- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.101
yok güzelim siz normalsiniz, biz biraz obeziz naniknanikmaşallah bebeşine ebukacım. benim oğluşum 6 kg civarında. çok mu geri kaldık acaba?
elmalı turta zaten çocuğunuz sağlıklıysa dr un söyliyceği pek bişi olmaz..Maşallah ebuka oğluşuna! Bu arada onun kıyaftleri toplasan 300 gram falan eder, senin oğluş 8 kiloyu da geçmiş anlaşılan. Ben de bizim kızın kilosunu merak ediyorum. Geçen hafta 5.5 çıkmıştı, şimdi ne oldu allah bilir...
Kızlar bu arada size bi şey sormak istiyorum. Ne zaman doktora kontrole gitsek, doktorun yaptığı tüm işlem, kafa, boy, kilo ölç; kalp-ciğer dinle. 10 dakka kal, bi tomar para öde! Yani bunları sağlık ocağı görevlileri de yapıyor. Sizin çocuk doktorlarınız da böyle mi, yoksa benim dr mu dandik?
MAŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KIZLAR
bende telaşlanmaya başlamıştım benim lokum topitop oldu diye, 5800 gr olmuş oğluşum demekki normal şimdilik
bizim doktorumuzda söylediğiniz ölçümleri yapıyor, onun dışında reflekslerini kontrol ediyor ve motor gelişimine bakıyor,
banada bazen enayilik gibi geliyor ama bebeğin gelişiminin takip edilmesi gerekli bir şey biz millet olarak alışmadığımız için öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?