E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.881
Oyyyyy ben bunu görmemiştim bu güzellik nasıl büyümüş maşallah :)) Yürüdüğü koştuğu günleri de göstersin Allah :) Ay bi mıncık at benim için zilliye.
Dark anladım ben senin avm ciklerini tamam kuzum oralara gidebilirsin izin çıktıD
Çitoscum işte misin şimdi. Bir buçuk ay sonra da ben size iş yerinden bildiricem. Dün vizite kağıdı almak için bir gittim kimseye görünmiyim dedim yine yakalandım birilerine. Herhalde ilk haftam geyik yapıp kızı anlatmakla gececek :))
Ya aslında uyuyacağı yeri yadırgamadı da sorun sıcak ve aşırı gürültü sonucu uykusuzluk oldu. Sonunda buna karar verdik eşimle :) Neyseki bir daha çıkma demiyor şimdilik. Yoksa evin her yerinde uyuyor. Kanepede, minderde benim yatağımda. Hatta muayene masasında bile uyumuştu :)
zeynamm gecmis olsun aman dikkat et ya kücük beben var.bu aralar bize hastalanmak lüks gibi bisiy..
kizlar suanda o kadar sinirlerim bozukki cok gerginim.Benim bu kücük canavar sürekli kucakta durmak
istiyor deli ediyor beni.ilk zamanlar cok gazli oldugu icin kucakta cok tuttmustuk alisti tabi.afedersiniz
ama tuvalete bile gidemiyorum bazen o kadar feci bisi oldu.bugün bi karar verdim ve sürekli almiyorum
kucagima.biraz önce emzirdim gazini cikardim ve yatirdim koltuga.o kadar cok agladiki anlatamam
ellerim titriyor inanin cok kötü hissediyorum kendimi ama napiim bi sekilde alismasi lazim galiba.
suanda sustu ama cok agladi,bekliyorki gidip alayim ama almadim.cok zor oldu dayanmam ama almadim.
araba disinda koltugundada durmuyor mutfakta yanimda filan,e bende cok zorlaniyorum bazen
cünkü alismis oldugum bi düzen var bunlardan vazgecmek yada bir sürede ertelemek bazen beni
cok geriyor.offf cokmu kötüyüm bilmiyorumya..
slm
eğer kabul ederseniz size bikaç fikir vermek isterim..
çocuğu bu şekilde eğitme yöntemi eskilerin yöntemiydi ve evet işe yarıyodu ama tahribatla..
bebekler travmatize ederek eğitilemezler..
bebeğiniz diğer bebeklerden daha çok ağlayabilir.. bu onun huysuz olduğunu göstermez..
diğer bebeklerden daha çok ihtiyacı olduğu anlamına gelir..
0-1 yaş arası bebeklerin temel güven duygusu oturur ve ağladığı halde sorunu giderilmeyen (sorun sadece altının temiz olması, gazı vs.. değil..ilgi şefkat açlığı)bebekler ilerde kendine güvensiz bireyler olabilir..
bebek orda ağlıyo anne lütfen beni anla diye ve anlaşılmadığını yada önemsenmediğini hissediyo..
yaşamadan anlaşılmaz diyceksiniz ama benimde iki aylık bi oğlum var ve öğrendimki oğlan büyütmek daha zor..
ama kolay bişi yok hayatta..
benim oğlumda inanılmaz kucak istiyodu ve benim boyun rahatsızlığım var..ona rağmen indiremiyodum..
sonra oyalaya oyalaya anakucağına 2 dk bile olsa yatırmaya başladım..
yavaş yavaş alışıcaklar inşallah annesi.
umarım akıl vermiş gibi olmamıştır.. bol bol ya sabır çekip allahtan sabır dileyelim..
meyvesini çok güzel olucağını düşünelim..
Yorumlar çok güzel bence.Çilekçim sakin olmaya çalış .aslında bizleri bu kadar geren uykusuzluk..düzenli aralıksız bi 5-6 saat uyusam ben de çokr ahat olucam ama maalesef olmuyor..kızların dediği gibi ilk 1 yıl katlanıcaz bu kucak olayına..Ondan sonra emin ol biz istesekde kucağımıza çok fazla gelmek istemeyecekler..emekliyecekler,yürümek isteyecekler..O yüzden en fazla kucağımda 1-2 yıl duracak diyip sakinleştr,yorum kendimi..bi de uyku olayına dikkat et akşam eşin eve gelince uyu 3-4 saat yapabilirsen(diyene bakkaydirigubbakcemile2)
Canım ben başlayacağım sanırım.darkcım sen ikinci dönem başlıyor musun?
ben kesin karar verdim hatta müdürlede konustum mart nisan mayıs ücretsiz izne ayrılıyorum. bunca masrafla 3 ay zor gececek ama napalım, sabah 6 akşam 6 olmuyorum ben evde. 4-5 saat olsa giderdim. k
ızımın paraya değil bana ihtiyacı var diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım...
