- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.941
herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi daha okumadım dün
annemin sonucu tam sınırda çıkmış ne iyi ne kötü yani :1no2:kansere allah korusun çevirebilirmiş
artık kontrol altında olacak çarşamba günü de tekrar ameliyat olacak çok daha geniş bir
alan temizlenecekmiş ama şimdilik çok şükür iyi dün sonucu alınca çok ağladımsenağlama içimin rahatlamasından
dolayı ve gittim yaktımbeni merak eden ve dua eden herkese teşekür ederim hepinizi çok seviyorum
herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi daha okumadım dün
annemin sonucu tam sınırda çıkmış ne iyi ne kötü yani :1no2:kansere allah korusun çevirebilirmiş
artık kontrol altında olacak çarşamba günü de tekrar ameliyat olacak çok daha geniş bir
alan temizlenecekmiş ama şimdilik çok şükür iyi dün sonucu alınca çok ağladımsenağlama içimin rahatlamasından
dolayı ve gittim yaktımbeni merak eden ve dua eden herkese teşekür ederim hepinizi çok seviyorum
sağol arkadaşım Allah kimseyi hasta etmesin hele bu ağzı olup dili dönmeyen masumları.dediğin gibi ateşi o kadar yükselmese fark etmeyecektik hep inlemelerini aşı sanacaktım.akşam bi kez daha anladım ne olursa olsun araştırılmalı..günaydın kızlar zeynacım geçmiş olsun efeciğe canım .erkenden farketmen çok iyi olmuş cnım biliyosun idrar yolları enfeksiyonu acaipateş yapar bence en başından farketmişsin ilerlemeden ...
iğne konusuna gelince napalım onlareın iyiliği için herşey .benimde içim tükeniyo aşı olurken Allahım dermansız dert hastalık vermesiin bebişlerimize ve bizlere.tekrar geçmiş olsun arkadaşım
teşekkür ederim elifcim çok sağol.zeynacim gecmis olsun canim ins tez zamanda iyi olur efe
canım valla bu kadar telaşım arasında hep aklımdaydınız ne yaptı ne etti sonuç nasıl msn de bile yolunu gözledim hep şimdi okudum Allahım beter olmasından korusun.hep iyi düşün olacak ameliyat içinde sonuçlar içinde.pozitif düşünki iyilik gelsin arkadaşım.ister anne ister evlat Allah kimseye dermansız dert vermesin..dualarım bütün hastalara..herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi daha okumadım dün
çilekçim bir tanede bende var ondan ama bi birini deniyo bi birini muhakkak birisi onu tatmin ediyo.ama etmedimi dediğim gibi basıyo çığlığı. bazen o halini izliyorumda çok komik oluyorlar. diyorum bal sürdüler oğlumun ellerine yala yala..günaydinnn..asorticim merak etme hersey yolunda gider insl.
iki elini birden agzina almak isteyip alamayincada sinirlenen kac cocuk var acaba:)
biriylede ittiriyor digerini ama olmadi ikisi girmedi agzimiza.
jülicim sen şu sizin evin adresini verirmisin sana yardıma geleceğim :mymeka: olamaz böle bi bencillik afedersin ama sende insansın ve o ikinizin kuzusu sana destek olacağınaAsortie cim geçmiş olsun canım benim. Kızların dediği gibi sen moralini yüksek tut eminim her şey çok güzel olacak...
Ya kızlar benim kız kocişten değil galiba( Akşam kız ağlayınca yattığı odanın kapısını kapattı ya çıldıracaktım valla gidip yolasım geldi. Bugün de o çekmeli burun aspiratörlerinden alalım dedim, kız tosur tosur burnu, okuldan gelir gelmez yattı. Bütün gece çocuk baktı sanki ( Kakası biraz sümüksü gibi dedim yok bundan hastaneye mi götürülür. Ona kalsa ateş dışında hayatta dr a götürmezs. Ya tam gıcık günümdeyim bugün harp çıkmazsa hiç harp çıkmaz bizim evde :)) Valla ben çıkabilsem dışarı bütün işleri halledip gelicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?