2008 Kasım Anneleri

pirayecim 100 cc güzel ..ben dün sürekli solu emzirdim diğerini dolu tutmaya çalıştım akşam nişana gidicem o zaman sağarım diye ..önce emzirdim yaklaşık 20 dakika emdi sonra da sağdım 70 cc çıktı.100 cc de içmiş olsa tam dolu meme 170 cc çıkarıyo demek..senin çok iyi çıkmış..

Canım benim izne çıktığım tarih 25 eylül görünüyor oysa ben 1 kasımda izne çıktım. İş yerimle parayı da erken almam için böyle bir şey yaptık. Telaşa mahaal yooook :) Yani ben erken alıyorum yani alamıyorum. Umarım 4 ayın parasını ala bilirim kızlar. Hastanedeki adam bir yanlışlıklar yaptırdı ama bana neyse. Vizite kağıdımın tariini doğum yaptığım güne aldı. Valla eksik alırsam yolucam o adamı. Gittim bugün koştur koştur ama yok adam 1 hafta sonra gel dedi. Fırsattan istifade pantalon ve birkaç şey aldım kendime. Üç saat içinde nasıl gittim geldim bir de araya alışveriş sığdırdım anlamadım. Atom karıncayım kesin ben. Bir geldim ki babayla uyuyorlar :) Sütünü de içmiş uyanmamış bile.

Canım tek göğüste 100 bence bana göre iyi bir rakam benim bir zamanlar 90 çıkıyordu ama şimdi en fazla 80 çıkıyor. Öbür göğüsten ise 40 cc falan çıkıyor. Şimdi gelince sağdım ikisinden 110 çıktı. Ben de onu attım dolaba. Ne yapalım ne çıkarsa bahtımıza. Ben bu işle bozdum kafayı bu sıralar calışacağım için ama sen bu rakam işine hiç takma tırlatırsın rüyanda cc görürsün sonra. Kızın doyuyor mu doyuyor, hep yanında mı olacaksın evet o zaman hiçbir şeyi takma. Aylarca emzirirsin yanında olursan.

Kaçtım ben kuşumu özledim gidiyim uyandırıyım :jeyyar:

Herkese günaydınlarrr!!Biz iyi bir gece geçirdik oğluşumla bugün ama bu geceden şüpheliyim aşımız var bugün..İnşallah huzursuzlanmaz ve ateşi olmaz..Çok endişe yaptım valla..

Bu arad albüme kuzucuğumun resimlerini koydum bakmak isteyenlere duyurulurrrrrr..a.s.

herkese merhaba hatunlar nasılsınız dün yoktum sadece dark farketmiş canım benim
dün avm ye gittik alışveriş yaptık kızıma ciciler aldım lcw den ve C&A dan özelikle C&A süper şeyler var
ayrıca sabahtan beri burdayım ama kızım sağolsun okutmadı ve yazdırmadı

bende varım canımm
Zeynanın bebişi hastaymış,geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşri.

Asortiede yok ortalarda,geçmişe bakamadım walla hafifden bakmaya çalışayım.

cici almaya gittik teyzesihihoyyyt

C&A nın ürünlerini ben de beğeniyorum fiyatı da çok uygun ayrıca..

İnanmayacaksınız ama ben oğluma heNÜZ pENYe, kadife dışında bişey almadım da giydirmedim de..sanki çok zor hareket ediyorlar onları giyince..Ama artık yavaş yavaş kot filan alırım sanırım..

selam kasım anneleriiiiiiiiiiiii
ben geldim sonunda
dün bir türlü nete giremedim bilin bakalım neden tabiki misafrim vardı
kahvaltıya gelmişti arkadaşlarım saat akşam 6 gibi gitiler
arkasından bir telefon
eşimin arkadaşı eşiy ve çocuğuyla bize gelmek istedi ve saat 7,30da da onlar geldi saat 11,30 a kadar da onları ağırladım başka glmek isteyen varsa gelsin hazır alışmışken :)))
şaka bir tarafa bittim ben artık kızlar yeteeeeeeeeeeeeeeer diye bağırasım var
bugünde oğluşumu yıkadım o uyurken tekrar evleri süpürdüm
oysaki dün kociş evi pırıl pırıl yapmıştı

neyse geçmişe bakamadım çitos canm merek etme aşılar gayet güzel bizde hiç bir problem olmamıştı canım
inşallah sizde de olmaz

bu arada benim cimcime şuan kucağımda ve hala uyumadı 10 dan berii
hahhh kaka yaptı sıkıntısı buymuş kuzu kulağı nın

