- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #14.961
ya ben neden bulamıyom oraları nerden giriyonuz CADIARZUselam ;
asorticim geçmiş olsun tekrar..allah büyük hastalıklar göstermesin inş..
fater in çağrısı üzerine kızımın resimlerini koydum kasım mucizelerine ..hadi bakalım herkesten bekliyoruz cici fotolar..
arada idare et napalı her gün böle olmuyosss :tomato:ayy zeyna bu ne böle içimizi baydın ayol valla uykm geldi yaa
herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi daha okumadım dün
annemin sonucu tam sınırda çıkmış ne iyi ne kötü yani :1no2:kansere allah korusun çevirebilirmiş
artık kontrol altında olacak çarşamba günü de tekrar ameliyat olacak çok daha geniş bir
alan temizlenecekmiş ama şimdilik çok şükür iyi dün sonucu alınca çok ağladımsenağlama içimin rahatlamasından
dolayı ve gittim yaktımbeni merak eden ve dua eden herkese teşekür ederim hepinizi çok seviyorum
iyi geceler kızlar
çok moralim bozuk çok :çok üzgünüm:
nerden nasıl anlatmaya başlayacağım şaşırdımyiğit biliyonuz çarşamba aşı olmuştu ve bu inlemeleri ühüleri ateşi mutsuzluğu hep ondan sandık.ama bu akşam saat 7 gibi ateşi 38,8'e çıktı ve panik içinde bu aşı olmaz dememle hastaneye koştuk. muayene ettiler görnen bişi yok ama hep inliyo bebeğim.idrar ve kan tahlili istedi doktor.ahhh idrar hiç bişide kan alınana kadar helak oldu bebeğim.kanıda aldılar neyse tek girişte en azından.sonuçları aldık doktora girdik aşkımın idrar yolları iltihaplanmış senağlama4 tane iğne verdi her gün yarısı yapılacak yani 8 gün.her gün bir delik fazlalaşacak ve daha çok yanacak canı.ilkini yaptırdık aman hiç öle görmedim aşkımı yıkıldı katıldı ağlamaktan.iğneler bitince tekrar gitcez ulturosona sokacaklarmış.neden olmuştur dedik evimiz sıcak pek çıkmıyoz falan dedi bazı erkek bebeklerde ilk 2 ayda görülür fark edilmezse ve çıkanlar takip edilmezse böbreklerine zarar verir dedi senağlamabölelikle geldik eve pardon anneme hiç eve gidesim gelmedi.
şimdi uyudu biraz ama çok mutsuz uyuyor.inliyo mırıldanıyo yüzü gözü beyazladı soldu çiçeğim :çok üzgünüm:
Allahım kimseye hastalık helede bebelere hiç hastalık vermesin.canımdan can gitti yalvaran gözlerle kurtar diye bakmasına.ilk göz yaşını bu akşam akıttı gözünden bende onunla senağlamahiç ağlatmadım bebeğimi ama mecbur ağlattılar.
ayyy çok efkarlandım dahada ağlayasım geldi kaçayım ben en iyisi..
asorti hala yok..onuda fark ettim.umarım en kısa zamanda yani yarın iyi haberlerle çıkar karşımıza..
iyi geceler kızlar bebişlerinize iyi bakın ve dikkat edin..:a015:
çilekçim senin deniz babası gibi obur olduğu için normal bebeler gibi tek eli yetmiyo olabülürmü? delikafadulden
siz her seferinde 2 memeyi de emziriyor musnuz kızlar?Benmimki genelde ilk memede uyuyup kalıyor yarım saat bir saat sonra da geri uyanıyor acaba doymuyor mu diyorum?
Bir de ben gece mama veriyorum o mamayla 3-4 saat uyuyor sonra sabah 5 gibi uyandı diyelim emziriyorum ama memede uyuyakalıyor..yarım saat sonra tekrar uyanıyor..bu sabah 10 a kadar böyle gidiyor.ben de mahvoluyorum tabii.
canım ne güzel moral bulmuşundur. benim de ihtiyacım var bu aralar. zira kayınvalidem dün baya canımı sıktı. kızımın kilosuna 6 da olabilirdi 6bucuk da. kilosu cok az beceremicen sen bu işi, ben cocuk büyütürdüm görenler bi daha bakardı dedi bana. ve bunu söylerken gayet ciddiydi.
sanki ben istemem kızımın daha iyi olmasını. her şeyin iyisini bunlar biliyo. onun yetiştirdikleri cocuk bizimkiler fasülye sanki.
