- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.081
ya siz neden erken alıyonuz doğum parasını jülide alacakmış sende alacakmışsın sizin raporlar neden erken bittide para alıyonuz? benim 13 şubat iş başım 14 şubatta alın paranızı dedi sigorta fisfisfis
günaydın kızlar
dün akşam misafirliğe gittik ama gitmez olaydık piraye o kadar çok ağladıki hiç öyle ağlamaz aslında çok uslu maşallah ama dün akşam noldu anlayamadık sonra eve döndük arabada hep susardı ama susmadı gaz sancısıydı galiba dün ilk defa sütümü sağmıştım biberonla vermeyi denedim beceremiyo öyle içmeyi baya uğraştı emcek diye o arada çok hava yuttu ondan oldu diye tahmin ediyorum.eve gelince gazı çıktı rahatladı gülücükler atmaya başladı minik kuşum:)
bide kızlar sütünüzü sağınca nekadar çıkıyo ben ilk defa sağdım, pirayeyi emzirdim ama 5 dk bile durmadı memede bende o göğsümü sağıyım dedim 100 cc çıktı bıraktım bende sonra iyimi yoksa azmı?
bende varım canımmKızlar aranızda sezeryanla doğum yapıp, mama kullanmadan bebeğini sadece anne sütü ile besleyen var mı?Hayatım kabus oldu,mama vermek istemiyorum bebeğime.Ama sütüm de doyurmuyor gibi geliyor.Sadece anne sütü vermek için ne yapabilirim.Yazılardan okuduğum kadarıyla Dark anne sütü veriyor.Başka var mı?
Zeynanın bebişi hastaymış,geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşri.
Asortiede yok ortalarda,geçmişe bakamadım walla hafifden bakmaya çalışayım.
herkese merhaba hatunlar nasılsınız dün yoktum sadece dark farketmiş canım benim
dün avm ye gittik alışveriş yaptık kızıma ciciler aldım lcw den ve C&A dan özelikle C&A süper şeyler var
ayrıca sabahtan beri burdayım ama kızım sağolsun okutmadı ve yazdırmadı
kızlar günaydın.öğle oldu ama biz henüz kendimize gelebildik.bizim kız gece nöbet tutturdu bize.dün gündüz çok uyuyunca gece malum ayaktaydık.2 gündür elini emmeye başladı bizimki.parmağını da değil,elini resmen.sokabildiği kadar sokuyor ağzına.nasıl keyifli emiyor görmelisiniz.corp corp:roflol:neden acaba?sizinkilerde de var mı?
benmki de dana oldu yaa...şimdi tarttım 8 kilo olmuş şapşalım. 8.7 çıktı da ben 700grı kıyafetlerine sayıyom. ayağa kalkmıyo valla. kollarım kopuyo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?