2008 Kasım Anneleri

ata tanem doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
ebuka inşallah işin olur tatlım
mmfcim geçmiş olsun kendini koyuverme, gerekiyorsa psikiyatristede git psikoloğada

Asortie çok güldüm kızım sana ya ne fullleniyor benzin deposu mu :)))

Ebuka maşallah diyorum ve seni yılın en besili annesi ilan ediyorum.

Mmmf cim ben senin hastalığı atlamışım ya. Neyin olduğunu anlayamadım, geçmiş olsun. Umarım dr. un dediği gibi lohusalıkla falan alakalı bir şeydir. Ruhsal rahatsızlıklar da önemli ama şu sıralar fiziksel olarak kendimize daha çok dikkat etmemiz lazım sanırım çükü dediğin gibi bebekle bir yere çıkılmıyor.

Bizimkininde en büyük aşkı tavandaki avize.Gezdirirken ona cin gibi bakıyor ağladığı zamanda onu gösteriyorum susuyor dikkatlice bakıyor.Dönence filan hikaye bizim avizemiz var :)

Kızlar bebelac ana sayfasından üye oldum mail atıp numüne istedim gönderecekler.
Milupayada üye olun bebişlerimiz ek gıdaya başlayınca 6 aylık olunca çeşitli numünelerinden gönderiyorlar.

asortie hayırdır canım umarım önemli bir nedenden dolayı değildir moral bozukluğun

aslında bende çok üzgünüm bir arkadaşımın düşük yaptığını öğrendim üstelik bir yıl içinde üçüncü düşüğüsenağlamasenağlama

Kuzucu uyudu şimdi ama ananesi fena şekilde moralimi bozdu kızlar. Öyle durdum kaldım hiçbir şey diyemedim yapamadım. Annem kalp hastası ve açılan damarı btekrar tıkanmış ve açılmıştı. Ondan beri bir tuhaf oldu. Bugün de muhtara gittim kaydımı düzelttirdim. Ölünce arkamda karışıklık olmasın dedi
(( Neden öyle konuşuyorsun dedim. Ne olur ne olmaz dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım ama çok da kızdım. Ölümcül hastalığa yakalanmış gibi davranıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

ayy julicim ya seni anlıyorum annemde aynı şeyi yapmıştı ama onlar herşeye hazır olduğunu göstermeye çalıştığından sende fazla takılma bence herşey iyi olacaktır emin ol onlarda düzelecekler
annem şimdi daha iyi allah şükür

çocuk drumuzda öyle dedi zaten ilaç verse kullanamıcan olur molur dedi işte ama iyi değilim yaa sanki canım boğazımda atıyo daralıyorum durup durupsenağlama
canım sanırım hepimiz hafif bi depresyon geçiriyoruz.bi kaç güdür bende düşünüyorum bi gideyim.büyük oğlumda da yaşamıştım bu sefer yenilmicem ruhuma Allahın izniyle. sakın koyverme ve peşinide bırakma git dra bak kendine.geçen zaman geri gelmiyo.
ata doğum günün kutlu olsun canımm
benim moralim bugün sıfır zeynacım sağolsun biraz düzeltti
canım benim birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için ne zaman istersen burdayım ve bende ne zaman istersem ordasın biliyorum a.s.

anladım asortiecim allah dert vermesin o depresyon hali bendede var, kapandık kaldık evlere, bebekte olmasa zaman geçmez ama şimdi yetmiyormuş gibi geliyor, birde dün eşim öyle bir espri yaptıki kendimi iyice kötü hissettim,
eline yeni tl almış bak dedi bu para bununla birsürü şey alınabilir falan filan, anneannem gibi oldun hiçalışveriş falan bilmezdi dedi, dünyadan soyutlandığım remen bir tokat gibi yüzüme çarptı ( nasıl anlatım ama-tatlicadiarzu-)

juli allah kolaylık versin canım o psikolojiyle başa çıkmak zor olsa gerek, benim kayınvalidem 10 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuş, şimdi bile hayat dolu torunuma bakacam diye benim işe başlayacağım günleri sayıyor maşallah,
ay benim lokumda yenice koltuğunda kaykıldı horluyor şuan

kızlar sadece bende değil hepinizde var galba bişeyler:)) .ben hiçpsikolojik olduğunu düşünmemiştim amadr bugün gözüme soktu başka bişey olduğunu sanmıyorum ama kanına ve troidlerine baktır .bence psikolojik deyince başımdan kaynar sular boşaldı tabii e geçmişe doğru yolculuk yaptım 2007 başı babamın rahatsızlığını öğrendim adıkondu tedavi başlaıcağa gün kaybettik annem ayaktaydı kadın yengemin bi telefonuyla sarsıldım çabuk koş diye 5 dk mesafe bile yok aramızda gittiğimde annemin cenazesiyle karşılaştım 1 aysonra hamilekaldım e erken doğum küvezdi falan çok yıprandım senağlamaAllah bu günümüzü aratmasın inşallah .herkesin yaşadığı kendine zor gelir tabii ama ben bunları yaşarken herkes eşimde dahil hayatına kaldığı yerden devam etti .hep yapayalnız atlatmak zorunda kaldım herşeyi.biyerden patlama bekliyordum tabii ama adıkonmayınca insan tedirginoluyo her ihtimali düşünüyorsun .

senağlamasenağlama bende senağlama:içelim:

QUOTE=denizanasi;4964133]anladım asortiecim allah dert vermesin o depresyon hali bendede var, kapandık kaldık evlere, bebekte olmasa zaman geçmez ama şimdi yetmiyormuş gibi geliyor, birde dün eşim öyle bir espri yaptıki kendimi iyice kötü hissettim,
eline yeni tl almış bak dedi bu para bununla birsürü şey alınabilir falan filan, anneannem gibi oldun hiçalışveriş falan bilmezdi dedi, dünyadan soyutlandığım remen bir tokat gibi yüzüme çarptı ( nasıl anlatım ama-tatlicadiarzu-)[/QUOTE]

bazen böyle saçma espri yaptıklarını sanıyorlar:mymeka: kendileri sadece akşam eve gelince gördükleri için ve
normal hayatlarına devam ettikleri için bazen herşey çok kolay geliyor onlara:dilcikar:
mmmf senin yaşadığını ben sadece babam olarak yaşadım bende babamı kaybettiğimde bunalıma girmiştim ki daha 12 yaşındaydım allah başka acı göstermesin
ve artık kendime gelmek istiyorum bensenağlama
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…