- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.061
sen dün (cumartesi günü) doktora gidecektin gitmedin demi.. ahh analık ahhh ama sen iyi olmazsan onlarada bi faydan olmaz ben yavruumkızlar fenalardayım yaa valla nooldu bana bilmiyorum ...(
Neyin var canım?
bende kendimi unutum walla.
Demiştim ya diz altı etek,dize kakadr bot istiyorum diye.
Bu ayda hiçbişey almadım kendime.
Dün yine Ceren' e çalıştık.
Geçenlerde 3 takım almıştım 3 üde sümük gibi oldup Bizde dün LCW den aldık bişeyler çok güzeller.
En kısa zamanda giydirip,resimlerini çekcemD
Yıkadım yarına hazır olur:)
kendimi unutum onunla uğraşmaktan.
kaydirigubbakcemile3ben 8 senedir sen gibiyim oğluma almaktan hep kendimi ertelerdim şimdi ikinci oldu gene sazan misali onun şeylerine atlıyorum bir di iki oldu bana sıra gelmiyo Allahtan benim kociş düşüncelide bana bakıyooo.Zeynanın bebişi hastaymış,geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşri.
Asortiede yok ortalarda,geçmişe bakamadım walla hafifden bakmaya çalışayım.
Canım ben günde 2 kez mama takviyesi yapıyorum.Kızlar aranızda sezeryanla doğum yapıp, mama kullanmadan bebeğini sadece anne sütü ile besleyen var mı?Hayatım kabus oldu,mama vermek istemiyorum bebeğime.Ama sütüm de doyurmuyor gibi geliyor.Sadece anne sütü vermek için ne yapabilirim.Yazılardan okuduğum kadarıyla Dark anne sütü veriyor.Başka var mı?
Maşallah annesi bunu mamaya borçlusunuz sanırım lop lop akıyo tabi ağza:)bu arada çilekçim bende oğluma lokumum diyorum doğduğu günden beri, bu denizler lokum gibi bebişler olsa gerek
gerçi biz topitop olma yolunda hızla ilerliyoruz benim lokum bir ayda 2300 gr almış
benimkide çabuk emiyor.bende acaba doymadı mı diyorum.Ama satlerce meme istemeyince doyduğunu anlıyorum.benim oğlum bir iki gecedir çok az emiyor.ama ama ağlamıyor açım diye.acaba uykulu olduğundan mı ağlamıyor ,yoksa aç değil mi.
3-4 dakika emiyor ve uyuyor.yada uyumuyor ama emmiyor.sizde nasıl kızlar..
bu arada aralıklar 3 saati buluyor.sabah kalkınca güzel emiyor ama
ah canım geldim de kalamadım ki,tükkanı açtık kaçtık:) Online görünmüşüm sayfa açık kalmış:)Aaaa Dark burdaymış napıyorsun canım ceren sultan nasıl ama sen şincik konu okuyorsundur :)
Sağol canım.Dark baktım albümüne maşallah kızına..çok şeker..saçları kızıl,sarı gibi çıkmış öyle mi?
Canım ya bende sadece sağlıkçı eşler böyle vurdumduymaz sanıyordum
Benim eşimde doktor bebekle ilgili birşey söylesem o normal bu normal.Bende kızıyorum sana göre herşey normal diye.
Ben 2 ayı dolmadan bebeği tartırmak istedim çok merak ediyordum sütüm yarıyormu diye bir türlü sağlık ocağına getiremedim onu çocuk tosun gibiymiş ben çok takıntılıymışım :)ama bazende hak vermiyorum değil
seyracım benim eşimde tam tersi pimpirikli walla kızdırıyor beni bazen.neden bu böyle,neden şu şöyle,lurt düşürüyor içime.kızlar ya bebeğimin eldivenlerini bugün ilk defa çıkarmıştım önce çok hoşuma gitti emmesi filan ama sonra ağlıyordu yanına bir gittim baktımki sanki kavgadan çıkmış yüzünde 3 yerde çizik var.Annemde korktu tekrar taktı eldivenleri
ne martı şubatta damlarlar benim gibi erken öğrenenler:)kızlar kimsenin keyfi yok gibi herkesin bi derdi var aaa silkinelimde kendimize gelelim kaç gündür doğru dürüs paylaşımda yok mart dedinmi 2009 kasım anneleri düşmeye başlar bixizm sayfalar arkada kalmasın o zaman bu günlerde geçicek dermensız dert vermesin Allah[/B]
Olmasın walla.baksana 2007 kasım annelerinden haber yok bizim ki öle olmasın yaa
Şimdi tüm gelenlere iadeyi ziyaret yapmak gerekir mi?kokoşum senin de ne çok misafirin var canum ya sen iade-i ziyaret yapsan bir ayını alır
Bak aşşada link yazmış Eylül,resimleri bekliyoruz koymuyosunuz hi.ya ben neden bulamıyom oraları nerden giriyonuz CADIARZU
dark sağol canım evet mamaya borçluyuz:ecrin_bebek:
allahtan doktor rejim yapın falan demedi, önümüzdeki aylarda kilo alımı yavaşlayacak ne de olsa
bu arada albümünüze baktım maşallah cerenciğe
ya siz neden erken alıyonuz doğum parasını jülide alacakmış sende alacakmışsın sizin raporlar neden erken bittide para alıyonuz? benim 13 şubat iş başım 14 şubatta alın paranızı dedi sigorta fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?