2008 Kasım Anneleri

epeydir kimse gelmemiş, bu gece ben kapatacam herhalde
umarım hepinizin bebişleri mışıl mışıl uyumuşturda kimse gelmez sabaha kadar,
bende oğluşumun mamasını yedirdim,kaka yaptı yerken değiştirirken çiş yaptı sonra kustu, şimdide yatırdım bakalım inşallah uyur,

hepinize ve bebeklerinize tatlı rüyalar

Herkese iyi geceler..bugün kaç kere girdim ama oğluş fırsat vermedi ki yazyım iki kelime..

Ben bugün işe başladım kızlar..doğum öncesi aktarma yapmamıştım 8 hafta doldu bugün.20 gün rapor aldım.onun arkasından 20 gün izin alıcam.sonra bi yirmi günrapor daha..sonrası allah kerim..belki ücretsiz izin alırım..

Bana 24 saat yetm,yor valla..bugün şunu yapayım dediğim şeylerin çogunu yapamıyorum bu da çok canımı sıkıyor..Ev desen eve yetişemiyorum,yemek desen öyle offfff daraldımm..

Seninki yatağa yatıp kendi kendine uyuyormu deniz?benimki ya emecek ya kucakta olacak çok fena alıştırdık bu konuda..az önce direndim direndim meme vermeyim diye ama mama arkası meme emdi:CüvCüv::CüvCüv:

günaydınn kızlar dün hiç yazamadım misafir bastırdı akşama kadr gelen gidenin haddi hesabı olmadı .çokta nazar değdi tabii oğluşa baktım gene başlamış dilini çiğnemeye.bu bit kadardıya doğduğunda ozaman görüpbide şimdi, görenler aynen şöyle kalıyo:1shok:sanki hep minik kalıcaktı :mymeka:bide ağızlarında maşallahyok mama veriyomusun yok diyorum vuuuuuuuuuuuu abbbbboooooooooo yapıyolar :mymeka:ulen bu çocuğu büyütene kadr ömrümden ömür gitti kimsenin onu hesaba kattığı yok....

mmf
bosver sen takma onları
millete öyle kolay geliyoki bebek büyütmek. sanki elimizdekiler oyuncak bebek. sıkıntılarımızı anlayamazlar, bizi bizden başka anlayan olmaz:)

bizde dün ve evelsi gün cok yorulduk
dün mvlütümüz vardı
evelsi gün 15 kişilik bi arkadaş grubu
yemekti pastaydı börekti temizlikti
bi de dün aşı olduk
gece ateş huysuzluk
haşatım cıktı anlicanız
ev temizliği yapıcam bugün de
baya kalabalık vardı dün evde, her yer batmış...

elifcim aynen katılıyorum canm .
,
bu arada mevlütünüz hayırlı olsun canımm .geçmiş olsun bide:)) bideee eeee kolay gelsinn:))ayy başım döndü sen anlatırkene:))
valla zor olmuştur aşı artı mevlüt ...

günaydın kızlar bende erkenceyim bugün
bir bakayım dedim mmmf canım sen bol bol oku bebeğine gerçekten çabucak nazar değiyor miniklere

elifdem sana da kolay gelsin bol bol misafir ağırlayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım
misafir gelmeden temizlik hazırlık yap birde onlar gidince uğraş zor bu işler valla

zeyna ne yaptı acaba bebeği inşallah iyi olmuştur Allah tüm bebeişlere sağlık versin

günaydın;

yaw ben ne zaman dışarı çıksm bu çocuk hasta oluyo ..güya anne sütü zart zurt ..azcık hava alsın güneş görsün dedik demez olaydık..yine burnu akıyo yine hapşırıyo ,şurup başladım yine 5 günlük..ayrıca artık şu burun damlası filan kar etmiyo sprey aldım iyi geldi ..bizden böyle hastayız yani..aşılarımızı bile yaptırmadık bu yüzden..

canım geçmiş olsun
o kadar minikler ki havadan nem kapıyorlar annesi
Allah'tan önemli bir şey değil çabucak atlatır kuzun merak etme
onlar için biraz daha evde oturmaya katlanıcaz yok başka yolu
bizde bugün teyzemize gideceğiz bakalım evi yakın Allah'tan dolmuşa bindim mi 5 dk.da oradayız

yaw fater valla arabadan eve evden arabaya bide arabayı önce ısıtıyorum sonra alıyorum kızımı ama nasıl kapıyolar anlamıyorum ..evden arabaya gidene kadar yüzünü açtım güneş vardı azcık faydalansın dedim böyle oldu..bu gidişle yaza kadar kırıcaz dizimizi oturcaz valla..

günaydın kızlar
anca düşebildim yorgun bi gece sonunda mirmirmirmir
oğlumun 37.3 'e kadar çıktı ateşi onu kontrol altına aldımda ağrısı geçmedi herhalde sabaha kadar mızık mızık inleyip durdu yavrum ne biz uyuduk ne kendi dinlenebildi.çok zor bi gece geçirdi geçirdik hatta ailece.sabah eşimi yollarken diyorum Allah başka dert veripte uykusuz bırakmasın :Saruboceq:
mmmfcim sana katılıyorum.insanlar ne sanıyorlar acaba küçük bir bebeği yoluna sokup ele avuca getirmeyi.helede seninki erken doğmuş bi sıpa.dahada göz gelmesin nazar değmesin diye dua edeceklerine neler sölemişler.valla ben açıkcası oğlanı herkeze pek göstermem dışarı çıksamda yüzünü kapatırı.illa bakacaklarsa hiç çekinmem lütfen maşallah diyin küçük bebek hemen alıyor diyede sölerim.sende söle valla..sen okut bebeğini bacım okut babaannesine bide başkasının yanına çıkaracağında poposunu kaşı cimir çocuğun. he bide dün akşam sana yazdım o cevapları senmiydin bana veren msn den bakim :mymeka:
eylülcüm senin kız narin demekki hemen kapıyo onun için seninde dediğin gibi kır dizini otur evinde geçmiş olsun kuzuna
fater aynen anlattığım gibi zor ve yorucu bi geceydi bizi aklına getirmen çok ince bir düşünce sağolasın:1hug:

kız bozulmadım çok resmiydi konuşan sen sandım önce şaşırdım sonra anladım senin fatih konuştu sanırım msn den benle en son ettiği cümleden anladım yani. ben sana bozulmam bacım ne var bozulacak :içelim:

ayy canım bişeye çok sıkkındı dün arkadaşımın bi meselesine üzüldüm ondan öylesine moralsizdim yaani ondan öyle olmuş olması muhetemelllllllaelaelaelaelaezuhahahahaha al sana resmiyet şekerimmmm .

minik böcüğüm uyuyo yavrum arada ingaaaaaaaaaaaaaa diye basıyo çığlığı sonra uyuyo gene:1rolleyes:

ay benimkide öle ya yavrum canını yakmaları çok gücüne gitti
anladım canım dünüde senin gibi 7/24 şen bi hatuna ne oldu diye şaşırdım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…