2008 Kasım Anneleri

kızlar fenalardayım yaa valla nooldu bana bilmiyorum ...(
sen dün (cumartesi günü) doktora gidecektin gitmedin demi.. ahh analık ahhh ama sen iyi olmazsan onlarada bi faydan olmaz ben yavruum

Zeynanın bebişi hastaymış,geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşri.

Asortiede yok ortalarda,geçmişe bakamadım walla hafifden bakmaya çalışayım.

kaydirigubbakcemile3ben 8 senedir sen gibiyim oğluma almaktan hep kendimi ertelerdim şimdi ikinci oldu gene sazan misali onun şeylerine atlıyorum bir di iki oldu bana sıra gelmiyo Allahtan benim kociş düşüncelide bana bakıyooo.
evet bebeğim çok hasta oldu ama şimdi iyi 3. iğnemizi yedik bu akşam 5 tane kaldı.daha iyi olacak inşallah.
ben artıkın yatacam hazır oğlan az daldı.kendinize iyi bakın.
sabah dükkanı ben açamazsam gelen normal bi çayda demlesin bi köşede içim dışım rezene oldu açık bi rize takılalım delikafaduldenyanında da

Canım ben günde 2 kez mama takviyesi yapıyorum.
Sütüm pek artmadı.İlk zamandan beri böyle takviyeliyiz biz.
Yalnız son zamanlarda mamayı daha az içiyor.
ben herşeyi yedim içtim değişen olmadı.Benim sütüm geeç doluyor sorun orda.cerende hızlı yemek istedimi bi sonraki öğün boş oluyo memişler.
Bebek uyuyorsa doyuyordur.Doymasa ağlar durmaz.Yada çabuk kalkıp yeniden emmek ister.
Ama kilosu çok iyiyimiş.bence sen mama verme.
Benim kız 1 kasım doğumlu.
4180 doğdu.Dün 6250ydi.
seninkinin maşallahı var.

bu arada çilekçim bende oğluma lokumum diyorum doğduğu günden beri, bu denizler lokum gibi bebişler olsa gerek

gerçi biz topitop olma yolunda hızla ilerliyoruz benim lokum bir ayda 2300 gr almış
Maşallah annesi bunu mamaya borçlusunuz sanırım lop lop akıyo tabi ağza:)
Bi kaç haftadır mamayı az yedi kızım hemen kilo alımı azaldı, gözümden kaçmadı.

benimkide çabuk emiyor.bende acaba doymadı mı diyorum.Ama satlerce meme istemeyince doyduğunu anlıyorum.

Aaaa Dark burdaymış napıyorsun canım ceren sultan nasıl ama sen şincik konu okuyorsundur :)
ah canım geldim de kalamadım ki,tükkanı açtık kaçtık:) Online görünmüşüm sayfa açık kalmış:)

Dark baktım albümüne maşallah kızına..çok şeker..saçları kızıl,sarı gibi çıkmış öyle mi?
Sağol canım.
Önce koyu kumraldı.
Sanki yenileri çıktıkca rengi açılıyor gibi.
Kuzenleri sarışın,açık kumral renkli gözlü.Onlara çekmiş kızım.

Geçmişe şöle bi baktım yukarda ilk göze çarpanlar var.Birde ekleyemediklerim var.

Julicim harbi sen kazanmışsın gözünaydın:)
Eylülcüm nişanınız hyırlı olsun.melis Ece durmuş mu bari?
Lelalcim yokluğun belli oluyordur mutlaka da herkes kendinde mi acaba:)) Birde o var yani.ben kendimde değilim walla.Kim geldi kim gitti,ben gelebildim miD Ayhh çok abartım galibba.
daha yazacktım ama unutum.
haa Çilek seninki habire b.k yappyo.benim kızda duruyo duruyo günde 1 kez yapıyo.üstü başı batıyo.Babası kızım beni düşünme bi kaç kerede yap,ben sana bez alırım diye:))

Zeynacım demek bu kedini unutma kalıcı hasarlara sebep oluyo hahahhhh:)
Hadi git yat.bende çıkcam birasdan.Kalkarsam rize çayı koyarım tamam.

dark sağol canım evet mamaya borçluyuz:ecrin_bebek:
allahtan doktor rejim yapın falan demedi, önümüzdeki aylarda kilo alımı yavaşlayacak ne de olsa
bu arada albümünüze baktım maşallah cerenciğe

seyracım benim eşimde tam tersi pimpirikli walla kızdırıyor beni bazen.neden bu böyle,neden şu şöyle,lurt düşürüyor içime.
Eldivenleri ben de 2 hata oldu çıkaralı.Çizdi yüzünü ama şimdilerde pek çizmiyo.Canı yandı heralde:9
Ne kadar kessemde törpülesemde pütürlü kalıyodu.En son kendi haline bıraktım.Alışıyolar öyle öyle.

