2008 Kasım Anneleri

canı acıkmıyodur o,büyüdü bebekler daha geç acıkyolar artık.ve daha kısa süre emiyolar.önceleri güçleri yoktu çekemediklerinden dakikalarca sürüyordu emmeleri.

walla bende bi öğlen omlet yaptım onun dışında dünden kalan pasta poaça ne varsa gittim geldim yedim.
Akşama da bişey yapamadım.Kociş gelsinde ya o ya ben yapacağız artık bişiler.

Geçmiş olsun Zeyncım,kabız desen bi iki fikir verebilirdim ama ishali bilmiyorum.hemen bi doktoru arasan imkanın varsa.

Bizde yarın verem aşısını olmaya gitcez,korkuyorum açıkcası.

darkcım saphiranın dediğini dedi dr bu geceyi bi geçirin dedi yarın getir olmazsa dedi hay Allah ya
büyük olsa ben verceğimi biliyorumda daha 2 aylıklar :1no2:

Canım ya kıyamam minik kuşa ben (
İnşllah hemen düzelir.Arada suda ver kaynamış ılıtılmış.ne de olsa mama takviyesi yapıyordun sen.
Su kaybı olmasın, bizim 5 günlükken su kaybından ateşi çıkmıştı.

neyse kızlar ben çıkayım sonra uğrarım kız huysuzlandı.

Bende ilk önce son kullanma tarihine bakmıştım.Bugün kutuyu incelerken yazıyı yeni gördüm.Neyseki 1-2 kez mama yapmıştım fazla değil.Kızım uyanıkkende 4 saat emmediği oluyor birtürlü memeyi almıyor.Demekki acıkmıyor ama ben korktum mamaya alıştı diye.Oysaki 2.ay 1-2 kez mama vermiştim.

Ay Darkcım sağol ya normal şeylere endişelenmeye başladım artık :)
Bir yazında aptamilin çok şekerli olduğunu kızına ağır geldiğini onun yerine bebelac aldığını söylemiştin.Doktor tavsiyesimiydi.

Birde bebekleri sağlık ocağındaki doktora mı gösteriyorsunuz.Yoksa çocuk doktorunamı.
Ben sağlık ocağına gittim.Doktor filan bakmadı sadece hemşire tarttı iğnesini yaptı.

Ay su iç diyecektim yanlış oldu.

Ben ilk mama verdiğimde arkadaşımı aradım,o da mama takviyesi yapıyordu doktoru bebelacı önermişti.Bende bebelac aldım.

ama reklamlarda aptamil için anne sütüne en yakın diyo ya ben o yüzden acaba onu mu kullansam dedim.
Sonra kendi doktorumuza mama veeriyorum,tavsiyeniz ne dedim aptamil dedi.
Verdim kızım hep kustu.Tadıda dediğim gibi daha şekerli.ben bileğime döküp sıcaklık kontrolü yaparken bakıyorum tadına aradaDd

İşin aslı her doktor bi firmayı öneriyor,iyiyle kötüyle alaksı olduğunu sanmıyorum.Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı neydeyse.

Bende 20 gün içinde tüketilmeli diye biliyordum bi paketi.
Zaten bizim bi paket 1 hafta gittiğinden o yönde bi sorunumuz olmadı.
ama zaman zaman yapılmış mamanın hafif beklediği zamanlar oldu,bişey olmadı dediğin gibi ama belki besin değeri kalmıyordur.

Ben çocuk doktoruna götürüyorum.bence sende öyle yap.
Sağlık ocağındaki hemşirelere güvenmiyorum.Neden dersen bana ateşi çıkarsa Dolven ver dedi.Aldık biz evde bulunsun diye.Ama prospektüsünü okuduk li 6 aydan büyük bebekler içinmiş.Bizim bebeğin 2 aylık olduğunu da biliyorlar oysa.
Allahtan evde fiitilim vardı da yaptık.

Zeynacım fitilin bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Yarım vereceksin,elindede iyice kayganlaştırdınmı küçülttünmü sorun olmaz.
S.Frued'a bakma sen çocuk etkilenir dediğine:)
Emin ol ki eskilerin bir numaralı ilacı fitildir sorarsan:)

valla sağlık ocağındaki hemşire sölediğinde gülmemek için kendimi zor tuttum.
6 öncesi iyi değilmiş iyide 6 aya kadar hatta yaşına kadar bu bebeler poposundan çıkandan haberdar değilki girenden olsun :roflol:
bende fitilden şaşmam valla :sm_cool:

Ehehehe walla çok güldüm hakkaten çıkandan haberleri olsa fosur fosur cazırt cuzurt olmazdı dimi D:roflol:

Kızı yıkayacağım onunda derin uykusu erken geldi bugün ya canım sıkıldı walla.

bi kaç gündür 11e doğru yatıyordu benim için daha rahat oluyordu.Şimdi gece kalkar durur.En iyisi ben uyumayı deneyeyim.Görüşürüz Zeynacım mucks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…