2008 Kasım Anneleri

selam kızlar bende geldiiiim
hasta olan annişler aman kendinize dikkat edin bebişlerin bize ihtiyacı var
asorti canım annenin iyi haberlerini bekliyoruz
zeynacım araban hayırlı olsun kazasız güzel günlerde kullan inşallah
darkcım maşallah ceren hanıma kocaman bir abla olmuş artık
bende Emirimin yani resimlerini ekleyeyim bari

çilekcim benim oğlumda kucaktan indirince ağlıyor ama ben tekrar kucağıma almıyorum oyuncaklarıyla oyalıyorum çıngırağın sesi ve özellikle el ve parmaklarımı izlemek onu susturuyor
bence sende oyalama yolunu dene
sonra zamanla alışıyor bak şimdi kendi anakucağında uyuyakaldı
kendini kötü hissetme zaman zaman aynı duyguları bende hissediyorum yoruluyoruzcidden
dün eşimde bana hak verdi kadın olmak anne olmak zor ama çooook güzel

bu arada benim de iznim 9 şubatta biiyor bende rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum ama hepsinii değil en azından bir 10 gün her ihtimale karşın kalsın sonrası Allah krim
nasıl bırakıcam bakalım ben bu kuzuyu uyurken bile özlüyorum çünkü

ben dekucağa alma konusunda tereddütler yaşamıştım.ama sonra baktım ki ağladığınd kucağımıza alınca sakinleşiyorsa bana ihityacı var.başaka hiç bir şey onu sakinleştirmeyecek.bana güvenmesini isityorum vs..
bugün ilk defa yabancı birisine bıraktım oğlumu ..sabah milli eğitime gittim sevk almaya.raporumu uzatmak için.ben evde yalnızım aartık.neyse.sabah emzirdim,temizledim ana kucağına kydum hoop komşuya.
öyle tedirginidm ki.neyse 2ssa sonra evdeyim.ge-ldim hiç sesi bile çıkmam ŞAŞIRDIM!!(ŞAHİKA GİBİ ŞAŞIRDIM HEM DE..) beni gördü.sevmeye başladım elini tuttum ağlayacak gibi oldu ve hemen ardında bir güldü bir güldü.resmen kucağıma gelemeye çalışıyoru.

neyse demek istediğim gerçekten annenin yerini kimse tutamaz.onun güvenini kimse veremez

şimdi benim başka sıkıntım var.gece yarısı çok mızmızlanıor yanıma alıyorum 2-3 seferdir.alışmaya başladı sanırım.güşlüyor yanımda yatarken.ben de zırt pırt beşiğe gitmek istemiyorum.acaba yatağından uzaklaşır mı ...korkuyorum bu konuda.sizde nasıl arkadaşlar.sanırım vardı böyle yanında yatıran..

Tsk,ler yorumlari icin.

Aglarken birakmiyorum bende,sürekli kucagimda olmak istedigi icin istiyorumki alissin yanliz yatmaya.

koyuyorum en fazla 5 dakika oyalaniyor etrafla.Bianda uzun süre aglatmadim hergün yavas yavas yineliyorum bunu.

ama alismamiz biraz zor olucak galiba cünkü koydugum an koltuguna hemen anliyor ve bagiriyor.

dilokscum bende sabahları yanıma alıyordum saat 8 gibi uyanıyor mama yediriyorum sonra yanıma alıyorum öyle alıştıki o saatte asla beşiğine yatmıyor, mutlaka yanımda ve yüzüstü yatacak, gece ve sürekli istemediği için şimdilik bende o da çok keyifle devam ediyoruz bu duruma,

sende devam edersen alışır gibime geliyor

Dilokscum bi¨r süredir bizim yatak düzenimiz cok iyiydi Deniz hep knedi yatagindaydi ama son bir haftadir yine benle yatiyor.

ilk uyudugunda koyuyorum yatagina 3-4 saat uyuyor sonra meme icin uyandiginda yanima aliyorum birde ben yatarak emziriyorum geceleri.biraz emip birakiyor uyuyor cünkü :) yani biz bir haftadir ayni yataktayiz.benim meme acik onun agzinda sabaha kadar bir emiyor bi birakiyor.ama benim korkumda sanirim emzik niyetine kullaniyor gibi geliyor.halbuki benim oglum emzikte emiyor.

ne zormus annelik ya..anne kokusundan ayrilmak istemiyorlar.ee yapisikta yasamak zor Allah hepimize sabir versin.

Ben sabahları babası işe gittikten sonra babasının yerine yatırıyorum..Şimdilik alışmadı hergün yetırmıyorum çünkü..

