- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.861
canım clio aldık 2000 model 12.000'e.çünki ben daha süper araba kullanan bi karı değilim.1 sene falan bunla acemiliğimi atacağım.hemde birikimim buna yetiyorudu.önemli olan ayağım yerden kesilsin..ne aldın zeyno markası modeline kaça aldınn hıııııııııııııı:))
çok sağol canım Allah kimseye kaza bela vermesin eşime habire beni şura götür bura götür demekten bıktımcanııım benim çok sağol inşallah öyle olacak
hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesin gerçekten çok rahat oluyor araba
iyi ki almışsın bu arada geçmiş olsun cnm
çok teşekkürler şekerooo zeyna güle güle kullan..allah kaza bela vermesin..
amin canım çok sağol Allah olmayana daha iyilerini nasip etsin oğullarımla bana bu yetergüle güle kullan canım, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah
sağol çilek kafaaazeyna kafaa hayirli olsun yavrummmmmm
kokosum cekirdekleri suya islayip krem yapiyorum
sonra nereme istersem suruyorum cok guzel yapiyor..
gidip cevizli kekimi yiycem simdi,gelirim insl.yine.
teşekkürler evet bide kadıköy havası alayım dedimhohoyytt ben geldim..
bakıyorumda kimse yokluğumun farkına bile varmamış :çok üzgünüm:
öncelikle mmf cim geçmiş olsun canım.nane limon falan iç dicem ama sen çoktaaaann yapmışsındır bunları
elifcim mevlüdünüz hayırlı olsun
asorticim inşallah annenin sonuçları hayırlı ve temiz çıkar
zeynacım yeni araban hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve ayrıca kadıköye bizim buarlara gelmişssin hihoyyyt
kıslar ben hala annemdeyim ve hiç kıçımı kaldırıpda eve gidesim yok burada pek bi rahatım yerinde ve pek bi gezinti oldum ben kaydirigubbakcemile3 geldiğimden beri sürekli kendimi sokağa atıyorum ve kıza bişeyler bakınıp duruyorum.bugün kızıma zaradan elbise ve gömlek aldım süperler yaa hihoyyyt allah sonumu ahyır etsin valla böyle giderse tüm yatırımlar duru hanıma gidecek kaydirigubbakcemile3
sağol canım ben bi kendimi aşayım herkezi gezdiririmzeyna arabanı güle güle kullan şeker bizide gezdir birazz:)
brokoli gaz yapar canım.nette okudum.asortie ben brokoli yedim canım bana bişii yapmadı ama banada pek güvenme pek emzirmiyorum biliyorsun
bu arada yarın haberi alır almaz ilet olurmu, inşallah iyi haberlerle gelirsin
benimde iş yerim öle yakın,nasıl oluyo anlatsana.başlasammı,rapor mu alsam kararsızım.selam kızlar a.s.
uzun zamndr yazamıyorum çünkü çalışmaya başladım işyerinde tek eleman olduğum için ve işlerimiz yıl sonunda çok olduğu için yaklaşık 1 haftadır günde 4-5 saat gidiyorum kızımı emziriyorum bırakıyorum anneme çıktığı kadar da sağıyorum uyandığı zaman geliyorum hemen eve allahtan işyerim 5 dk sürüyor yürüme arabayla 2 dk işyerindeyim.
ya benim kızım gündüz uykusunu unuttu ya hiç uyumuyo Allahtan gece uyuyor
teşekkürler canım.Dark maşallah kızına..ne güzel gülüyor öyle..benim oğlan çok nazlı gülüyor..ağır abi:1ninca::1ninca:
Bende koyucam da bi fırsat bulamıyorum...
geçmiş olsun canım.dün kimse yoktı 2 dakka kayboldık çeneniz yerlerde -tatlicadiarzu-
kocişle istanbula gittik az önce geldik hemen size bakim dedim öslemişim sizi
bir sğrü yazmışsınız okudum ama yetişemem yazmaya çok da hasta oldum bu arada boğazlarım başı fena
asorticim yarın büyük gün ama Allahın izniyle iyi haberlerle geleceğin gün hiç merak etme.
mmmfcim hamile olamayacağın kesinnleşti ama ölede korunma olmaz kocişine yazık.
