2008 Kasım Anneleri

dorucum bence dr.a danışmalısın inşallah önemli birşey değildir

ne pişiriyorsun zeynacık
ben yemek yapmayı fazla sevmem ama şu yemekteyiz programı beni bazzen gaza getiriyor

bu arada çilek2 canım inşallah Allah sanada çok güzel bir bebek nasip eder ve tabi isteyen herkese

bu akşam zeynayla yemek konusunda pişi olmuşuz bendede fırında köfte pilav var
salata konusunda kararsızım belki brokoli haşlarım tabi zamanım olursa

yahu sizin bebeler duruyordami yapabiliyonuz köfte filan.benimki koltugundada durmuyor

yemek filanda yapamiyorum..siz nasil yapiyonuz ya?

benimkinin karnı toksa, gazıda yoksa koltuğunda duruyor mutfakta yanıma alıyorum konuşuyorum sürekli, bazende sallıyorum bakınıyor kendi kendine:ecrin_bebek:

saol canim benim..ama napiim benim oglum araba disinda durmuyor koltugunda ee bende yemek filan yapamiyorum.

ama abzen uyuyorsa iyi denk geliyor ..

valla kim gelmek istiyorsa gelsin buyursun gelene kapımız açık bölüşürüz yemeğimizi
çilekçim ben köfteyi fazla yapıp derin dondurucuya atıyorum hatta derin dondurucuya girebilecek ne varsa ondan sonrada elime hazır geliyo yapıveriyorum.
çalışmaya başlayınca böle sefayı zor buluruz doğum öncesinde olduğu gibi dışardan yada annelerden besleniriz.
benim bebemde koltuğunda bakıp duruyo saf işte acısıyla sesi çıkmıyo mutfağıda seviyo ama hala uyumadı ona üzülüyorum..

kızlar ya size birkaç sorum olacak.bebeğim yeni doğduğunda aptamil mama almıştım.sütüm az olduğunda veriyordum.bugün kutunun üzerini okudum açılan mama 4 hafta içinde tüketilmelidir diyor.
Ama çok az kullandım kutu dolu alalı 7 hafta oluyor.Sizler atıyormusunuz süresi dolunca.

Birde bebeğimin sanki iştahı kesildi.Ağlıyor meme almıyor.Sizler kaç saat arlıklarla bebeğinizi besliyorsunuz.Benimki neredeyse 4 saat hiç emmiyor sonra 10 dk. emip bırakıyor.Bir iki kez 60 ml mama vermiştim korktumki mamaya alıştı diye inşallah öyle olmamıştır

yok canım öle bir iki kezle mamaya alışmaz belki iştahsızlığı vardır dediğin gibi sen 3 satte bir meme vermeye devam et.10 dakka bile iyi benimki 5-6 dakkada doyuyor. benimkine göre 10 dakka çok bile.
ben mama takviyeli doyurduğum için mama tarihimiz geçmiyo ama öle olsaydı kullanmazdım ben

soya soslu tavuk
nohutlu pilav
kırmızı lahana salatası
ayran

sende ne var?

Ya salatasına ayranına varıncaya kadar nasıl vakit buluyorsunuz öyle. Ben tek çeşit ancak yapıyorum günde.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:benim yemek filan yok,koca ne getirirse onu yiycem..
,
Canım niye üzülüyorsun boşver sen de bugünlerin sefasını sür. Bence sen de Deniz Oğlanı yanına alıp yavaş yavaş mutfağın yoluınu tut çünkü biraz daha büyüyünce hiç bırakamayacaksın. Emzik kullanmıyor muydu senin yaramaz?

Ben de eşime bunu anlatmaya çalışıyorum ama inanmıyordu. Kutuyu atmıştık üzerinde son kullanma tarihi yazıyor eşim o nu görmüş ama ben senin dediğin yazıyı da gördüm. Sadece bir aylıktı ama eşime inandım ve verdim benimki de alınalı 7 hafta olmuştu bayağı da güzel içti sonra markette bir baktım benim dediğim gibi sadece 4 haftalıkmış ben bilmeden verdim bişey olmadı ama yine de sen bilrisin. Bu arada bence sütünün yetmediğine emin misin. 4 saat uyanık mı duruyor. Uyuyunca benim kızım da 4 saat geçiyor emmesi emerken de 7-8 dk. da doyuyor, kendi çekiyor. Normal bence bu durum ama sen yine de mam takviyesini çok zor durumda kalmayınca yapma, bence...

juli bunlar kolay yemekler canım, lahanayı hazırlayıp bekletiyorum dolapta, e ayran 2 dakikalık iş diğerleride sorun olmuyor
bende zeyna gibi ne bulursam dondurucuya atıyorum, öğleyin iki çeşit böreğim vardı yemekte (dondurucudan çıkarılmış), temizlenmiş ıspanak, doğranmış soğana kadar herşey var dolabımda rahat oluyor sonra

benim derdim ütü, kaç gündür bekliyor, totomu kaldırabilirsem yapıcam inşallah

oohh valla hamarat hanımlar yemekler yapılmış maşallahh :))
mmf neredeee?? kısır kısır dedi dedi canımı çektirdi valla bugün koca bir tabak yaptım ve korkudan az yedim.. akşama da bizde kuru dolma var ama anne yapımı :))

yahu sizin bebeler duruyordami yapabiliyonuz köfte filan.benimki koltugundada durmuyor

yemek filanda yapamiyorum..siz nasil yapiyonuz ya?

valla aynen çilekçim.bende yok yemek filan.şu anda da meme ağzında beraber yazıyoruz durmuyor.benimki memeyi çoktan emzik yaptı.emziği de almıyor.ikide bir sokuşturuyorum ağzına ama öğürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…