusu huysuzlanıyor artık uyut beni diye. Uyku saatlerini ben işe gelip giderken emzirme sürelerine göre ayarlıyorum. Umarım değişmezler. Mesela sabah 9 da emzirip uyutup evden çıkmam lazım. Yine öğleden sonra 4 te meme verip uyutuyorum 7 buçukta kalkıyor benim eve geliş saatim bu da. Bazen şaşıyor tabii napalım o günleri de idare edecekler bıraktığım sütle. Oyuncak bebek değil ki kurayım ne güzel olurdu şöyle arkasından programlasan şu saatte kalkacak yatacak diye :) Evde olsam istediğini yapsın da işe gitmeden her şey düzene girsin istiyorum. Uyanık vakitlerinin çoğunu benimle geçirsin istiyorum.

ek gıdalara 4 aylıkkenmi başlıycaz 6 aylıkkenmi cnm doktor önerirse 4 aylıkkende başlaybiliriz galiba dimi

benimkinede öle kabuğuyla atıyosn güzel valla,
ahh ahh şu masraflar

haklısın canım çalışmak zorunda olmak çok kötü
şimdiden nasıl bırakacağım diye düşünüyorum
herşeyin ilkini ben görmek istiyorum ilk gülüşünü gördüm mutluluktan uçtum resmen
şimdi ilk konuşması emeklemesi yürümesi hepsini ben görmek istiyorum
ya bak duygulandım yine
sağlık olsun ne yapalım herşey onların geleceği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…