2008 Kasım Anneleri

selam ;

narin melisimi uyuttum düştüm kk ya..
kızlar rotavirüs aşısını şiddetle tavsiye ediyorlar..medicalci bir arkadaşım ne olur yaptır sakın ihmal etme çok pişman olursun dedi..ablama da danıştım iki kızına da yaptırmış bende yaptırıcam..

Doğal yollarla mı ehehehhehehe bizde doğal yolla korunyoz:)

ellerini emerken çok tatlılar cidden.

kızlar bebeklerin dişlerine bakıyormusunuz hiç?
Bizim köpek dişimiz kızarmış kabarmış,haftasonu doktora bi göstercem.Sürekli elide ağzında.Kaşıyomu acaba dedim.
Bugün parmağımı koydum ağzına baktım emmiyor,dişlerini kaşır gibi yapıyor.hayırdır inşallah ,hayırdır in şal lah DD

kıskandınız demi kısır yiyyebiliyom :dilcikar::dilcikar:diyee çilek kafa özellikle sennn kaydirigubbakcemileben bi iyileşiim bi paketten yapıp yiicem burdanda canlıcanlı anlatıciiiiimm:icecream:

doktorlar pahalı bi aşı olduğu için bize bırakıyo illede yaptırın demiyo ama drumuz ben öneriyorum diyince ben yaptırmazsam pişman olurum güvendiğim biinsan çünkü para için yapmaz

selaaaaaaaaaaam biz geldik
oğluşumla teyzesine gittik oradan pazara bir uğradık akşama da babaannedeyiz sanırsam
çok gezenti olacak benim oğlum çoook

bu arada ben rota aşısını yaptırdım hatta ayın 29.unda2, dozunu olucaz

valla geziyorum kızlar hakettim doğrusu
çünkü bir sürü misafir ağırladım
bugün pazarda gören herkes bir gün sana geleceğiz deyip durdu
ya ben bu tatilden bi şey anlamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…