2008 Kasım Anneleri

Dark maşallah kızına..ne güzel gülüyor öyle..benim oğlan çok nazlı gülüyor..ağır abi:1ninca::1ninca:

Bende koyucam da bi fırsat bulamıyorum...

dün kimse yoktı 2 dakka kayboldık çeneniz yerlerde -tatlicadiarzu-
kocişle istanbula gittik az önce geldik hemen size bakim dedim öslemişim sizi
bir sğrü yazmışsınız okudum ama yetişemem yazmaya çok da hasta oldum bu arada boğazlarım başı fena
asorticim yarın büyük gün ama Allahın izniyle iyi haberlerle geleceğin gün hiç merak etme.
mmmfcim hamile olamayacağın kesinnleşti ama ölede korunma olmaz kocişine yazık.
çilekçim bende kendimi mutsuz hissediyordum bu gün ama hastalığım dışında birden mutlu etti kociş.

çitos böle temizlikçi kazığı doğumdan 3 gün önce bende yedim.kadın gelmedi hemde şirketten gelecekti.tabi aradım şirketi bi veryansın doğuma gitcem öle böle ertesi gün 2 kadın gelmişti 1 kişi parasına :teytey:
gerçekten çok hastayım ya napcam şimdi ben :çok üzgünüm:

neyle mutlu oldun zeyna anlatsana, bazen benimde moralim çok düşük oluyor
kendime örnek alayım

bugün bana araba aldık onunla mutlu oldum açıkcası hihoyyyt
evet bol bol vitamin alsam iyi zaten yarın sabah 9'da kulak burun boğazda rutin kontrolüm vardı buda isabet oldu :çok üzgünüm:

asorticim yarın büyük gün ama Allahın izniyle iyi haberlerle geleceğin gün hiç merak etme.
canııım benim çok sağol inşallah öyle olacak
bugün bana araba aldık onunla mutlu oldum açıkcası hihoyyyt
evet bol bol vitamin alsam iyi zaten yarın sabah 9'da kulak burun boğazda rutin kontrolüm vardı buda isabet oldu :çok üzgünüm:

hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesin gerçekten çok rahat oluyor araba
iyi ki almışsın bu arada geçmiş olsun cnm

yaa nedicem brokoli yediniz mi gaz yapar mı
2 benim kız hergün abartısız saat 9 ya da 10 da ağlamaya başlıo 12 ye kadar neden olabilir
ve bunu karnı tok altı temizken yapıo deli
3 çilek sen ayva çekirdeklerni bişey yapıyordun neydi o
4 şuan ayva yiyorum da

asortie ben brokoli yedim canım bana bişii yapmadı ama banada pek güvenme pek emzirmiyorum biliyorsun
bu arada yarın haberi alır almaz ilet olurmu, inşallah iyi haberlerle gelirsin

selam kızlar a.s.
uzun zamndr yazamıyorum çünkü çalışmaya başladım işyerinde tek eleman olduğum için ve işlerimiz yıl sonunda çok olduğu için yaklaşık 1 haftadır günde 4-5 saat gidiyorum kızımı emziriyorum bırakıyorum anneme çıktığı kadar da sağıyorum uyandığı zaman geliyorum hemen eve allahtan işyerim 5 dk sürüyor yürüme arabayla 2 dk işyerindeyim.
ya benim kızım gündüz uykusunu unuttu ya hiç uyumuyo Allahtan gece uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…