- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.561
Mmmmf geçmiş olsun canım. Ne vicdanız müdürünüz varmış öyle ya gıcık herif. Ya zor mu ayva tatlısı yapmak annemdeyim hazır burdayken yarın yapsam.
Lavinya birkaç gün süt veren kişi kaşıkla denese belki düzelir. İşe başlayınca benim de en büyük korkularımdan biri bu.
.
Geçmiş olsun Nazlımelekcim.selamlar, bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun..
bende albümlerinize baktım çok güzel olmuşlar...benimde hiç aklıma gelmedi ama bende oğluşlarımın resimlerini koyayım bir ara...
bu arada benim bebişlerin aşı huzursuzluğu hiç olmamıştı aksine o gün aşıdan dolayı çok sakinlerdi..
benim oğluş kaan kasık fıtığından ameliyat oldu doktor sünnetide aradan çıkaralımmı dedi ama ikizini düşünerek o sonraya kalsın dedim... şimdi hem ikisi bir arada olsun istedim hemde ameliyatla sünneti bir arada kaldıramaz huzursuz olur diye düşünmüştüm..
Yukarıda yazdım canım bikaç önceki mesajımda.rica ederim hayatım bende daha yeni öğreniyorum siteyi kullanmayı, hatta şu itibar puanları nasıl veriliyor henüz çözebilmiş değilim, bir hayırsever öğretse ne iyi olur
Geçmiş olsun canım.Kızlar herkese merhaba.Dün oğlumu sünnet ettirdim.Yavrum nasıl ağladı gece.Sizlerden sünnet ettiren var mı?
Nerelerdesin canım?Yazdığın mesajı da silmişsin.İnşallah iyisindir.Denizanası geçmiş olsun demiş,umarım sağlığın iyidir.........................................................
Ehehehehehh Erkek sengözlerimebaksanabSanıp atıldığını düşünen olmuşmudur cidden :roflol:hooyytttttt günaydın ( çilekvari bir giriş yaptım )
ulen beni attılar kk dan ..bana yapılacak şey mi bu :))) neyseki düştüm geri ...
mail adresimle ilgili yani ben erkek filan değilim haaa yalnış anlaşılmasın :)))
kızım aşılarını oldu maşşallah ateş filan yapmadı ama hep uyudu korktum doğrusu habire uyandırdım şimdi iyi ama ..geçmişi okumadım herkes iyi sanırım ..
Süper olmuş canım.bende albümde resim arıyorum.Meğer buraya koymuşsun:)Nasil olmus?
Bakalım bi neler yapmışsın:)mirmirmirmir uykum geldi valla
bende indirdim bi kaç salak saçma bişi yaptım albüme koyuyorum bakmak isteyen olursa ondan sonra yatağa doğru çufçufluyorum uyanmazsa bu velet..
hepimize bol derin uykulu geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?