2008 Kasım Anneleri

ayy canım aynen yaa
2 ayda ne cabuk pes ettin demeler, bakacan tabi işin ne demeler.
hele bizim zamanımızda diye başlayan cümleler varya, beni sinir ediyo sinir ediyo bi daha sinir ediyo..
insanın dinleyip bişeyler öğreneceği varsa da inadına dinlemiyor valla bu tavırlardan sonra.
gölge etmesinler başka ihsan istemez diyorum...

elifdem benim oğlum 3200 doğdu birinci ayında sadece 600 gr almıştı ve 3800 dü, bu ay biraz daha iyi ama ancak 5 kilo olduk, yani senin kaynana bende olsa ben yanmıştım anlayacağın, bende dün babanesine götürdüm ama benimkiler sağolsun, gelin çok iyi bakmışsın bebeğe tosun gibi olmuş dediler açıkçası çok mutlu oldum

ya arkadaşlar benim oğlum çokmu aldı acaba, 2790 doğdu, 1 aylıkken 3750 oldu bugün sağlıkocağında 5800 dediler, yarın hastanede kendi doktoruyla kontrolümüz var onların ölçüsünü baz alıyorum ama bugün biraz fazla geldi ve korktum açıkçası, az ver falan derse nasıl bekletirimki bebişi aç aç, (kilolu bir bebişte olsun istemiyorum ama )

iyi geceler kızlar
çok moralim bozuk çok :çok üzgünüm:
nerden nasıl anlatmaya başlayacağım şaşırdımyiğit biliyonuz çarşamba aşı olmuştu ve bu inlemeleri ühüleri ateşi mutsuzluğu hep ondan sandık.ama bu akşam saat 7 gibi ateşi 38,8'e çıktı ve panik içinde bu aşı olmaz dememle hastaneye koştuk. muayene ettiler görnen bişi yok ama hep inliyo bebeğim.idrar ve kan tahlili istedi doktor.ahhh idrar hiç bişide kan alınana kadar helak oldu bebeğim.kanıda aldılar neyse tek girişte en azından.sonuçları aldık doktora girdik aşkımın idrar yolları iltihaplanmış senağlama4 tane iğne verdi her gün yarısı yapılacak yani 8 gün.her gün bir delik fazlalaşacak ve daha çok yanacak canı.ilkini yaptırdık aman hiç öle görmedim aşkımı yıkıldı katıldı ağlamaktan.iğneler bitince tekrar gitcez ulturosona sokacaklarmış.neden olmuştur dedik evimiz sıcak pek çıkmıyoz falan dedi bazı erkek bebeklerde ilk 2 ayda görülür fark edilmezse ve çıkanlar takip edilmezse böbreklerine zarar verir dedi senağlamabölelikle geldik eve pardon anneme hiç eve gidesim gelmedi.
şimdi uyudu biraz ama çok mutsuz uyuyor.inliyo mırıldanıyo yüzü gözü beyazladı soldu çiçeğim :çok üzgünüm:
Allahım kimseye hastalık helede bebelere hiç hastalık vermesin.canımdan can gitti yalvaran gözlerle kurtar diye bakmasına.ilk göz yaşını bu akşam akıttı gözünden bende onunla senağlamahiç ağlatmadım bebeğimi ama mecbur ağlattılar.
ayyy çok efkarlandım dahada ağlayasım geldi kaçayım ben en iyisi..
asorti hala yok..onuda fark ettim.umarım en kısa zamanda yani yarın iyi haberlerle çıkar karşımıza..
iyi geceler kızlar bebişlerinize iyi bakın ve dikkat edin..:a015:

Zeyna gecmiş olsun canım anlatırken o hali gözümün önüne geldi. İnşallah 8 günün sonunda turp gibi olur. Hep iyorum ya Allah daha büyük hastalık dert vermesin. Kısa süreli tedavisi, nedeni niçini belli bir şey bu. Merak etme düzelecek inşallah. Bak ya fark etmeseniz daha kötü olurmuş.

