2008 Kasım Anneleri

valla ben büyüğüne 4 aylık ufak ufak başlamıştım başlarız herhalde meyva suyu falan
vayyy jüli kafa senin kız düzene girdiyse herkezinki girer. geçen haftalarda krize giriyordun uyumuyo diye aman şeytan kulağına kurşun hep böle gitsin.
seninki düzeldi bizimki yamulmaya başladı..

üzülme çilekcim iyi olur yine
ben sütü sevmiyorum zaten hamileyken mecburiyetten içerdim şimdi hiç aklıma gelmiyor
bu aralar tek aklıma gelen TATLIIIIIIII

Kıskanma hemen sen. Ben ölüyordum uykusuzluktan gelip caka satıyordunuz hepiniz :))) Şaka bir yana valla haklısın Zeyna benimki düzeldi ya sizinkilerin şimdiye asker disiplininde olmaları gerekiyordu

diyorum ya benimki cozutmaya başladı şimdide
yavru kuşum uyumaya çalışıyor ama sıçrayıp duruyo üğne yapıyorlar rüyasında hala galiba senağlama

juli doğru söylüyor canım
Emir daha önce ellerini sardırmıyordu ama çok uyanıyordu sıçrayarak
şimdi alıştırdım sarıyorum ellerini uyuturken daha iyi hoş uyandığında elleri hep dışarıda oluyor ama uyuturken işe yarıyor sarmak

zeyna benimkiside cok yapiyor o halti,ellerin isardirmiyor ama arada pijamasinin icine koyuyorum öylece uyuyup kaliyor.

benimkide uykuda gülüyor simdi nasil gittim yanina cok korktum bianda:)

salak gülüyormus icini ceke ceke..

sorma çilek bizimkide bir kaçgündür uykusunda özellikle dalarken sesli gülüyor
çok komik oluyor bende dayanamıyorum başlıyorum gülmeye çok tatlılar çok(maşallah)

herkese selam kasım anneleri bende 25 kasımda doğum yaptım, sizlere sormak istediğim birşey var, bebeğinin göbeği aşağıdaki gibi dışa çıkık olan varmı, kontrole daha var doktora götüreyim mi emin olamadım, bebeğe herhangi bir rahatsızlığı yok
ImageShack - Image Hosting :: img0278vx8.jpg

Dorucum dogum sonrasi doktorun en dikkat ettigi sey göbek bagini estetik kesmek ve baglamak oldugunu duymustum.

sanirim bebisininkini disariya dogru baglamislar ve öyle kalmis.

rahatsizlik vermiyorsa sorun yapma bence..

canım valla ben olsam şimdiye kadar çoktan götürürdüm neden böle diye.
benim bir fikrim yok belkide yapısı öle diyecem ama hiç görmedim öle göbek daha önce
bi doktoruna danış istersen..

canım benim oğlumda kabız olup çok ıkındığı zaman seninki gibi çıkık oluyor göbüşü, sürekli öyle değil ama, sıkıntısı yoksa doktora gidene kadar bekleyebilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…