ayyy cok sinir oldum yaaa. hatırladıkca iyice sinir oluyorum.
iyi geceler kızlar
çok moralim bozuk çok :çok üzgünüm:
nerden nasıl anlatmaya başlayacağım şaşırdımyiğit biliyonuz çarşamba aşı olmuştu ve bu inlemeleri ühüleri ateşi mutsuzluğu hep ondan sandık.ama bu akşam saat 7 gibi ateşi 38,8'e çıktı ve panik içinde bu aşı olmaz dememle hastaneye koştuk. muayene ettiler görnen bişi yok ama hep inliyo bebeğim.idrar ve kan tahlili istedi doktor.ahhh idrar hiç bişide kan alınana kadar helak oldu bebeğim.kanıda aldılar neyse tek girişte en azından.sonuçları aldık doktora girdik aşkımın idrar yolları iltihaplanmış senağlama4 tane iğne verdi her gün yarısı yapılacak yani 8 gün.her gün bir delik fazlalaşacak ve daha çok yanacak canı.ilkini yaptırdık aman hiç öle görmedim aşkımı yıkıldı katıldı ağlamaktan.iğneler bitince tekrar gitcez ulturosona sokacaklarmış.neden olmuştur dedik evimiz sıcak pek çıkmıyoz falan dedi bazı erkek bebeklerde ilk 2 ayda görülür fark edilmezse ve çıkanlar takip edilmezse böbreklerine zarar verir dedi senağlamabölelikle geldik eve pardon anneme hiç eve gidesim gelmedi.
şimdi uyudu biraz ama çok mutsuz uyuyor.inliyo mırıldanıyo yüzü gözü beyazladı soldu çiçeğim :çok üzgünüm:
Allahım kimseye hastalık helede bebelere hiç hastalık vermesin.canımdan can gitti yalvaran gözlerle kurtar diye bakmasına.ilk göz yaşını bu akşam akıttı gözünden bende onunla senağlamahiç ağlatmadım bebeğimi ama mecbur ağlattılar.
Zeynacım, bize de sarılıkla ilgili idrar tahlili yapılmış ve alınan örneğe dışkı bulaştığı için idrar yollarında iltihap çıkmıştı. Emin olmak için tahlili tekrarlattığımızdaysa sonuç temiz çıkmıştı. Umarım tedaviye başlamadan önce çıkan sonucu 2 kere değerlendirmişlerdir...
Çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşir paşan...
herkese meraba kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi daha okumadım dün
annemin sonucu tam sınırda çıkmış ne iyi ne kötü yani :1no2:kansere allah korusun çevirebilirmiş
artık kontrol altında olacak çarşamba günü de tekrar ameliyat olacak çok daha geniş bir
alan temizlenecekmiş ama şimdilik çok şükür iyi dün sonucu alınca çok ağladımsenağlama içimin rahatlamasından
dolayı ve gittim yaktımbeni merak eden ve dua eden herkese teşekür ederim hepinizi çok seviyorum
Asortie'cim, çok geçmiş olsun. Bu tip şeylerde biliyosun ki erken teşhis çok önemli. Allah'tan zamanında müdahele edilecek ve inşallah annen en yakın zamanda sağlığına kavuşacak...
Asortie cim geçmiş olsun canım benim. Kızların dediği gibi sen moralini yüksek tut eminim her şey çok güzel olacak...
Ya kızlar benim kız kocişten değil galiba( Akşam kız ağlayınca yattığı odanın kapısını kapattı ya çıldıracaktım valla gidip yolasım geldi. Bugün de o çekmeli burun aspiratörlerinden alalım dedim, kız tosur tosur burnu, okuldan gelir gelmez yattı. Bütün gece çocuk baktı sanki ( Kakası biraz sümüksü gibi dedim yok bundan hastaneye mi götürülür. Ona kalsa ateş dışında hayatta dr a götürmezs. Ya tam gıcık günümdeyim bugün harp çıkmazsa hiç harp çıkmaz bizim evde :)) Valla ben çıkabilsem dışarı bütün işleri halledip gelicem.
Kusura bakma Juli ama senin kociş de çok vurdumduymazmış! Her ikiniz de çalışmaya başlayınca daha duyarlı olur umarım... Değilse işin çok zor tatlım...
Off çok yazdım, parmaklarım ağrıdı...
Maşallah Eylül uyusunda büyüsün :)
Benim kızımında bugün ilk defa eldivenlerini çıkardım cuk cuk emiyor parmaklarını çok komik:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?