2008 Kasım Anneleri

aynen yaa hiç aramazdım tatlı falan ben özellikle bisküvi pastalarına sardım mozaik pasta falan habire yapıp duruyom geçen asortie biliyo bi etimek tatlısı yaptım koca bi borcam tepsiye hepsini ben yedim sabah 2 dilim akşam 2 dilim.biri bana dur desiiiiiiin:)))

teşekkür ederim ebukacım, yanlış hatırlamıyorsam çalışmaya başlayacam diyordun o zaman vermek daha kolay olacak sanıyorum bende kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum

çalışmaya başlarsam kesin veririm o tempoda. ama bir hallolsa işim. ilan yayından kalktı. şubatta mülakatlar başlayacakmış. beklemede ve de dua etmekteyim.:Saruboceq:
çarşamba istanbula gidiyorum, orda da veririm diye düşünüyorum. yürüyüşe başlıcam. oğluşa annem bakar nasılsa :)))

ondan bir tane de biz de var canım
Asortie kız, dut kuruları yaradı mı hıı?

hmm onu dicektim hemde çok yaradı tavsiye ederim kompostosunu yaptım içtim
kalanını da yedim

valla aynen bana da biri dur desin artık. önce hamileydim ye diyolardı, sonra lohusasın ye dediler. şimdi de emziriyosun ye diyolar. bu gidişle bi 6 ay daha yerim ben. naniknanik nolacak bu halim bilmiom. gece saat 10da kalkıp supangle yapıom, bi de sıcak sıcak yiyom. kociş sıcak die yemedi. ertesi akşam soruyorum ona, canım son bi tane kaldı, onu da ben yiyim mi die :)))):roflol:

cnm çarşamba gitçem doktora sölerim kilosunu.dert çıkarmada üstüme yoktur valla sırf bu yüzden kalbimde çarpıntı oluyodu dr a gittim kalp elektrosu çektirdim bişey yokmuş şükür dr da anladı herşeye takıldığımı psikoloğa yönlendirdi.valla seni dürtmek isterdim ama o kişi ben değilim sanırımlülülülülülü benimde dürtüklenmem lazım ütü var o var bu var off şöyle silkelenip yapmam lazım hepsini...
ebukacım bebişine 41 kere maşallah

ay biz geldik anca düştük 5.5kg olmuş maşallah iyi gidiyo rotavirüsü yaptırdık yoldan beri uyuyo halada uyuyo aşıdan olsa gerek.grçi yan etjkisi yokmış aşının.bidaha ki ay gelmeyin iyi gidiyo martta rotavirüse gidicez gene.boyuda 55cmolmuş.bana göre mikroskobik hala :)) ama dra göre prematüre olarak çok iyi dedi maşallah subhanallah.

kızlar maşallah bebişlerinize ..
ya ben emzirmiyorum da ama evde olduğum için sürekli bişeyler yiyesim var ve biri bana dur demiyor bende yemeye devam ediyorum.bi an önce çalışmaya başlasamda şu buzdolabı ve mutfakla vedalaşsam :))

asorti senin kızdan bi tanede burada var altı kuru karnı tok gazı yok herşey ok ama mıkır mıkır saatlerce kendisi ile konuşayım istiyor ama yeter uyusun artık :))

hee çocuk drumuzla konuştuk şu benim baş dönmelerimi rüyalar aleminde gezinme turlarımı psikolojik olabilir lohusalarda olur genelde dahiliueye git o sevkeder psikayatra dedi bende yarın sağlıkocanda tahlil yaptırcam eğer bişey varsa gidicem dahiliyeye yoksa nasıl giderim bebeyle hastanelere

mmfcim geçmiş olsun canım.. bu sıpa seni fena yaptı dağıttın kendini.asorti haklı aslında psikolog bana da daha mantıklı geliyor ama en doğrusunu doktorların sana söyleyip yönlendireceklerdir.

ay bizim bebekler hep aynı zama nda aynı şeyleri yapıyorlar ,birlikte başladılar bi çok şeye ..aguları el emmeleri ay ne güzel yaaaa..
bu arada kocişimi aradım akşama bize dut getircek :))) kızıma lop lop et olsun pıt pıt yağ olsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…