- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.041
selam kızlar ben bugün üye oldum.umarım sizlerle iyi vakit geçiririz.benimde 1 kızım 1 oğlum var.kızım 7 yaşında oğlum 14 aylık varsa sorunuz yardımcı olurum.
dayan darkcım bunlar güzel mutluluklar benimde doğumdan beri sağ omzum felaket artık beşiği sallayamaz hale geliyorum geceleri ama bir kızıyorum bir bakıyorum bana beşikten bir gülüyor ölüyorum bitiyorum o zaman işte ne yapalım bu günler geçecek ve bizlere çatır çatır laf yetiştiren yaramaz çocuklar olacak bunlar o yüzden kıymetini bilelim şimdi bizi görünce çılgın gibi iç geçirerek gülüyorlar hiç değilse:)))
bende oğluma LCW'den kıyafetler aldım artık çoğunlukla onları giydiriyorum yani oğlum adam sınıfına girdi kadife pantolanlar kolu üç kat swetler falan adam oldu paşam adam birde yakışıklı yakacak kızları eminim buna şimdiden evimin telefonlarına kim bakacak bilmiyorum oğlum büyüyünce:))
Selamm şekerlerrr!!
Oğluşu yıkadım düştüm buraara..şimdi beşiğnde dönenceyle takılıyor..
Bu aralar en büyük aşkı çok ilginç ama ev sinema sisteminin duvarda asılı olan simsiyah hoparlörü.Nasıl gülüyor ona bakıp bakıp anlatamam..hadi renkli parlak bişi olsa tamam diycem ama o da değil..çok komik..
Dark sabah uykusunu alamayınca daha fena oluyor insan..bir de uyanınca emip uyuycak diye kendimizi şartlandırıyoruz ya o yüzden de çok geriliyoruz..
Ben yarın yıkayayım.Geçen yıkayacaktık uyuyacağı tutu.Kıyamadım derin uykusundydı.Ertesi günde aşı olduk.Hemşire demez mi 4 gün bayo yok diyeD
Kokuyorus biz fena:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?