2008 Kasım Anneleri

Denizanası sağol canım. Ne güzel gerçekten hayat doluymuş anneannen. Asortie hemen künefe demiş ve havayı düzeltmiş :)

Kızlar bugün nasal aspiratör aldım kızıma. Burun aspiratörü ama bir ucu burunda diğer ucu bende nefesimle cekiyorum. Eczaneden aldım 14 ytl ama inanın her şeye değer bir ürün. Her şeyi çıkardı kızımın burnunda ama bizimki akıntı olduğu için hala tosu tosur burnumuz. Serum fizyolojik damlatıyorum ve temizliyorum başka ne yapmam gerek acaba.

Bu arada künefeyi evde nasıl yapıyorsunuz ki??

arkadaşlar evet çok zorluklar yaşıyoruz..ben de dönem dönem geriliyorum.
evelere tıkıldık.ama bunlar geçecek..ben kendimi şöyle avutuyor ve hayata bağlıyorum.

--sağlıklı bir evlat dünyaya getirdim.rabbime şükürler olsun.ve kasım annelerine bakıyorum da hepimizin bebişleri sağlıklı.--

benim de gebeliğimin başında enfeksiyon sorunum vardı.toksolazma belki bilirsiniz.neler yaşadım bi bilseniz.alacaklardı bebğimi.ya da sağlıklı gelmeyecekti dünyaya..farklı yerlerde yaptığım testlerde farklı sonuçlar çıktı.çok ağladım.düşük tehlikem de vardı..istiraat verdi doktor.o halde ankaya gittim tek başıma.gitmediğim hastane labaratuvar kalmadı.çok dua ettim o zamanlarda çok ağladım.herkes benimle ağladı çevremde.ve ben 9 ayı böyle geçirdim.hep endişe içinde.çok mutluyum şimdi.eşimde yoktu yaımda .9 ayı yalnız geçirdim.hemde dou anadoluda bi r şehirde görev yapıyordum..(dolmusum herhalde,o günler geldi aklıma....(( )

demek istediğim ;hayata bağlayan ,beni depresyondan koruyan tek varlık bebeğim şuan.Çok mutluyum çook.

eşim hala yanımda değil.o da güney doğuda bir dağda görev yapıyor.işini tahmin edersiniz..günde bir kez o da çekerse telefonla görüşebiliyoruz zar zor.

mmmf ve asorti.acılarınız çok büyük gerçekten.allah sabır versin.
ama geçmişteki günlerden baktığımızda bugünümüz şükür diyelim..çünkü bu günler de geçecekk

valla hiiç beceremem ben yapmayı ancak gider alırım ama yakında da yok
neyse yemicem kocişi de arayıp istemicem ben iradeli biri miyim acaba zayıflamam lazım yaa
tatlı beni şişko yapacak nerden düştüm bu tatlıya

dilokscum sağol canım artık kendimizi avutmaktan başka çaremiz yok
allah sabrını veriyor çok şükür ki
evt evde künefeyi nasıl yapıyonuzz

lezzeti kadar zor bişi değil künefe hatta çok kolay..

yufkacıdan 250 gr. kadayıf alın..
elinizle parça parça edip açın..iki eşit parçaya ayırın..

bikaç kaşık tereyağı oda sıcaklığında iyice yumuşasın bi kaşık pekmezle karıştırın..
tereyağının yarısını teflon vaya sürün üstüne kadayıfın yarısı araya tuzsuz zel peyniri ve yine geri kalan kadayıf. tabi baya baya bastırmanız gerekiyo üstünü..

sonra omlet gibi tabak yardımıyla tes düz edin ama kalan tereyağlıpekmezi sürün üstünüde pişirmeden önce..
pekmez o rengi vermesini sağlıyo..

en son üzerine şerbeti..
kesince peyniri nasıı uzuyo
üff sıcak sıcak süper olur..
fena canım çekti..
inşallah anlaşılır olmuştur ama gerçekten yapımı çok kolay ve her yiyen bayılıyo..

süper künefe yaparım ::))) yaw bu arada çok moralim bozuldu ..banyodaki ayna yaşlandığımı yüzüme tokat gibi vurdu ,nasıl mı ? saçımda beyaz bir tel yakaladım üzgünüm ((

ne becerikli hatunalrsiniz yaa,birak evde künefe yapmayi kremali bisküvili pastayi bile zor yaparim ben..

afferim sizlere:)

suandada dünden kalan pastami afiyetle mideme indiriyorum..

çok fenasın çilek kafa alacağın olsun:dilcikar:
bu arada bebek telsizi kullanan var mı yaa ben alcamda ne marka alsam ne kadardır acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…