ne martı şubatta damlarlar benim gibi erken öğrenenler:)
Bende geçen bunu düşünmüştüm senin gibi:)

baksana 2007 kasım annelerinden haber yok bizim ki öle olmasın yaa
Olmasın walla.
Annene tekrar geçmiş olsun canım.İnşallah iyi olur.

kokoşum senin de ne çok misafirin var canum ya sen iade-i ziyaret yapsan bir ayını alır
Şimdi tüm gelenlere iadeyi ziyaret yapmak gerekir mi?
sıkıldım da evde otur otur:)

ya ben neden bulamıyom oraları nerden giriyonuz CADIARZU
Bak aşşada link yazmış Eylül,resimleri bekliyoruz koymuyosunuz hi.
Bu arada resimler süper kızlar ben baktım.Maşallah.

dark sağol canım evet mamaya borçluyuz:ecrin_bebek:
allahtan doktor rejim yapın falan demedi, önümüzdeki aylarda kilo alımı yavaşlayacak ne de olsa
bu arada albümünüze baktım maşallah cerenciğe

Azalacakmıymış kilo alımı,benimki o sürece girdi sanırım.
Beğenmene sevindim canım kaydirigubbakcemile5 Çok kolaymış albüm yapmak.Bunca zaman boşuna beklemişim:)

misafirlerimi ugurladim düstüm hemen buraya ama bakiyorumda kimse kalmamis.

off cok yorgunum galibaa rezenemi icip lokumum izin verirsede sIzmak istiyorum bian evel.

Ben tükan falan açamayacağım için gecenin derinliklerinden sesleneyim bari size :) Bu akşam kızımın ateşi çıktı ne yazık ki, bana sıcak gibi geldi. Babasıyla bir ölçtük 36.5 Sonra 15 dk içinde 37.1 e çıktı. Hemen soyduk yarım saatte tekrar düştü ama ne kadar çok korktum. Eğer 37.2 olsaydı kapıp götürecektik dr. a ama çok şükür düştü. Belki oda çok sıcaktı ve kaloriferin yanında yatıyordu biz ona bağladık ama benim içim yine tedirgin. Sonrasında kızımı uyutup babasına verdim ve 10 da bir yattımışım bir buçukta eşimin sabah oldu demdsi ile uyandım. Çok komik noluur yarım saat daha uyuyayım diyorum :))) Kızı bile unuttum. Eee tabi şimdi uyku tutmuyor :) Kızım uyurken ben de uyusaydım keşke ama ateşi çıkar diye uyuyamıyorum.

Bu arada komik ama kızım çok uyumaya başladı kızlar. Günün neredeyse 20-21 saatini uykuda geçiriyor. Uyusa suç uyumasa suç garibim.

Yarın bebişi babaya bırakıp doğum parasının peşinde olucam buralarda olmayabilirim bu arada evet ya sabah sabah bir normal çay da yapıverin. Ha bir de mmmf sıcak poğaca yapsııııın :)))

günaydın kızlar .kayda değer bişey yok tükkanı açiimdedim yarın sabah gidebilirsem kan vermeye gidiyim sağlık ocağana .neler oluyo bana anlamıyorum..,
neyse ben rezene falan yapamam normal çay demlerim anca halis rizeee bergamot aromalııı ohhhhh missssss.ben artık normal beslenmek istiyorum dolapta 1 dilim çikolatalı pasta var ama ben yumurta haşladım doğru dürüs bikahvaltı yapıcam poğçafalanda yok şişiyorum durmadan biraz dikkatedicem 63lere falan inmek istiyorum emzirme süresince.durmadan tatlı durmadan tatlı 70e merdivendayadım :mymeka:kendime dur diyorum 1 hafta dikkat edicembakalım sütüme yansımazsa devamederim.akşamada börek yapıcam eve ben yemem napiim tavuk çıkardım dolaptan kendime tavuksuyuna çorba yaparım ohhhh miss...
şu emzirme süresi zayıflamak için çok iyi bi zaman ama ben naptım nasıl olsa veririm diye tatlı bilmemne canım ne isterse yedim aslında çok tehlikeli bi dönem

günaydınlar efenim a.s.
sağol mmmf sende bendensin bergomatlı çaydan başkası beni bozar..
mızır mızır bi gece geçirdim bazen kaçıp saklanasım diyorum sonra gelsem yiğit büyümüş olsaaaa ne kadar mutsuz bi bebek ya :ecrin_bebek:

günaydııınnnnn ;
dün ilk kez kızımdan ayrıldım hemde 5 saat ( kızım beni özlemiş bir geldim resmen memeye saldırdı..halbuki iyice doyurup sütümü de sağmıştım ..annem beslemiş ama demekki çocuk anneyi özlüyo bunu anladım dün..

