- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.781
canım bana sadece doğumdan sonra ihtiyaç oldu mamaya tabi çok az kullanmıştımkızlar ya size birkaç sorum olacak.bebeğim yeni doğduğunda aptamil mama almıştım.sütüm az olduğunda veriyordum.bugün kutunun üzerini okudum açılan mama 4 hafta içinde tüketilmelidir diyor.
Ama çok az kullandım kutu dolu alalı 7 hafta oluyor.Sizler atıyormusunuz süresi dolunca.
Birde bebeğimin sanki iştahı kesildi.Ağlıyor meme almıyor.Sizler kaç saat arlıklarla bebeğinizi besliyorsunuz.Benimki neredeyse 4 saat hiç emmiyor sonra 10 dk. emip bırakıyor.Bir iki kez 60 ml mama vermiştim korktumki mamaya alıştı diye inşallah öyle olmamıştır
bu arada asorti hala annesinde anlaşılan ya da gezmelerde :)) bugün hiç girmede kk ya ..
darkcım geçmiş olsun canım verem aşısının hiç bi yan etkisi yokmuş ateş ağrı falan yapmazmış neden karmayla aynı gün vurulmadınız
Canım bilmiyorum burdaki sağlık ocağı bu şekilde yapıyor.
Ama ateş yada koltuk altında şişme olursa hemen doktora gidiyorsunuz dedi.Demekki bir risk var ve çok dikkat edilmeli.
Çünkü diğer aşılardan sonra ateş pek çıkmaz ama çıkarsa dolven kullanın demişti.Doktora gidin dememişti.
Geçen sefer zaten ateşimiz çıktı bizim kızın,iyikide hepsi bir olmadı.Ne kadar risk olmasada böyle benim açımdan iyi oldu canım ya.
rota virüsü 3. ayın sonuna kadar yapılabiliyor değil mi?
Cumartesi doktora götürcez bi soralım bakalım.Yaptırmayı düşünüyoruz biz.
ben dün sağlık bölümünü dolaştımda yaptırmayıp sonra pişman olanlar vardı.Pişman olduktan sonrada geç kalmışlar.
biz 19unda rotavirüsü yaptırıcaz muaynesinde nerdeyse 3.5 aylık olucak bu arada kızlarsabah berimidem bulanıyodu az önce çıkardım ama rahatlayamadım yaa neden böyle oldu acaba çok fena midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?