çilekçim bende kendimi mutsuz hissediyordum bu gün ama hastalığım dışında birden mutlu etti kociş.
çitos böle temizlikçi kazığı doğumdan 3 gün önce bende yedim.kadın gelmedi hemde şirketten gelecekti.tabi aradım şirketi bi veryansın doğuma gitcem öle böle ertesi gün 2 kadın gelmişti 1 kişi parasına :teytey:
gerçekten çok hastayım ya napcam şimdi ben :çok üzgünüm:
walla benim kalorilerde iyidir heraldedarkcım ben tatlı kısmını atlattım hemde çok fene kalori bombası şeklinde
Oooo caylar konulmuş yine :) Cay dedim de kimyon demliyorum ben 2 gündür acayip süt yaptı ben de. Git o kadar ye tatlıları yapa yapa kimyon süt yapsın :)
Kızım tam gaz uyumaya devam. Sabah 1 saat uyandı, alt değiştir, oyuncak seyret somra yine tumba yatak. Dün nasıl yorulduysa.
Dark gündüz iyiydi kızım ama diğer bebeğin sesinden bir türlü uyuyamadı. SOnrasında da ev çok sıcaktı zaten bugün yüzünde 1-2 sivilce çıktı kesin ondandır. Muhtemelen evin sıcağından da bunaldı yazık.
Sizde de iyi cesaret var. Acık hava ve evler neyse de avm ye nasıl götürüyorsunuz canım. Ben bile 1 saaatten çok kalınca başım ağrıyor nevrim dönüyor avm lerde.
İyi geceler kızlaaar. Herkes yatar ben gelirim. Bugün çok ilginç bir şey oldu. Gündüz arkadaşıma gittim akşam eşim de oraya gelecekti. Onun da bebeği var hem o bebek hem kızım gündüz uyumadılar. Akşam saat 7 gibi benimki bir başladı ağlamaya. Her şeyi yaptım altını değiştirdim. kremler sürüdm dırmadan emzirdim yoook durmuyor. İlk defa böyle ve bu kadar çok ağladı. Hala içiniçeekiyor. Apar topar geldik eve. Daha arabada durmuştu da eve bir geldik sesi kesildi. Siz anlatamam yok böyle bir şey. Yatağına koydum küskün küskün içini çeke çeke bakıyor. Hemen de kendi uyudu. 2 aylık kızım yatağını aramış meğer :)))) Ama ne oldu gezme diyen kocişin eline koz verdik napıcaz sittin sene bir daha çıkamam ben şimdi :)))
Amin canım atarım bi mıncık:)Oyyyyy ben bunu görmemiştim bu güzellik nasıl büyümüş maşallah :)) Yürüdüğü koştuğu günleri de göstersin Allah :) Ay bi mıncık at benim için zilliye.
Dark anladım ben senin avm ciklerini tamam kuzum oralara gidebilirsin izin çıktıD
Çitoscum işte misin şimdi. Bir buçuk ay sonra da ben size iş yerinden bildiricem. Dün vizite kağıdı almak için bir gittim kimseye görünmiyim dedim yine yakalandım birilerine. Herhalde ilk haftam geyik yapıp kızı anlatmakla gececek :))
Ya aslında uyuyacağı yeri yadırgamadı da sorun sıcak ve aşırı gürültü sonucu uykusuzluk oldu. Sonunda buna karar verdik eşimle :) Neyseki bir daha çıkma demiyor şimdilik. Yoksa evin her yerinde uyuyor. Kanepede, minderde benim yatağımda. Hatta muayene masasında bile uyumuştu :)
benimde iş yerim öle yakın,nasıl oluyo anlatsana.başlasammı,rapor mu alsam kararsızım.
ben 8.30-12.00 ile 13.30-15.00 arasında çalışcam.saat 10.00 dada emzirmeye giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?