Hayırlı olsun aşınız,sağlıklı olsun her zaman bebişin.selamlar,
bugün bizim aşı günümüzdü, önce verem savaş dispanserinde verem aşımızı olduk,
sonrada sağlık ocağında kontrol ve diğer aşılarımız yapıldı,
bebeğimle ilk defa sağlık ocağına gittik ve gayette memnun kaldım, ölçümleri yapıldı doktor muayene etti en son aşılarını yaptılar, çok sistematik ve ciddi çalışıyorlar valla helal olsun
yarında kendi doktorumuzda kontrolümüz var bakalım ne diyecek gelişimimiz hakkında
bu arada oğlum 5800 gr ve 59 cm olmuş maşallah
Çilek yukarda senin için bişeyler yazdım canım.pistttt bend geldim..canavarim uyanmadan yazayim hemen.
denizanasi masallah canim Denize:) kontrollerin ve asinin sorunsuz gecmesine cok sevindim.
julicik senin kizda cok fenaymis demekki,baksana nasilda aramis yatagini.
benim canavara annnesinin kucagi olsunda nerde olursa olsun uyuyroe tabi uyumak isterse.
kizlar cigdemde cok süt yapiyormus iki gündür cit cit yiyorum habire ben.
Çok güzelmiş günlüğünüz canım.maşallah kızlar bebişlerinize, hepsi birbirinden şeker oldu.
benim kızın resimleri de sitesinde: Bengisu'nun Günlüğü
Geçmiş olsun bakıcı işide bitti hadi gözün aydın.hoooyyt ben geldim (çilekçim deyimi)
sabah beri hastane noter trafik koştum durdum bu hasta halimle ve anneme attım kendimi sonunda.
sabah güne hastane ile başladım hastayım önce buna baklamak lazım diye.tomografi çektiler.baş ağrımda çok olduğu için ama sonuç yarın çıkacak o yüzden bugünde ağrı kesicilerle idare edeceğim mecburen.artık bünyem parol-minoset görmek istemiyor.
geçmişi okudum ama aklımda bişi kalmadı geçmiş dediysek zaten sabah beri yani.
jüli senin adına üzüldüm kocişin zaten sizi dışarı çıkarma taraftarı değildi şimdi gık desen kafana bunu kakakr.erkekler yapar biliyorum :mymeka:
darkçım bu dükkan işini sana vermemiz iyi oldu son bi kaç gündür bizden pek bi hayır yok valla.mmmf bile uğramamış hala.asorti anneciği ile meşguldür inşallah hayırlı haberle gelir.
denizanası teşekkür ederim.evet bizde öle düşündk iyice trafik canavarı olayım naniknanik o zaman biraz daha model yükseltirim inşallah duruma göre artık.
benim kayınvelidem çocuğa bakmaya karar verdi.ben bakıcı buldum hemde 350 ye anlaştım ama kıyamadılar ve kabul etti.onun için Allahtan bi mani gelmezse 13 şubatta bitiyo iznim ama 16 şubatta başlıyacağım işe.varya kafam o kadar rahatladıki bakıcı çok iyi bile olsa kayınvaldemin bakması çok çok daha iyi daha rahatım.
annemdeyim akşama misafir var onun için yardıma geldim benim burda çenem düştü gene uğrarım öptüm meleklerinizi ve siz Şeniz
Sende at resimleri bakalım..günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım ama belliki baya kaynatmişınız
son bir haftadır misafir ağırla temizlik yap baya yorulduk anca bugün artık eski düzenimize dönüyoruz.
bebişlerin resimlerine baktım da söyle bir hepsi cok tatlı maşallah, Allah nazardan korusun.
aslında eski halleri şimdiki halleri diye bi başlık açıp ordan görsek kasım bebişlerini. ben kızın resimlerini atayımda bilgisayara benim zehramla acayım bi başlık..
hepinizi öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?