2008 Kasım Anneleri

heytttttttttttttttttttt accik kactim buraya,koca yine safasa gittii aksamada misafirim var.

ben inek sutu icemiyorum yaw icindeki bi enzimi genelde bebekler kaldiramazmis ve

cok gaz olusurmus.bizzat denedim dogru ve dr.bize bir sure inek sutunu yasakladi.

onun yerine soya sutu iciyorum tadina cok guzell.

gidim baride lokumumu uyutuyum..

tünaydın millet
bizde yeni actık gözümüzü
kahvaltı felan yedik bitirdik. gezmeye gidicez birazdan. bi selam bırakalım dedik.
görüşürüz sonra..

ne güzel yaa.gezmelere gidiliyor.
sanırım ben biraz daha bekleyeceğim çıkarmak için.

eylülcüm ben de içemiyorum süt ve süt ürünlerini.çok gazımız olduğu için doktorum izin vermiyor.
sadece 1-2 kez sütlü tatlı yedim ..
yiyemediğime değil de bbğimi mahrum bıraktığıma üzülüyorum.daha bir çok şeyi de yemiyorum..

ağlıyor.kaçtım bennn

Merhaba kızlar.Hamile kaldığımdan beri yazılarınızı takip ediyorum.Kasım ayı annesiyim.Bebeğim gündüzleri pek uyumuyor.O yüzden yazamıyorum.Kasım 14 de doğum yaptım.Bebiş 3570 gr doğdu .Şu an 6500 gr.Karma besliyorum.Sütüm az gibi geliyo.Ya bi türlü sütümün yeterliliğinden emin olamıyorum.Benim gibi düşünen var mı?

herkese günaydınn

canım bende 14 kasımda doğum yaptım bence gayet güzel beslenmiş bebeğin kilo alımıda iyi, benim oğlumda 2790 doğdu şu an 5800 dün kontrolümüz vardı doktor kilo alımının ve diğer gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi

çilekçim soya sütünü bende içiyorum, hamileyken normal sütten tiksinmiştim onun yerine soya sütü kullanıyorum
dilokscum dende deneyebilirsin soya sütünü

bu arada çilekçim bende oğluma lokumum diyorum doğduğu günden beri, bu denizler lokum gibi bebişler olsa gerek

gerçi biz topitop olma yolunda hızla ilerliyoruz benim lokum bir ayda 2300 gr almış

masllah yaa.biz gecen ay cok az aldk bakalim bu ay nasil olcak.

iyidir annesi merak etme
aslına bakarsan çok çok az yada çok çok fazla olmadığı sürece ben kiloya önem vermiyorum,
gerekli becerileri kazanmaları, özellikle bilişsel ve psikomotor gelişimleri ayıyla uyumluysa bence sorun yok

benim oğlum bir iki gecedir çok az emiyor.ama ama ağlamıyor açım diye.acaba uykulu olduğundan mı ağlamıyor ,yoksa aç değil mi.

3-4 dakika emiyor ve uyuyor.yada uyumuyor ama emmiyor.sizde nasıl kızlar..
bu arada aralıklar 3 saati buluyor.sabah kalkınca güzel emiyor ama

cok sükür cok az diil ama neden az aldi bu ay belli olucak.yani sütümün cok olmasida benim icin önemli diil,kaliteli olsun o daha önemli.bakalim ayin 3`nde hem asimiz hemde kontrolümüz var o zaman nedir ne diildir söyliycek doktorumuz.

birde bizim boyumuz cok hizli uzadi,en son gittigimde aslina bakarsaniz kilosu cok iyi ama boyu cok uzun ondan size zayifmis gibi görünebilir demisti dr.

haklisin canim gelisim iyi olduktan sonra kilonun tabiki önemi yok benim icinde ama yinede az beslendigini dsüsünmek beni üzüyor.

Dilokscum benimkiside bazen memede uyuakaliyor ama uzun süre uyumuyor.illaki uyanip geri kalanini iciyor:)

birde bizim sadece gece 3 saati buluyor meme araligimiz,gündüzleri anca iki saat dayanabiliyor lokumum.

ben cok uzun süre tutuyorum memede bazen bir saat falan kaldigi oluyor enson yagli sütüde icsin diye.

demekki co kac olmuyor seninkisi uyuduguna göre.cünkü ac olsa uyuyamaz diye biliyorum ben.

heyyyoo ben geldimmm
bakıyom dedikodum yapılmış yok güzeller arabayla fink falan atmıyom dün akşam saat 6 da aldık geldik eve bi kaç gün ev dışında olunca eve bi kaç çantayla dönüldü onları ayır yerleştir makina başlat saat 10'da yattım.
bugün 9 da kalktık ama kahvaltı temizlik duş falan anca buraya düştüm.
okudum sizleri ne yazmıştınızz delikafadulden
şimcilik evdeyiz de canım kaçmak istiyo hava çok güzel sokaki olmak istiyorum

Kızlar aranızda sezeryanla doğum yapıp, mama kullanmadan bebeğini sadece anne sütü ile besleyen var mı?Hayatım kabus oldu,mama vermek istemiyorum bebeğime.Ama sütüm de doyurmuyor gibi geliyor.Sadece anne sütü vermek için ne yapabilirim.Yazılardan okuduğum kadarıyla Dark anne sütü veriyor.Başka var mı?

ben de anne sütü veriyorum, baştan bana da öyle geliyordu, ilk ay sadece 600 gr aldı, ama sonra çocuk daha iyi emmeye başlayınca toparladık, bu ay sadece yirmi günde 1200 gr aldı, bence kilosu iyiyse sütün yetiyordur, doktor ayda 500 gr alması yeterli dedi bana

Teşekkür ederim Doru.Bebeğim emzirirken uyuyor ama devamı gelmiyor.Ben de doymadığı hissine kapılıyorum.Çok sıkıldım bu durumdan.Mama olmadan uyumuyor.Özellikle yediğin besinler var mı?

selam kıslarr
bugün baş ağrısından ölüyorum.büyük misafirlerim vardı bir aydır gelmeyen kayınvalidemler..delikafadulden yine laflar sokuldu yemek yenildi ve gidildi.sıyırmak üzereyim kocişe patlamasam barim.bu güzel havada eve tıkıldım ya bişi demiyorum senağlama
geçmişi okudum da asorticim sonuçların nötr çıkması güzel en azından erken teşhis çok önemli şimdiden tekrar tekrar geçmiş olsun canım.
juliicim arada kocişleri karşımıza alıp konuşmak gerçekten işe yarıyor bak dışarı gezmelere bile çıkmışsınız.
eylül melis eceyi de götürseydin nişana iki göbek atardı belkim kaydirigubbakcemile3
zeynacım anladığım kadarıyla son durumlar iyi paşa iyileşiyor.
başka şeylerde vardı yazacağım ama unuttum :çok üzgünüm::sm_confused:
bu arada kimse beni merak etmemiş :çok üzgünüm:

Teşekkür ederim Doru.Bebeğim emzirirken uyuyor ama devamı gelmiyor.Ben de doymadığı hissine kapılıyorum.Çok sıkıldım bu durumdan.Mama olmadan uyumuyor.Özellikle yediğin besinler var mı?

benimkide genellikle emerken uyuyor memede , bende doymasa uyumayacağını düşünüyorum zaten, özellikle yediğim hiçbirşey yok, herşeyi yiyorum açıkçası, gebelikte şeker yüzünden hiçbirşey yiyememiştim açıkçası, ama günlük rezene çayım ve en az iki tane ayvam fiks onları söyleyebilirim, tabi su vazgeçilmezimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…