2008 Kasım Anneleri

elmalı turta zaten çocuğunuz sağlıklıysa dr un söyliyceği pek bişi olmaz..
benim dr da atynı işlemleri yapıyo ama ben elli soru sorsam sıkılmadan tek tek cevap veriyo..
siz teşvik ediceksiniz dr u aslında bu dönem için tavsiyeleriniz nedir neler yapıp nelerden kaçınmak lazım diye..

bide aslında bizimkiler ilk olduğu için bu kadar gidiyoruz..
annemede enayice geliyo yaptığımız hasta olmadan götürme hastanelere diyo artık ne kadar doğru yapıyoruz bende düşünüyorum şimdi...

çok sağol elmalı turtacım, ama ben de obez oldum yaw, anlamadım gitti niye kilo veremiyorum. bi de emzirenler kilo verir derler. hala 62 kiloyum. 10 kilom var vermem gereken. hala hiçbir kıyafetim olmuyo. çıldırmanın son noktasındayım. ana-oğul obez takılıyoz işte :))))

estelcim bizim doktor da aynı şekilde, yaptığı rutin kontrol. 10 dakkada 100lira!!!! ben not alıyorum sorularımı bir yere bissürü soru soruyorum her gittiğimde. bari bi işe yarasın diye ama götürmeden de insanın içi rahat etmiyo işte. ne de olsa bir çoğumuzun ilk bebişleri.

Kilolar gider bi şekilde takma kafana canım. Siz ana-oğul sağlıklı olun yeter :)
Bu arada ben de o kadar yemeye rağmen kilo vermeyi başarıyorum ya! Daha 6 kilo fazlam var ama bu gidişle 3 aya kalmaz gider onlar da!

MAŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KIZLAR
bende telaşlanmaya başlamıştım benim lokum topitop oldu diye, 5800 gr olmuş oğluşum demekki normal şimdilik

bizim doktorumuzda söylediğiniz ölçümleri yapıyor, onun dışında reflekslerini kontrol ediyor ve motor gelişimine bakıyor,
banada bazen enayilik gibi geliyor ama bebeğin gelişiminin takip edilmesi gerekli bir şey biz millet olarak alışmadığımız için öyle geliyor

Canım bizim doktorumuz keşke reflekslerine, motor gelişimine baksa da gittiğimize değse...
Sen hangi doktora götürüyorsun canım?

doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna gidiyoruz canım biz kadıköy medipolde faruk bey üstelik 35 tl emekli sandığı

ya bende hamilelikte 7 kg aldım, doğumdan 10-15 gün sonra eski kilomdaydım ama sonrasında bir kg bile veremedim, eski 34- 36 beden herşeyime oluyorum ama 2-3 kg daha versem fena olmayacak, göbeğimde halen gevşek gibi geliyor

maşallah sana denizanası. ben 20 kilo aldım yaaaa...veremiyom, çıldıracam valla. herkes daha zamanı var verirsin diyo ama böle olmak çok sinir bozucu. kıyafetklerimin hiçbirine giremiyorum.

selam kızlar nabersiniz ben nezamandır yoktum hiç farketmemişsiniz aşkolsun((
2 hafta annemde kaldım dün döndüm eve ve direkt çamaşır ve ütüye daldım uçucam neredeyse walla yorgunluktan öldüm

benim oğlan da konuşmalara başladı bana cevaplar veriyo gülücükler saçıyo çok tatlı oldu.annem alıştırdı konuşmaya şimdi sürekli muhabbet istiyo paşa.bi de ağırlaştı sormayın sırf anne sütüyle besliyorum başka hiçbişey vermiyorum ama maşallah gıdısını bir görseniz tam ısırmalık tombik tombik oldu.bugün akşam dr randevusu var bakalım kaç kilo oldu.artık 52ler ve 56lar olmuyo 62ler oluyo paşaya boyu da uzadı tulumları kasıyo yeniden bi alışveriş turu yapıcaz bakalım:))
beni sorarsanız hominigırtlak pasta börek çörek ve tatlılara dalmıştım kesin 62 falan olmuşumdur derken bi tartıldım 57yim yani 2 kg vermişim ay bi mutlu oldum sormayın ama artık boğazımı tutmam lazım mideyi genişleticem yoksa çok fena:))

teşekkür ederim ebukacım, yanlış hatırlamıyorsam çalışmaya başlayacam diyordun o zaman vermek daha kolay olacak sanıyorum bende kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum

ben 14 kilo almıştım şimdi 4 kilo fazlam var ama eski kıyafetlerime girebilirmiyim bilmiyorum. kilo değilde sanki genişledim gibi hissediyorum sıkılaşmak lazım. bu arada emzirirken kilo verilmiyor bence. işe başlayınca gider belki.

inşallah öyle devam ederim ebukacım ama tatlılara çok fena sardım geçen çarşamba doğumgünümdü 2 pasta vardı birini 2 günde ben yedim düşün artık:))

tatlı olayını hiç açma ben hiç tatlı yemezdim yaa. şimdi fena sarıyom, evde mutlaka sütlü bir tatlı bulunduruyorum. biter bitmez yeniden yapıyorum. bi de kocişe soruyom yapiim mi die o da diyo ki e yap da ye bari!! :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…