2008 Kasım Anneleri

Lavinya birkaç gün süt veren kişi kaşıkla denese belki düzelir. İşe başlayınca benim de en büyük korkularımdan biri bu.

Zeyna fotoğraflarınız çok güzel. Valla 2 çocuk hiç bozmamış seni.

zeynacım bir süre kapalı kaldı kk o nedenle yazan olmamıştır,
ayrıca ben albümüne baktım, bunu yazdım ama birkaç sayfa geride kalmıştır

atatanem kızlar zaten yazmışlar ama bende yazayım verem aşısının hiç bir yan etkisi olmuyor, ama diğer aşıları azcık huysuzlandırdı oğluşumu

Mmmmf geçmiş olsun canım. Ne vicdanız müdürünüz varmış öyle ya gıcık herif. Ya zor mu ayva tatlısı yapmak annemdeyim hazır burdayken yarın yapsam.

çok basit julicim valla nefis ve çok hafif oldu 4 ayvaya 2 bardak şekr koydum ayvanın çekirdeklerinide koydumtencereye piştiler sonra 2 elmayı rendeledim 3 kaşık şeker ve tarçınla pişirdim ayvalar pişince oyduğumyrlerine elmadan koydum soğuyuncada üzerine 1er kaşık sade kremşanti koydum hem görsel hemleziz hem hafif tam bizlik:))
yaparsan afiyet olsun şekercokacimcoook

Aaaa gerçekten kolaymış. Ya ayva çok süt getiriyormuş Asortie demişti de ondan bari tatlısını yapıyım o daha kolay yenir. Hani hiç sevmeyiz ya tatlıyı :)) Çekirdekleri mi kırmızı renk veriyor ona? Ya işimiz gücümüz yemek var ya, nolucaksa böyle

kırmızı mırmızı olmadı çekirdekleri kırmızı ypıcaktı göyaa:))yok tatlım yaa gıda boyası konuyomş kırmızı olsun diye işim olmaz benim ööle şeylerle

biz yarın anneme yerleşiyoruz..1 hafta kadar ..biraz dinleneyim bende bari..aranızda olamayacağım:çok üzgünüm:yokluğumda beniz özleyin anacım ..

Lavinya birkaç gün süt veren kişi kaşıkla denese belki düzelir. İşe başlayınca benim de en büyük korkularımdan biri bu.
.

ya kaşıkda çok zor oluyo canım ya ağlıyo biraz sabırsızda acıkınca gözü hiçbirşeyi görmüyor ama dediğim gibi sadece emzireceğim bu dönemlerde bebekler anne memesini bile reddediyorlarmış gerçi ona da bağlı olabilir ama direneceğimgerçi işten geldikten sonra güzelce emdi ama ne bileyim daha biberonla vermke istemiyorum
bu arada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatır kızımız

Selam kızlar
ben geç kaldım bugün.sabahda yoktum çayınızı içemedim.

Bugün üst komşuya çıktım bebeği var çok tatlı olmuş.Bizimkilerde bi kaç aya böyle olcak inşallah.

Geçmişe bakamadım.
Bu sayfadan aklımda kalanlar;Julicim bizde Peditus kullandık kızıma.Onunla iyileşti.Prospektüsüne baktım 5 günden fazla kullanmadım o yüzden.5 günden sonra kullanın diye doktorum demesi gerekiyormuş.Bizim doktorda bişey demedi kızımda küçük olunca kullanmadım5 den sonra.

Elmalıcım kimin albümüne girmek istiyorsan Nickine tıkla,sağ tarafta albümü varsa görürsün.Ordan albüme bakıp yorumlar yapabilirsin.

Mmfcim geçmiş olsun güzelim nedir senin yaramazların çektikleri canım ya Allah şifa versin.İnşallah iy olurlar en kısa zamanda.

Eylülcüm hoşgelmişsin aramıza.Özledik seni.Sebebini de çok merak ettimD Ne yaramazlık yaptın acaba:)

atacım seni burda görmek çok güzel sende özletiyorsun kendini Azo gibi.

Diloks,Denizanası;Zeyna;ASortie,Saphira,Piraye,ÇilekLavinya,Ebuka,Fate,Ecemim r sizlerde kesin bişiler yazmışsınızdır geçmişe ama ben bakamadım.Ve daha ismini yazamdıklarım:) Hepinizi kucaklıyorum.

Çok mutluyum yarın Adanaya gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz DD

Son düzenleme:
Nerdesiniz huuu ? Lak lak lak çeneniz bol olmuş ben yokken oku oku bitmedi.

Julicim geçmiş olsun.

Denizanası İle Deniz çooook şeker maşallah.

Çilek albümünüzü göremedim?

Denizanası itibar puanları yazdığımız mesajların sağ üstte kötü içerik butonu var ya..Onun yanındaki teraziyi tıkla.Çıkan pencerede iki seçenek var.Evet bu konuda sana kaatılıyorum işaretli zaten.Evet diyorsun.Oluyor.

Geçmiş olsun Nazlımelekcim.
İnşallah kısa sürede iyileşir bıdığın.
Sünnetide iyi etmişsin beraber olsunlar tabi.

rica ederim hayatım bende daha yeni öğreniyorum siteyi kullanmayı, hatta şu itibar puanları nasıl veriliyor henüz çözebilmiş değilim, bir hayırsever öğretse ne iyi olur
Yukarıda yazdım canım bikaç önceki mesajımda.

Kızlar herkese merhaba.Dün oğlumu sünnet ettirdim.Yavrum nasıl ağladı gece.Sizlerden sünnet ettiren var mı?
Geçmiş olsun canım.

........................................................
Nerelerdesin canım?Yazdığın mesajı da silmişsin.İnşallah iyisindir.Denizanası geçmiş olsun demiş,umarım sağlığın iyidir.

Ehehehehehh Erkek sengözlerimebaksanabSanıp atıldığını düşünen olmuşmudur cidden :roflol:
ben demiştim mailden olabülür die.bende bi gün öle olmuştum mailden.

Süper olmuş canım.bende albümde resim arıyorum.Meğer buraya koymuşsun:)

mirmirmirmir uykum geldi valla
bende indirdim bi kaç salak saçma bişi yaptım albüme koyuyorum bakmak isteyen olursa ondan sonra yatağa doğru çufçufluyorum uyanmazsa bu velet..
hepimize bol derin uykulu geceler ...
Bakalım bi neler yapmışsın:)

Rice ederim canım.Yaramaz yaramaz sizin bu oğlanlar resimleriniz süper hepinizin de.
Çilek,Denizanası,Zeyna şimdi baktıklarım bunlar.

Kızlar yapanlar yzsın da bakalım.

Ben adanaya gidersem kızımın yeni resimlerini yükleyeceğim.

dark itibar puanı vermeyi öğrendim sayende ama yapabilmişmiyim bilmiyorum,

deryanın sağlık problemi dışında birşey yazmıştı ama silmiş sonra gelirse açıklar belki kendisi,

bu arada oğluşuma yaptığın yorumlara teşekkür ederim, kasım bebeklerinin hepsi çok güzel 41 kere maşallah

Evet canım öğrenmişsin :))
Rica ederim ne demek zevkti benim için.

Bu arada kızıma her geçen gün daha aşık oluyorum ya:)Maşallah bende Juli gibi nazar değdirmeyeyim.
Bugün komşuya giderken kotunu giydirdim çok şeker oldu.
Bi ara paylaşırım resimlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…