Günaydinnnnn kimseler yokmu yine?

gecem fena diildi lokumla sarildik uyuduk yine:)

off benimde juli gibi cocuk parasinin pesine düsmek icin disariya cikmam gerekiyor ama

dün buraya öyle bir kar yagdiki cok fazla,enaz 15cm var.simdi bu karda gidesimde yok.

erisin öyle gidim:)

mmfcik benim lokum kendi sesini tanimaya basladi bi basliyor bagirmaya ama ne bagiris

ciglik cigliga:) 2dk.durup kendini dinliyor sonra yine yeniden.

he birde dünki misafirler cok güldü iki elini agzina almak istemesine.cünkü yanlarindada fazlasiyla yapti

hatta sinirinden agladi bile:)alem bu cocuk yahu kime cektiyse artik:)

ya siz neden erken alıyonuz doğum parasını jülide alacakmış sende alacakmışsın sizin raporlar neden erken bittide para alıyonuz? benim 13 şubat iş başım 14 şubatta alın paranızı dedi sigorta fisfisfis

günaydın hanımlar ..
çok şükür bizim gecemiz fena geçmedi biraz mıkır mıkırdık ama yine de 1 den 5 e kadar deliksiz uyudu hanım.
bu arada doğum parası için evet bencede erken değilmi. benimde iznim 11 subatta bitiyor .benim de bildiğim tüm evrakları o hafta ssk ya veriyorsunuz iş yeride sizin ssk girişinizi yapıyor ve 1 hafta sonra postaneden paranızı alıyorsunuz. ben mi yanlış biliyorum evrakları erkenden ssk ya verebiliyormuyuz yoksam.

canim benim alicagim dogum parasi biraz farkli.bizim özel sigortamiz ödüyor parayi esimin üzerinden.

günaydın kızlar
dün akşam misafirliğe gittik ama gitmez olaydık piraye o kadar çok ağladıki hiç öyle ağlamaz aslında çok uslu maşallah ama dün akşam noldu anlayamadık sonra eve döndük arabada hep susardı ama susmadı gaz sancısıydı galiba dün ilk defa sütümü sağmıştım biberonla vermeyi denedim beceremiyo öyle içmeyi baya uğraştı emcek diye o arada çok hava yuttu ondan oldu diye tahmin ediyorum.eve gelince gazı çıktı rahatladı gülücükler atmaya başladı minik kuşum:)
bide kızlar sütünüzü sağınca nekadar çıkıyo ben ilk defa sağdım, pirayeyi emzirdim ama 5 dk bile durmadı memede bende o göğsümü sağıyım dedim 100 cc çıktı bıraktım bende sonra iyimi yoksa azmı?

Merhaba kızlar.Doğum parasından bahsetmişsiniz.Doğum parasını izninşzden en az 1 ay sonra almaya başlıyosunuz.Ama ssk ya geç gitmişseniz yani izin bitimine yakın , izninizin son günü ödeme talimatı veriyolar ve 1 hafta sonra toplamını ptt den alıyosunuz. Bu arada bebeğine mama verenler yani karma besleyenler mamaları normal biberonla mı veriyosunuz.Çünkü biberona alışan bebek memeyi unutuyormuş.Ben kaşık biberonu aldım dün.Onunla veriyorum.Bakalım nasıl olacak.

günaydın kızlar..
pirayecim100 cc güzel bir değer.
benim ne kadar çıkacağı doluluğa bağlı.sabahtan ikindiye kadar dolu oluyor.emse de doluyor.ama ikindiden sonra iniyor.sanırım o zaman da daha az çıkar.
ben oğlum az emdiğinde ve göğüslerim dolduğunda ağrı yapmasın diye bazen 80 cc sağıp dolabın altına atıyorum.2-3 içinde onu gaz sancısının arttığı ya da yetmediği özellikle akşam üzerleri vermeye çalışıyorum.

ama eylülün de deği gibi biberonla içerken pek mutlu olmuyor.içiyor almayı bırakıyor ama memeye gelince de reddetmiyor.
anne kokusu sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…