2008 Kasım Anneleri

selam ;

asorticim geçmiş olsun tekrar..allah büyük hastalıklar göstermesin inş..

fater in çağrısı üzerine kızımın resimlerini koydum kasım mucizelerine ..hadi bakalım herkesten bekliyoruz cici fotolar..

yat uyu bebeişin uyuyorsa dinlen işte
aman kış havasıda yapıyo insanı böle ankarada böle kasvetlimi
bizim bura berbattt
ben 4 de çıkacam evden arabayı komple temizliğe vermişik onu almaya gitcez aslında ben gitmesemde olur ama az hava al dedi kociş gitcem bakalım ayaklarımı kaldıracak halim yok ama napalım

Maşallah Eylül uyusunda büyüsün :)
Benim kızımında bugün ilk defa eldivenlerini çıkardım cuk cuk emiyor parmaklarını çok komik:ecrin_bebek:

Geçmiş olsun canım..çok sevindim bişey çıkmamasına..allah başka dert göstermesin..

Canım ya tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü..ben de oğlum sarılık oluğ ışık altında yatarken çok fenaydım..çok ağladım..ama hastalık sağlık büyüyüp gidecekler inşallah..Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar..

çilekçim senin deniz babası gibi obur olduğu için normal bebeler gibi tek eli yetmiyo olabülürmü? delikafadulden

kesin kesinn babadan almis bu huyunu..tam bir lokum yahu bakiyor bakiyor alamayinca basiyor cigligi.yardim ettim onada kizdi:)

benimkiler disariya cikti baba-ogul gidimde biraz keyif yapayim bari bende.

zeynacım ya çitos alıntı yapınca farkettim kafam yerinde deel biliyorsun ki
çok geçmiş olsun cnm allah bir daha göstermesin ya

İyi akşamlar kızlar.. Kayınvaldeler hala bizde aşırı doz stres yüklendim geldim, iyiki sizler varsınız da yazıştıkça biraz rahatlıyorum...

Çitoscum bence senin bebiş tek memeyle doymuyo ki yarım saatte bir uyanıyor. Emin ol doysa, öyle yapmaz, en az 2-3 saat huzurlu uyurdu. Bu arada ben 2 memeyi de 15'er dakika mutlaka emziriyorum. Eğer uyuyakalırsa da almadığını pompayla sağıp biberonla veriyorum. Zırypırt uyanmaktansa tek seferde işini bitiriyorum...

Merak etme canım, benim başımda da var böyle bi kayınvalide hem de 2 hafta yatılı!! Bunlar insanın moralini bozmaktan başka bi işe yararlar mı acaba? Benimki de sütümer laf ediyo. Çocuğun yüzünde hafif sarılık kaldı diye sütümü alıp tahlile yollayacakmışşş!!!! Fitil oluyorum ben de!

Maşallah Eylül uyusunda büyüsün :)
Benim kızımında bugün ilk defa eldivenlerini çıkardım cuk cuk emiyor parmaklarını çok komik:ecrin_bebek:

Seyracım seninki parmaklarıyla biraz geç tanışmış... Bence artık daha fazla eldiven takma da ellerini kullanmayı öğrensin, duyuları gelişsin...

bir bardak içtim canım az önce kızımda şuan kucağımda zıçmakla meşgul nasıl bişeyle karşılaşcam acep
sanada afiyet olsun güzelm

kızlar ya bebeğimin eldivenlerini bugün ilk defa çıkarmıştım önce çok hoşuma gitti emmesi filan ama sonra ağlıyordu yanına bir gittim baktımki sanki kavgadan çıkmış yüzünde 3 yerde çizik var.Annemde korktu tekrar taktı eldivenleri​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…