2008 Kasım Anneleri

kızlar kimsenin keyfi yok gibi herkesin bi derdi var aaa silkinelimde kendimize gelelim kaç gündür doğru dürüs paylaşımda yok mart dedinmi 2009 kasım anneleri düşmeye başlar bixizm sayfalar arkada kalmasın o zaman bu günlerde geçicek dermensız dert vermesin Allah[/B]

seyracım 20 günlükken çıkardım eldivenlerini iyi değilmiş ellerini tanıması gerekiyomuş tırnaklarını güzelce kesiyorum hiç biyerini çizmiyo bence sende çıkar artık ilk bikaç gün nooldum oluyo çocuk sonra alışıyo zaten çizmiyokendini.
benimkide çileğingibi 2 elde ağzına girmeye çalışıyo hırsla sokamayınca bi basıyo çığlığı ama ne güzel emiyo çok tatlı yaa çork corkcork yerim yerim onu ballll

Ay Mmf'cim ne çabuk geçiyo zaman, yakında 2009 Kasım anneleri gelicek demişsin de... Daha dün gibi hamile kaldığımı öğrenmem, foruma girmem, o heyecanlı bekleyiş... Allah bizden sonrakilere de kolaylıklar versin...
Bu arada Asortie, dut kurusu yararsa haber ver, evde bi torba dolusu yatıyo buzdolabında kaç aydır, bari bi işe yarasın...

bana hastanede çıkarttı doktor bi daha da takmadım çizikleri oldu bazen kanattı bile deli
ama takmadım doktor takma ellerini tanısın dedi çok tanıdı valla ağzından çıkarmıo
mmmf herkesin bi derdi var cidden ya artık şu dertler bitse allahın izniyle de tadımız yerine gelse
bu arada kızım çok fena mıçtı daha 10 dakika olmadı değiştireli

cnm neden bekletiyosun ki evde varsa ona yaramasa başka bişeye yarar
bu arada mmmf dediğin gibi martta başlar 2009 adayları

aman bi gariplik var bugün benim üzerimde,niyeki lokumumla babasi uyuyorlar bende habire

rezene icip oturuyorum iste öylece.yarinada misafirim var offf bu ne gicklik yaa

ay çilek seninde misafirin bitmedi anacım bune yaa gel artık tr ye:))
, şubat 20 de başlarlar valla bir bir dökülmeye .bizde eskiriz ( paylaşıma devam edelim kızlar zaten kaçkişi kaldık hamileyken bi dünya insan vardı herkes nerdeeee ben nerdeyim sen kimsin :)) can sıkıntısından saçmalıyorum zeyno nerelerde acaba arabasıyla turamı çıktı acaba

he ya eylül yeni uyudu pc kucağımda oturdum akasya durağını seyredip dut hoşafımı yudumluyorumkaydirigubbakcemile3bu arada bugün dutla bozdum kafayı-tatlicadiarzu-

Canım ya bende sadece sağlıkçı eşler böyle vurdumduymaz sanıyordum
Benim eşimde doktor bebekle ilgili birşey söylesem o normal bu normal.Bende kızıyorum sana göre herşey normal diye.
Ben 2 ayı dolmadan bebeği tartırmak istedim çok merak ediyordum sütüm yarıyormu diye bir türlü sağlık ocağına getiremedim onu çocuk tosun gibiymiş ben çok takıntılıymışım :)ama bazende hak vermiyorum değil

bende salepimi içtim mısırımı yedim pineklliyorum oğlan amcasıyla babasıyla maç seyrediyo büyüklükte burda ödevini yapıyo göyaaa hiççenesi durmadı yaw

len ne çabuk maç seyrettirmeye başladın anam sen 3 taneyle başedemezsin
büyükte ders yapıp sana laf mı yetiştiriyo

ay attımkucaklarına napiim seyrederse seyretsin ama gs maçı seyrediyo o kötü oldu :))
fatihinçenesi hiç durmaz zaten 6 aylıkken dede baba diye başladı daha sustuğunu gören olmadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…