- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.001
Canım ya bende sadece sağlıkçı eşler böyle vurdumduymaz sanıyordum
Benim eşimde doktor bebekle ilgili birşey söylesem o normal bu normal.Bende kızıyorum sana göre herşey normal diye.
Ben 2 ayı dolmadan bebeği tartırmak istedim çok merak ediyordum sütüm yarıyormu diye bir türlü sağlık ocağına getiremedim onu çocuk tosun gibiymiş ben çok takıntılıymışım :)ama bazende hak vermiyorum değil
bende salepimi içtim mısırımı yedim pineklliyorum oğlan amcasıyla babasıyla maç seyrediyo büyüklükte burda ödevini yapıyo göyaaa hiççenesi durmadı yaw
gidiom bea zicti bu lokum yine altina..
ulenn ömrüm b..k temizlemekle geciyor,ne hallere düstüm..:)
ay yemek dedinizde bende elmalı kurabiye yaptım bide tavuk göğsü..elmalıları anneme götürcem yarın çok sever ..yarın nişan var akrabanın taksim de ..melisi anneme bırakıcam iyice emziricem çünkü ne biberon ne emzik almıyo cimcime.bakalım 1 saat takılır döneriz heralde..
kimseler kalmamış ama olsun ben yinede yazıp rahatlamak istiyorum:bbo:
çıldırmak üzereyim...öğlen saat ikiden beri kızım uyumadı:1no2: çok huzursuz..beş dakika uyuyor uyanıyor ağlıyor..10 dk. uyuyor uyanıyor ağlıyor....çok daraldım, bunaldım..koçişe verdim ne yaparsan yap dedim buraya geldim..sesleri gelmiyor sanırım ikiside uyudu...Offffffffff Offfffffff...:uhm:çok yorgunum,uykusuzum,kafayı sıyırmış durumdayımdelikafaduldendelikafadulden
.
Beklenen son oldu evde kıyamet koptu önce sonra oturulup konuşuldu. Hep birbirimizi yanlış anlamışız buna karar verildi :)) Keyifler yerine geldi koca tencere makarna keyifle yendi. Sonra bebişi alıp. bebek arabasıyla hem deeeee gezmeye çıkıldı ki biliyorsunuz işin bu kısmı mucize gibi bir şey hele son olaydan sonra :))) Demek arada böyle ayar yapmak gerekiyormuş kocişlere. Evden son durum budur. Bebiş de uyumaktadır. Sanırım evlilik de böyle bir şeydir. Ben de gidiyim bari kocişimin yanına. :asigim:
Eylülcüm Allahaşkına çok merak ettim çatalcadan nasıl yetişcen kızım 1 saatte taksime ??? Yoksa bahcelievlerde misin?? Yarasın tavukgöğsü gözümden kaçmadı.
:
gidiom bea zicti bu lokum yine altina..
ulenn ömrüm b..k temizlemekle geciyor,ne hallere düstüm..:)
eylülcüm bu arada melisin resimlerini gördüm çok tatlı maşallah esirgesin allahım hepsini
günaydınlarrrrrr efemmm!!!
Bugün de tükkanı ben açtım ama patrona sormadık hafta sonu açık mı tükkan..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..Hadi gelin kızlar sıcak sıcak rezene,boza,salep var hadi buyurun süt partisineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?