- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.121
teşekkür ederim ebukacım, yanlış hatırlamıyorsam çalışmaya başlayacam diyordun o zaman vermek daha kolay olacak sanıyorum bende kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum
ondan bir tane de biz de var canımkızlar günaydın.öğle oldu ama biz henüz kendimize gelebildik.bizim kız gece nöbet tutturdu bize.dün gündüz çok uyuyunca gece malum ayaktaydık.2 gündür elini emmeye başladı bizimki.parmağını da değil,elini resmen.sokabildiği kadar sokuyor ağzına.nasıl keyifli emiyor görmelisiniz.corp corp:roflol:neden acaba?sizinkilerde de var mı?
Asortie kız, dut kuruları yaradı mı hıı?
aynen yaa hiç aramazdım tatlı falan ben özellikle bisküvi pastalarına sardım mozaik pasta falan habire yapıp duruyom geçen asortie biliyo bi etimek tatlısı yaptım koca bi borcam tepsiye hepsini ben yedim sabah 2 dilim akşam 2 dilim.biri bana dur desiiiiiiin:)))
Haber vermedin doktora gidince ne kadar çıktı dijşal tartıyla aynı rakam mıydı piraye? Ya uğraşma kilosuyla şusuyla busuyla mutlu mutlu bir bebek piraye hanım kendine dert çıkarma benim gibi :)) Ama benim telaşım biraz daha farklı sağınca az süt çıkarsa annem kesin mama verir. Bunu önlemeye çalışıyorum o yüzden her gün 100 cc sağıp kenara attıyorum. Bu böyle birden de çıkmıyor uğraş dur.
Biri beni dürtsün noluuuur. Kalkıp iş,yemek,bebek üçlüsüne girişmem lazım kız uyudu ama emin olamıyorum bir de her tıkırtıya uyanıyor iş de yapamıyorum :)
mmmf ya napcan psikiyatrda falan ya düzelirsin o şimdi ilaç falan verir bi de
psikoloğa git bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?