Benimki bu aralar gündüz uykusunu kaybetti..uyuyor ama sık sık uyanıyor..siz her seferinde 2 memeyi de emziriyor musnuz kızlar?Benmimki genelde ilk memede uyuyup kalıyor yarım saat bir saat sonra da geri uyanıyor acaba doymuyor mu diyorum?
Bir de ben gece mama veriyorum o mamayla 3-4 saat uyuyor sonra sabah 5 gibi uyandı diyelim emziriyorum ama memede uyuyakalıyor..yarım saat sonra tekrar uyanıyor..bu sabah 10 a kadar böyle gidiyor.ben de mahvoluyorum tabii.

çilekçim emzik gibi kullanılmana bile özendim canım benim sütüm az olduğu için mama veriyordumya artık hiç emmiyor beni, onun için çok üzülüyorum bende

benim kızım gece 12 de yatıyor 4.30 da fiks uyanıyor sonra birdaha 8 de uyanıyor yanıma alıyorum 11 e kadar beraber uyuyoruz..ayrıca anakucağında dalmayı ve yatağında uyumayı da çok seviyor..

selam annelerr
valla çilekcim keşke beni de emzik giibi kullansa ama bizde memeyi gördüğü an yaygarayı koparıyor
biberona iyice alıştı sütüm hafif arttı gibi yani an azından bir öğün verebilirim ama bu seferde bizim kız emmiyor

kızlar selam çok fenayım ben mide bulantısı baş dönmesi hayırdır yaa valla dünden beri yaşamakdan zevk alamadım offffffff çok canım sıkılıyoo

asortimden haber yokmu çileğe yazdım msn den oda cevap yazmadı safiye

Geçmiş olsun mmmf27. Dikkat edin kendinize.Belki evde durmaktan sıkılmışsındır.
Ben uzun bir süreden sonra ilk defa çarşıya çıktım.Bebeğimi anneme bıraktım.Çok iyi geldi.Ama nasıl acele ediyorum özledim bebeğimi birde aklım hep oyuncak mağazalarında onun hoşuna gidecek birşeyler baktım.En son çıngırakla emzik aldım :)

Geçmiş olsun mmf..bi doktora gitsene orta kulak iltihabı filan olmuş olmayasın..

saolun kızlar çitoscum sinüzitim var benim 3-4 gündür burnumun tek tarafı tıkalı hep ev sıcak diye geceleri badyyle yatıyorum kışlık pijamalarım çok sıcak geliyo e gecede kalkıyorum su içmeye büyüğe bakmayafalan üşüttümmü acaba diyorumj .
ay buda durmadı bugün 1 sn yaa

geçmiş oolsun mmmfcim bende aynı dertten muzdariptim bugün gitti m ağır soğu algınlığı dedi dr. tomografimde temiz çıktı. diyorum bizim ev gavur gibi yanıyo çocuk yüzünden ee bende onla birlikte evdeyim her banyodan sonra muhakkak saçımıda kuruturum nasıl üşütttüm.şaka gibi yani. ama dediğin gibi geceleri terli terli kalkıyoz falan ondan galiba.
asortiyi bende merak etttim hiç haberde vermedi hayırlı haberlerle döner inşallah.
ben oğlumu yanıma almıyorum.alsam bile kalkmama yakın 5-10 dakka oynaşmak için.büyük oğlum 5 yaşında gitti yatağımdan aklım başıma geldi alırmıyım yatağa.ama ilk bebekleri olanlar az tölerans gösterebilir. ilkler hep daha şımarık oluyor

aynen zeynacım bende çok huzursuz olmadıkçaalmıyorum yanıma bızdığı valla büyüğü hla gelmek ister arada bir o geliyo zaten ufağa yer kalmıyo:)) 1e gidiyo çok kabus görüyo yavrum kendi küçüklüğümü düşünüyorum annemler almazdı beni abimler var odada diye ne korkuyosun diye kızıyolardı bide :))bende kendimden empati yapıyom üzülüyorum büyük sıpaya çağırıyorum napiim ama ufaklığa aman yok o abisiyle yatıcakk:)) ulan ne karıyımm beeee:))

canım ne güzel moral bulmuşundur. benim de ihtiyacım var bu aralar. zira kayınvalidem dün baya canımı sıktı. kızımın kilosuna 6 da olabilirdi 6bucuk da. kilosu cok az beceremicen sen bu işi, ben cocuk büyütürdüm görenler bi daha bakardı dedi bana. ve bunu söylerken gayet ciddiydi.
sanki ben istemem kızımın daha iyi olmasını. her şeyin iyisini bunlar biliyo. onun yetiştirdikleri cocuk bizimkiler fasülye sanki.
ayyy cok sinir oldum yaaa. hatırladıkca iyice sinir oluyorum.

mmf ve zeyna geçmiş olsun arkadaşlar bendede boğaz ağrısı var galiba bende üşüttüm rabbim hepimize şifa versin inş.
elifdem benimkide aynını yapıyor niye böyle yapıyorlar anlamıyorum en ufak bişey olsa eleştirmeye başlıyor gece uyumuyo diyorum iyi ediyor bebek dedeiğin uyutmaz anneyi diyoya sinririm kulaklarımdan çıkıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…