2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar dün tam nete geldim ki Ceren hanım mızıldadı.
bende sinirlendim çıktım.
Bugünde sabah 5te kalktım uyuyamadım.Ceren 7 de kalktı sonra uyumak istedim,bu sefer de o uyutmadı.Deli oldum ya uykumu alamadım,dün gece de geç yatım.

Bunalıma girmeye az kaldı walla.

sakin ol hayatım..
uykumu alamadığımda ben de çok kötü oluyorum..
inşallah bu gece rahat rahat uyursunuz cereninle.
tüm anneler ve ben de inşallah:))

sğol canım ama felaketim walla.
arkadaşım aradı şimdi napıyosun diyo,çıldırıyorum diyorum :) Gülüyo:)
Şimdi babası sallıyo ayağında walla pilim bitti.
Nazar değdi kızıma dün galiba.

Dün avm maceramız güzeldi bu arada.Her yeri izledi kızım.Yoruldu.Eve gelince heemn uyudu.Onun acısını bugün çektim.

yarın birde doktor kontrolümüz ve rotavirüsaşımız var dua edin herşey yolunda olsun oğluş büyümüş olsun boyu uzamış olsun sun sun sun:)) kendimi göremiyom anla ilgilenmekten.ahhhh annelikkkk

Neyin var canım?
bende kendimi unutum walla.
Demiştim ya diz altı etek,dize kakadr bot istiyorum diye.
Bu ayda hiçbişey almadım kendime.
Dün yine Ceren' e çalıştık.
Geçenlerde 3 takım almıştım 3 üde sümük gibi oldup Bizde dün LCW den aldık bişeyler çok güzeller.
En kısa zamanda giydirip,resimlerini çekcemD
Yıkadım yarına hazır olur:)
kendimi unutum onunla uğraşmaktan.

dayan darkcım bunlar güzel mutluluklar benimde doğumdan beri sağ omzum felaket artık beşiği sallayamaz hale geliyorum geceleri ama bir kızıyorum bir bakıyorum bana beşikten bir gülüyor ölüyorum bitiyorum o zaman işte ne yapalım bu günler geçecek ve bizlere çatır çatır laf yetiştiren yaramaz çocuklar olacak bunlar o yüzden kıymetini bilelim şimdi bizi görünce çılgın gibi iç geçirerek gülüyorlar hiç değilse:)))

bende oğluma LCW'den kıyafetler aldım artık çoğunlukla onları giydiriyorum yani oğlum adam sınıfına girdi kadife pantolanlar kolu üç kat swetler falan adam oldu paşam adam birde yakışıklı yakacak kızları eminim buna şimdiden evimin telefonlarına kim bakacak bilmiyorum oğlum büyüyünce:))

selam kızlar ben bugün üye oldum.umarım sizlerle iyi vakit geçiririz.benimde 1 kızım 1 oğlum var.kızım 7 yaşında oğlum 14 aylık varsa sorunuz yardımcı olurum.

Hoşgeldin Yakamozcum.
Her zaman seni görmek isteriz aramızda.
Şuan bi sorun yok ama olunca sorarım mümkün olduğunca.
Allah bağışlasın yavrularını.

Ya cidden öyle kızıyorum çıldırıyorum,bana masum masum bakıyo,yada bi gülücük atıyo o an bitiyorum.
bende walla Lcw nin erkek reyonundan bi sweet bi de kapşonlu yelek aldım.Çok güzellerdi dayanamadım:) Belki senin oğlanla benim kız pişti olurlar :)
ama bodyleri çok tatlı yarın deneyeceğim inşallah.
walla büyüdüler bunlar.
Sen oğlanın resmini yükle canım kasım ayının minik mucizelerine.
Konuların yeri değişti biraz daha yukarılarda başlık.Bebeklerimiz ve cicileri ana başlığında.
Bi ara koy yakışıklı minik adamı:)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...31520-kasim-ayinin-minik-mucizeleriiii-9.html

Selamm şekerlerrr!!

Oğluşu yıkadım düştüm buraara..şimdi beşiğnde dönenceyle takılıyor..

Bu aralar en büyük aşkı çok ilginç ama ev sinema sisteminin duvarda asılı olan simsiyah hoparlörü.Nasıl gülüyor ona bakıp bakıp anlatamam..hadi renkli parlak bişi olsa tamam diycem ama o da değil..çok komik..

Dark sabah uykusunu alamayınca daha fena oluyor insan..bir de uyanınca emip uyuycak diye kendimizi şartlandırıyoruz ya o yüzden de çok geriliyoruz..

evet canım ya bekle bekle uyumaz.Ben normalde kendimi tamam Dark kalk çayını koy uykunu aldın,diye şartlendırıyordum.Ama bugün bi posta erken kalktım ceren'den :)

Cidden siyah şeylerde ilgi çekiyor.Bizimkide hoparlöre bakar:) Sobaya bakar.İlk aşkları ilginç bizim yaramazların:9
benimki konuşuyor dönencesiyle.

benimkide bilgisayarın siyah büyük kulaklığına aşık :ecrin_bebek:

bebekler genelde tezat renkleri seviyorlar. mesela siyah beyaz, kırmızı beyaz gibi.. bizim kızı krem koltukta yatırınca kahverengi deriden olan yastıkları için heyecanlanıyor. doktor artık bez oyuncaklar var ya bez kitap tarzı şeyler, onlardan al oyalansın dedi. siz aldınız mı oyuncak? nelerle oyalanıyor bebişleriniz?

Ben yarın yıkayayım.Geçen yıkayacaktık uyuyacağı tutu.Kıyamadım derin uykusundydı.Ertesi günde aşı olduk.Hemşire demez mi 4 gün bayo yok diye D
Kokuyorus biz fena:))

Biz de yarın aşıya gidicez..bize de banyo yok 3-4 gün.

.Valla ben 2 gün durup 3. gün yıkıyorum.Gün aşırı yıkasan yeri var aslında ama korkuyorum da hasta olur filan diye..Hemen kirleniyorlar,kokuyorlar sıpacıklar..

Fascım ben oyuncak istiordum aslında.Eline henüz alamıyor.Sadece emziğiylee oynuyor şimdilik.
Ama ben izlesin diye şu müzikli ve dans eden bebekler yada hayvanlar var.Onlardan istiyordum.
Dün avm ye gittik.Oyuncakçıya eşim girdi.Çabuk çıktı bişey yok diye.Meğer soğuk bebek üşür diye çabuk çıkmış.
Ama onlardan istiyorum.Birde yumuşak plastik,basınca öten örddek vb. oyuncaklardan istiyorum.

Çitoscum bizim kızda suyu çok seviyor ama biz pek pimpirikliyiz.Geç yıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…