E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.141
Selamm şekerlerrr!!
Oğluşu yıkadım düştüm buraara..şimdi beşiğnde dönenceyle takılıyor..
Bu aralar en büyük aşkı çok ilginç ama ev sinema sisteminin duvarda asılı olan simsiyah hoparlörü.Nasıl gülüyor ona bakıp bakıp anlatamam..hadi renkli parlak bişi olsa tamam diycem ama o da değil..çok komik..
Dark sabah uykusunu alamayınca daha fena oluyor insan..bir de uyanınca emip uyuycak diye kendimizi şartlandırıyoruz ya o yüzden de çok geriliyoruz..
hee çocuk drumuzla konuştuk şu benim baş dönmelerimi rüyalar aleminde gezinme turlarımı psikolojik olabilir lohusalarda olur genelde dahiliueye git o sevkeder psikayatra dedi bende yarın sağlıkocanda tahlil yaptırcam eğer bişey varsa gidicem dahiliyeye yoksa nasıl giderim bebeyle hastanelere
canım sanırım hepimiz hafif bi depresyon geçiriyoruz.bi kaç güdür bende düşünüyorum bi gideyim.büyük oğlumda da yaşamıştım bu sefer yenilmicem ruhuma Allahın izniyle. sakın koyverme ve peşinide bırakma git dra bak kendine.geçen zaman geri gelmiyo.çocuk drumuzda öyle dedi zaten ilaç verse kullanamıcan olur molur dedi işte ama iyi değilim yaa sanki canım boğazımda atıyo daralıyorum durup durupsenağlama
canım benim birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için ne zaman istersen burdayım ve bende ne zaman istersem ordasın biliyorum a.s.ata doğum günün kutlu olsun canımm
benim moralim bugün sıfır zeynacım sağolsun biraz düzeltti
senağlamasenağlama bende senağlama:içelim:kızlar sadece bende değil hepinizde var galba bişeyler:)) .ben hiçpsikolojik olduğunu düşünmemiştim amadr bugün gözüme soktu başka bişey olduğunu sanmıyorum ama kanına ve troidlerine baktır .bence psikolojik deyince başımdan kaynar sular boşaldı tabii e geçmişe doğru yolculuk yaptım 2007 başı babamın rahatsızlığını öğrendim adıkondu tedavi başlaıcağa gün kaybettik annem ayaktaydı kadın yengemin bi telefonuyla sarsıldım çabuk koş diye 5 dk mesafe bile yok aramızda gittiğimde annemin cenazesiyle karşılaştım 1 aysonra hamilekaldım e erken doğum küvezdi falan çok yıprandım senağlamaAllah bu günümüzü aratmasın inşallah .herkesin yaşadığı kendine zor gelir tabii ama ben bunları yaşarken herkes eşimde dahil hayatına kaldığı yerden devam etti .hep yapayalnız atlatmak zorunda kaldım herşeyi.biyerden patlama bekliyordum tabii ama adıkonmayınca insan tedirginoluyo her ihtimali düşünüyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?