Denizanası hastanede 2 kilo alan bebeği de normal kabul ediyorlar sanırım 2. aydaki üst sınır 6800 dü. O yüzden merak etme bence. Hem sağlık ocağı ve dr tartısı belki fark eder. Sen günde kaç defa kaç cc mama veriyordun

evet canım sağol doktorda aynını dedi eğer fark etmeyip yani aşı diyip getirmeseydiniz böbreklere ilerler daha kötü olurdu dedi.Allahtan panik yaptık da götürdük hele bi geçsin şu 8 gün..hatta bi iki gün önce bi geçsinde kendine gelsin bebeğim..

zeynom cok cok gecmis olsun canim efecige.Sen sakin moralini bozma sonradan bisi cikcagina simdiden aglasin razi ol.

insl.en kisa zamanda toparlar kendini merak etme ssen,onlar cok güclü.

ahhh canımmm zeynacım çok geçmiş olsun canım yaa..moralini yüksek tut.iyi olacak bebişin merak etme..sen anlatırken benim gözlerim doldu inan.ama mecburuz katlanıcaz bunlara ..allah başka dert vermesin..

teşekkür butonu kalktı uyus oluyooommm
sağol eylül çilek
o kadar sinirlerim boşaldıki yatamıyorum eve bile gidemedim yolladım kocayı annemdeyi yatıp yatıp kalkıyorum uyuyamıyorum zaten oğlumda uykusunda bile inil inil inşallah şu iğneler iyi gelecek oda mutlu olacak bende

Onlar sancılı ya da huysuz olunca biz uyuyamıyoruz dimi. Benimkinin de çok kötü burnu tıkalı korkumdan uyuyamıyorum.

Annenin nefesiyle cektiği burun aspiratörleri var kızlar gördünüz mü. Ben bir kere kullandım çok memnun kaldım alıcam bi tane

zeyna psikolojini tahmin edebiliyorum canım, bu gün aşı olduk gözümü ayıramadım üstünden,
juli 6800 duyduğuma sevindim canım, bu aralar 6-7 öğünde toplamda 800 cc kadar mama içiyor, üç gündür falan beni hiç emmedi sayılır
bende senin gibi düşündüm hastanede yarın görücez bakalım

iyi uykular kıslar ,
anca düştüm ben buralara biraz geçmişi okudum
zeynacım çok çok geçmiş olsun inan okurken benim gözlerim doldu sanki benim bebeğimmiş gibi hissettim .allah daha kötüsünden korusun ..iyiki erken faretmişssin ve doktora götürmüşsün bak 8 gün sonra seninki yine canavar gibi olacak inşallah..
denizanası maşallah oğluşuna çok iyi bakmışssın ama julininde dediği gibi bende üst sınırı 6500 civarı diye biliyorum.
ya kızlar valla siz bebeklerin kilolarından bahsettikçe ben besleyemiyormuşum gibi geliyor ama çok şükür doktorumuz gayet iyi dedide bende moral buldum.
bizimki 3190 doğdu hastaneden 3080 çıktık sonra kilomuz 2900 e düştü ilk ay 3700 dü bu ay 4515 dedi doktor ve bu gelişimi gayet iyi buldu.boyumuz 50 cm den 59 cm olmuş. ama ertesi gün sağlık ocağında tartıldığında 4900 dedi doktor ama ben açıkcası kendi doktorumuzu esas alıyorum yani sonuçta başından beri takibini o yapıyor.

günaydın kızlar deniz paşayı doyurdum bezini değiştirdim uykuma devam edebilirim, eşimin pc si açık kalmış kusur kalmayayım dedim
uykudakilere tatlı rüyalar

günaydın kızlar zeynacım geçmiş olsun efeciğe canım .erkenden farketmen çok iyi olmuş cnım biliyosun idrar yolları enfeksiyonu acaipateş yapar bence en başından farketmişsin ilerlemeden ...
iğne konusuna gelince napalım onlareın iyiliği için herşey .benimde içim tükeniyo aşı olurken Allahım dermansız dert hastalık vermesiin bebişlerimize ve bizlere.tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…