ewt çitos çokta uygun kot pantolon aldım 15 tl içli dışlı içi uzun dışı kısa penye aldım 15 tl
4 lü alttan çıtçıtlı içine atlet aldım 15 tl bir de kilotlu çorap aldım 9 tl lcw den de kadife pantolon aldım
17 tl babamız pantolon aldı bana yine bişe yok artık hamile kalmadan önce ki olmayanlar bile olmaya başlayınca
kendimi bir süre erteledim

kızlar günaydın.öğle oldu ama biz henüz kendimize gelebildik.bizim kız gece nöbet tutturdu bize.dün gündüz çok uyuyunca gece malum ayaktaydık.2 gündür elini emmeye başladı bizimki.parmağını da değil,elini resmen.sokabildiği kadar sokuyor ağzına.nasıl keyifli emiyor görmelisiniz.corp corp:roflol:neden acaba?sizinkilerde de var mı?

güzelim telaşlanma, benimki bikaç haftadır komple elini yumruk yapıp emiyo :))))
doktora sordum önemli değil, emsin dedi. çok komik oluyo seyretmek onu öle :))))

benimkide emiyo cnm eldivenleri çıkaralı 3-4gün oldu hemen alıştı elini emmeye benimki elini içeri okadar sokmuyo dondurma yalar gibi dilini çıkarıp çıkarıp yalıyo:)))çok tatlı oluyoo

diloks,eylül,juli çok teşekkürler cevaplarınız için.
sütüm var ama kilo alımı yavaştı enson ama artık takmıyorum kilosunu sağlıklı olsunda...juli sen cc leri görüyomşsun rüyanda bende habire kilosuyla uğraşıyorum rüyalarımda:)

Haber vermedin doktora gidince ne kadar çıktı dijşal tartıyla aynı rakam mıydı piraye? Ya uğraşma kilosuyla şusuyla busuyla mutlu mutlu bir bebek piraye hanım kendine dert çıkarma benim gibi :)) Ama benim telaşım biraz daha farklı sağınca az süt çıkarsa annem kesin mama verir. Bunu önlemeye çalışıyorum o yüzden her gün 100 cc sağıp kenara attıyorum. Bu böyle birden de çıkmıyor uğraş dur.

Biri beni dürtsün noluuuur. Kalkıp iş,yemek,bebek üçlüsüne girişmem lazım kız uyudu ama emin olamıyorum bir de her tıkırtıya uyanıyor iş de yapamıyorum :)

benmki de dana oldu yaa...şimdi tarttım 8 kilo olmuş şapşalım. 8.7 çıktı da ben 700grı kıyafetlerine sayıyom. ayağa kalkmıyo valla. kollarım kopuyo :)))))

valla julicim ben ev işini falan bıraktım, tek işim tuğra oldu valla.:)))) eskiden öyle titizdim ki evde tozun zerresi bile olmazdı, şimdi gözüm görüyo ama katlanıyom valla :)))
bu arada tuğra çok ilginç bir şekilde park yatağın titreşiminin sesiyle uyuyo. sanki hipnotize oluyo yaw, nasıl uyuyo bilmiom o gürültüde ama çok seviyo. o yüzden bizde tıkırtı telaşı olmuyo uyurken. zaten yeterince gürültü oluyo tepesinde :))))

Maşallah ebuka oğluşuna! Bu arada onun kıyaftleri toplasan 300 gram falan eder, senin oğluş 8 kiloyu da geçmiş anlaşılan. Ben de bizim kızın kilosunu merak ediyorum. Geçen hafta 5.5 çıkmıştı, şimdi ne oldu allah bilir...

Kızlar bu arada size bi şey sormak istiyorum. Ne zaman doktora kontrole gitsek, doktorun yaptığı tüm işlem, kafa, boy, kilo ölç; kalp-ciğer dinle. 10 dakka kal, bi tomar para öde! Yani bunları sağlık ocağı görevlileri de yapıyor. Sizin çocuk doktorlarınız da böyle mi, yoksa benim dr mu dandik?

valla anlamadım ki julicim, bildiin anne sütü :))) ben de bi ineklik durumu var, sağıp duryo oğluş. baktırıyo kendine kızım ya. acayip emiyo şapşalım. doktor teyzesi şok geçirdi gittiğimizde. 2. ayda 6.5 kiloydu, hangi ara 8i bulduk anlamadım. :)))) ama dediğim gibi, fena emio, hala 2 saatte bir emiyo. doktor anne sütü olduğu için yapacak bişey yok dedi. emzirebildiğin kadar emzir dedi ama valla belim ağrıyo artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…