2008 Kasım Anneleri

ohhh gelsin kilolar bende yarın kocişi alışverişe götüreyimde tahin helvası aldırayım yaa
neyse ben kaçar gidim de biraz yatayım hepinizi öptümm

ay yemek dedinizde bende elmalı kurabiye yaptım bide tavuk göğsü..elmalıları anneme götürcem yarın çok sever ..yarın nişan var akrabanın taksim de ..melisi anneme bırakıcam iyice emziricem çünkü ne biberon ne emzik almıyo cimcime.bakalım 1 saat takılır döneriz heralde..

kimseler kalmamış ama olsun ben yinede yazıp rahatlamak istiyorum:bbo:
çıldırmak üzereyim...öğlen saat ikiden beri kızım uyumadı:1no2: çok huzursuz..beş dakika uyuyor uyanıyor ağlıyor..10 dk. uyuyor uyanıyor ağlıyor....çok daraldım, bunaldım..koçişe verdim ne yaparsan yap dedim buraya geldim..sesleri gelmiyor sanırım ikiside uyudu...Offffffffff Offfffffff...:uhm:çok yorgunum,uykusuzum,kafayı sıyırmış durumdayımdelikafaduldendelikafadulden

Canım yok gene ucunda bucağında sağlıkçılık var. Kıyısından dönmüş ve ailede dr kaynıyor biiyom ondan böyle :))

bende salepimi içtim mısırımı yedim pineklliyorum oğlan amcasıyla babasıyla maç seyrediyo büyüklükte burda ödevini yapıyo göyaaa hiççenesi durmadı yaw

Mmmf o zaman desene bu akşam rfesmen mandıra gibi çalışıcan maşallah :))

gidiom bea zicti bu lokum yine altina..

ulenn ömrüm b..k temizlemekle geciyor,ne hallere düstüm..:)

Kızım geleceğe yatırım yapıyosun yarın bigün de sen zıççan deniz oğlan temizleticek. Böyle bu işler. şaka bir yana tam temizliyorum sonra gene tırtırtırtır motor calışıyor ama razıyım yapamaması daha kötü.

Eylülcüm Allahaşkına çok merak ettim çatalcadan nasıl yetişcen kızım 1 saatte taksime ??? Yoksa bahcelievlerde misin?? Yarasın tavukgöğsü gözümden kaçmadı.

Hilalcim benimki uykuya dalamadığı zamanlarda ya kakasını yapacak oluyor ya da karnı aç oluyor. Ya da banyo yaptırıyorum bir de masaj rahatlıyor. Canım gerilme onlar bizim gerginliklerimizi de anlıyorlar.

Beklenen son oldu evde kıyamet koptu önce sonra oturulup konuşuldu. Hep birbirimizi yanlış anlamışız buna karar verildi :)) Keyifler yerine geldi koca tencere makarna keyifle yendi. Sonra bebişi alıp. bebek arabasıyla hem deeeee gezmeye çıkıldı ki biliyorsunuz işin bu kısmı mucize gibi bir şey hele son olaydan sonra :))) Demek arada böyle ayar yapmak gerekiyormuş kocişlere. Evden son durum budur. Bebiş de uyumaktadır. Sanırım evlilik de böyle bir şeydir. Ben de gidiyim bari kocişimin yanına. :asigim:

juli kociş çabuk kandırmış seni ahh kadın milleti çabucak kanıveriyor iştekaydirigubbakcemile3
bazen bizde yaşıyoruz tatsızlıklar ama öyle böyle geçecek demi?bu arada gezip de gelmişsiniz ne güzel bura çoksoğuk oluyo ben çıkıyorum da kızım kaç gündür çıkmadı hiç acaba bende mi ayar çeksem hee belki avmye falan giderizdelikafadulden

Eylülcüm Allahaşkına çok merak ettim çatalcadan nasıl yetişcen kızım 1 saatte taksime ??? Yoksa bahcelievlerde misin?? Yarasın tavukgöğsü gözümden kaçmadı.

:

canımcım önce b.evlere anneme melisi satıp ordan taksime ,ordada 1 saat takılıp dönerim
bu arada sizde gezmeye gitmişiniz oh oh allah bozmasın..

Juli kafa kavgayı çıkarttın sokağa da çıktın hadi bakalım..Bundan sonra taktik bu mudur?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..

aman bu kız da adet edindi her gece 12 oldu mu bizim kızda pil bitiyor samnırım düzenini böyle kurdu saat12den önce asla uyumuyor bu gece de öyle oldu ve 3 dk önce mememde uyudu va yatırdım gzöümden uyku akıyor kızlar ben yatıyorum herkese rahat uykular

günaydınlarrrrrr efemmm!!!

Bugün de tükkanı ben açtım ama patrona sormadık hafta sonu açık mı tükkan..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..Hadi gelin kızlar sıcak sıcak rezene,boza,salep var hadi buyurun süt partisineeeeee

ben tavuk göğsümü yedim ,salepimi içtim kızımıda sütle besledim cokacimcoook
parti bitti bizde birazdan da gezmeye gidicez hava süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…