2008 Kasım Anneleri

kızlar show tv den canlı bildiriyorum;
prof.dr. Ahmet Maranki dediki emziren analar bir tane ayva yesin günde bakın sütünüz nasıl 5 katına çıkıyor.
denemekte fayda var ekmek ayvası iyi olur ..

slm
ay ben dün ayva yemiştim sütüm gerçektende çok maşallah.
eylül geçmiş olsun melis'e cnm.
benim tontiş uyuyo temizlik yapçam biraz ama sesten de hemen uyanıyo bende nekadar sessiz olmaya çalışssam o kadar gürültü patırtı koparıyorum bişeyleri deviriyorum

Merhaba kızlar geçmişe bakamadım sadece bu sayfaya baktım.

Aşıdan geldik verem aşısı oldu kızım.Çok ağladı kuzucuğum.Zor geçti walla.
Sonra okula uğradık,tenefüs saatinde.Arkadaşlar kızımı sevdiler.benim sınıfa uğradım bi ağladılar öğrencilerim ki sormayın çok özlemişler.
Bi taraftan onlar,bi taraftan kızım 2. dönem zor olcak walla.Rapor alsan onlar üzülcek,almasan kızımdan ayrı kalcam.Hayırlısı artık.

eylül,zeyna,mmmf geçmiş oldun kızlar.
Mevlütü olanlara hayırlı olsun.

Eylülcüm öyle öyle büyüyecekler.Eşimde benim kızı pek çıkarmak istemiyor hasta olur diye.ama çok sıkıldım,eninde sonunda tanışcaklar dışardaki hayatla.

3. aydan sonra bebekler dışarı çıkarsa miyop riski azalıyormuş.Eşime bi arkadaşı öyle bir yazı okutmuş.

herkese merhaba hatunlar len oku oku bitmedi ya ne çok çençensinizkaydirigubbakcemile3 valla
dün eve geldik bugün temizlik yaptım anca düştüm buralara çok yoruldum yaa:1closedeyes:
sadece wc kaldı o da biraz dursun birazdan hallederim bazı hatunlar
gezmelere kaçmış bakıyorum sengözlerimebaksanab
zeynacım aşı dan kurtulmuşsunuz geçmiş olsun darısı 21 inde başımıza
eylülcüm geçmiş olsun canım ya yine hastalanmışsınız
ayy dün annemin evini yaladım yuttum bugünde kendiminkini ne hamarat bi hatunum yaa
ben maşallah yarında birinize gelim isterseniz en pasaklı kim:hooray:

canım bana sadece doğumdan sonra ihtiyaç oldu mamaya tabi çok az kullanmıştım
baktım üzerinde 4 hafta yazıyo bende doğum yaptığım hastaneye götürdüm
orada da doğum yapan ve yatan bebişere veriyolar die zamanı dolmadan götürdüm
onlar bitirir hemen zaten ama sen zamanı geçmiş mama vermişsin bi sorsaydın doktora falan canım

bu arada asorti hala annesinde anlaşılan ya da gezmelerde :)) bugün hiç girmede kk ya ..

ahh canım dün temizlik yaptım orada da internet vardı ama giremedim dün anca bitti zaten
sonra kociş geldi eve geldik dün yoğundum yaneebu arada sadece sen merak etmişsin canuuummŞeniz

bu arada dün 2. ayımız da bitti çok mutluyduk ve kutladık pasta kestik
bu arada yarın annemin sonucunu alacağız dua edin nolur bişe çıkmasın

darkcım geçmiş olsun canım verem aşısının hiç bi yan etkisi yokmuş ateş ağrı falan yapmazmış neden karmayla aynı gün vurulmadınız

Canım bilmiyorum burdaki sağlık ocağı bu şekilde yapıyor.

Ama ateş yada koltuk altında şişme olursa hemen doktora gidiyorsunuz dedi.Demekki bir risk var ve çok dikkat edilmeli.

Çünkü diğer aşılardan sonra ateş pek çıkmaz ama çıkarsa dolven kullanın demişti.Doktora gidin dememişti.

Geçen sefer zaten ateşimiz çıktı bizim kızın,iyikide hepsi bir olmadı.Ne kadar risk olmasada böyle benim açımdan iyi oldu canım ya.

rota virüsü 3. ayın sonuna kadar yapılabiliyor değil mi?

Cumartesi doktora götürcez bi soralım bakalım.Yaptırmayı düşünüyoruz biz.
ben dün sağlık bölümünü dolaştımda yaptırmayıp sonra pişman olanlar vardı.Pişman olduktan sonrada geç kalmışlar.

Hoşgeldin Asortiecim hayırlı olsun 2. ayınız.
Bizde bugün 2,5 aylık olduk:))) Buçuklarıda adamdan sayıyoruz artık napalım:)

Seni çok külkedisi gördüm bugün:) Banada gel walla ben bugün psaklıyım.Çok değil ama evler süpürülse çok iyi olur.Çamaşırlarıda atım makinaya çıkarır asarsın p
Maşallah maşallah hep böyle formda ol inş.

ya şu bebişlerinizi görünce ısırasım geliyo asortie,mmmf (kız harbiden keltoş senin bu oğlan)...

Piraye de cetveliini değişirmiş.Ay dünkü cetveldeki resmine bittim ben Pirayenin.
Onu kasım ayının minik mucizelerine koy lütfen bakayım biraz ısırayım

Eylülüde al.Ben bakarım kızlara :)

Bu arada bebişlerinizle konuşurken özellikle söylediğiniz kelimler var mı?
ben kucağıma alıken önce gel,gel deyip elini tutuyorum<
Memeden önce mama,mama diyorum.
Bazen babası geeel felan diyorum.
Gel,mama,anne kelimelerinin üzerinde duruyorum:)

biz 19unda rotavirüsü yaptırıcaz muaynesinde nerdeyse 3.5 aylık olucak bu arada kızlarsabah berimidem bulanıyodu az önce çıkardım ama rahatlayamadım yaa neden böyle oldu acaba çok fena midem bulanıyo

heyttt bilin bakalim kim geldi:)

durun önce bi gecmis olsunlarimi dileyim..eylülcüm ve zeynacim

bebelere cok gecmis olsun..eylülcüm senin melis cok narin anlasilan

havadan nem kapicak derlerya ondan galiba.

zeynacim kötü bi gece olmsutur tahmin edebiliyorum Allah yardimcin olmus

insl.atlatirsiniz bugün.

off bizimde gecemiz cok kotuydu,ne uykuya dalabildi nede gozunu acti habire gaz sancisindan

bagirdi Deniz.neyseki simdi daha iyiyiz.

daha yazicaktim ama unuttum ya

biz 19unda rotavirüsü yaptırıcaz muaynesinde nerdeyse 3.5 aylık olucak bu arada kızlarsabah berimidem bulanıyodu az önce çıkardım ama rahatlayamadım yaa neden böyle oldu acaba çok fena midem bulanıyo

yoksa hamile misin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım

ye sen kisirlari biz yokken iste böle cikartrirsin:)

saka saka cok gecmisolsun ne cikarmasi simdi yahu,nane limon filan ic

belki mideni üsütmüsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…