2008 Kasım Anneleri

ya bende çilek li puding yaptım içine cevizi doldurdum çizmeci waferslar var ya rulo
onları batırarak yedim ayyyy napcam ben al zayıflarım ben bu gidişle

tatlıya ben de çok düşkünüm yaw.
son 2 aydır kiloda tek gram eksilmedi.
çünkü hergün mutlaka tatkı yiyorum.
yemek aramıyorum tatlı kadar..
nereye kadar gider böyle bilmiyorum vallahi

Heyooo ben geldim..işin altında kaldım valla bugün..

Temizlikçi kadın yamuk yaptı bana bugün,ben de sinirlendim.işe giriştim..İş de sil süpür toz al,banyo tuvalet filan.

.ARada çocuk bak emzir..yoğun bir gündü..oğlanın da bugün uyumayacağı tuttu valla.yarım saate bir uyanıyor..allahtan kayınvalidem vardı da ilgilendi oğlanla..

Birazcık takılayım dedim herkes kaçtı mı ne?
kızıda babsına verdim sallıyor.
Çok yoruyo walla akşama kadar beni.Bişey yapmasakta yoruluyoruz.

Hem nasıl yorgunluk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..yaa diyorum ben batuhan doğmadan önce ne yapıyormuşum,ne kadar boş vaktim varmış diyorum ..üstelik şimdi bi de çok uyuyorlar bunlar 1 yaşına filan gelince napcaz bizz??

Walla Diloks Asortiyle sana bugün tatlı ısmarlıyorum hadi bana gelin:)
Yoruldunuz iyi gider.

bende geçenki misafirlerden kalan tatlıları bitiremedim walla ye ye bitmiyo:))

eşimde hiç yardımcı olmuyo bana.Gittim geldim yedim.Kilomdan hiç haberim yok aylardır.

ayy ewet ya çok yoruluyorum bende siz yine şanslısız kocişleriniz erken gelio

Evet allahtan benimki 5 te evde olur o gelince iki kelam ediyoz,bir iki bebişi tuutyor filan iyi oluyor..

Ama gece o uyuken ben çocuğu emziriyorum ya o zouma gidiyor..Kendi de diyor gerçi,eğer babalrın emzirme imkanı olsa daha az yorulurdunuz diye am ayapacak bişi yok..

canım genelde 10 da gelio avm ler o saatte kapandığı için ama daha erkende elemanlarının durumuna bağlı olarak gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…