2008 Kasım Anneleri

herkese iyi geceler moralim çok bozuksenağlama herşey üstüste geldi kızlar ya
annemin şimdi de sol yumurtalığında büyk bir kist varmış bugün ulrtasyonu vardı pazartesi de onun sonucunu alacağız anneciğime
nazar mı değdi nedir çok kötüyüm bugün eve geldim yarın tekrar gideğim orada kalacağım ya nedir bu
kızlar ya üstümüzde bişey var ama hayırlısı bunda da vardır bi hayır
kendinize iyi bakın öptüm sizi dualarınızı eksik etmeyin nolur şunları bi atlatalım

Canım geçmiş olsun.bişey çıkmaz inşallah..dualarımız seninle..

asortiecim çok geçmiş olsun dualarımız seninle..iyi haberlerini bekliyoruz..

darkcım iyi yolculuklar canım.git dağıt biraz ..

denizanası oğluşun çok tatlı tam bir erkek maşşallah.

zeyna kafa seninde resimlerin bi kısmına bakabildim pc dondu hoş hatunsun billah

çilekçiğimin deniz oğlanı zaten yakışıklılığı ile meşhur ona söyleyecek laf bulamıyorum maşşallah..

bende yarın anneme gidiyorum bira orda takılcam..gündüzden giremessem herkese iyi hafta sonları.

pistttttttttttttttt uykucu güzeller cilek geldi..asorticim dualarimiz annecinle canim.cok gecmis olsun insl negatif bisiy cikmaz.

eylülcükkk cok tsk,ler teyzesiii yakisikli oldugu kadar accikta huylu olsaymisya bu Deniz kafa:)

oy oy ben bi yoruldum bi yoorulddum cok feci.aksam alisverise gittik aman neler neler aldim Deniz

essegine cok güzel ciciler aldik.bi ara Deniz denilen böcük arabasindan ucup annesinin kucaginda gezdi tüm centere koydugum an basti cigligi.

ama varya cok yorulmusuz.simdi uyudu böcügüm bende rezenemi icciim hemen atliycam yataga.

yarin görüsürz insl. iyi uykular herkeze.

asorti geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçları, dualarım seninle

eylül teyzesi teşekkür ilke deniz teşekkür ediyor, tabi bendea.s.a.s.

günaydın arkadaşlar
akşam saat 9:30 da bi uyumuşum sabah 7 de kalktım.tabi aralarda emzirmeye kaltım ama çok kötü bi ağırlık vardı üstümde açamıyorum hala gözümü.sizde maşallah çok güzel kaynatmışsınız.hadi çayı koydum dökülün kızlar..

teşekkür ederim canım.valla bakıyom kendime hayat kısa zaman çabuk geçiyo bi dahada gelmicez bakalım kendimize.zaten büyük oğlumun benim olduğuna kimse inanmıyo yeni tanıyan kardeşindir diyo ...
zeynacım bir süre kapalı kaldı kk o nedenle yazan olmamıştır,
ayrıca ben albümüne baktım, bunu yazdım ama birkaç sayfa geride kalmıştır
sağol canım okumuştum senin baktığını biliyorum.
ay ne terbiyesizim zorla baktırıyorum albümüme :jeyyar:
sana dieyecek hiç bişi bulamıyorum asrın kadını a.s.
canım benim isyan etme her şeye hayırlısı de dualarım seninle annenle.iyi haberlerle bekliyoruz.
öhöm öhömmm sölemesi ayıptır öleyimdir -tatlicadiarzu-

zeynacım günaydın hoşgeldin yoksun pek kaçzamandır.
asorticim geçmiş olsun canım anneciğine inşallah sonuçları temiz çıkacak canım moralini yüksek tut canım annenede moral vermen gerekiyor

selam kızlar
amma kaynatmışsınız 2 günde oku oku anca biti
ama aklımda bi şey kalmadı tabi hasta olanlara Allah şifa versin
asorti canım inşallah annenin önemli bir şeyi yoktur sonuçlar iyi çıkar canım

albümlerinize baktım maşallah bu kuzucuklara ve kokoş annelerine
hepsi birbirinden güzel çıkmış

mmmf canım geçmiş olsun kendine dikkat et olur mu?

bende dün akşam misafir vardı yine
bugün annemler gelecek yemeğe pazartesi okuldan arkadaşlar geleceklerde sarma falan saracağız işte
bu arada perşembe günü de dolu yine bir grup arkadaşım misafir olarak gelecek
artık ben buralara uğramazsam bilin ki misafir ağırlıyorumdur

heytttttttttttttttttttt nabersiniz sekerler.

anca acabildim pc`yi.o kadar yorgun ve bitkin hissediyorumki kendimi

hep uykum var ama uyuamiyorum tabiki.bi rezene neyim icimde gözüm acilsin bari.

selamlar,
hasta olanlara geçmiş olsun...misafir ağırlayacaklarada kolay gelsin..:))
valla bende iki bebeden uyuyamıyordum gözüm açılmıyordu ama bugün eşime havale ettim sabaha uyudum altını üstünü değiştirmiş mamasını vermiş..:))
kızlar sizlerin bebişleride terliyorlarmı yoksa benim oğluşlarmı çok terliyor.. oda ısısını ölçmedim ama hem kombi yanıyor hemde ufo açık yatak odamız serin çünki biraz ama benim oğlanın biri yağmura tutulmuş gibi sbah çok terlemiş oluyor ben üzerine yorganını örtüyorum ondanmı acaba yorganda elyaf yani uyku setinin hafif yorganı.. bugün gece ince battaniyeleriyle yatırmayı deneyeceğim birde..

Nazlimelek kimi cocuklar cok terliyor belki seninkilerde öyledir.benim oglum cok sicakta uyyuamiyor

yani 23ten fazlasi bize kabus oluyor acikcasi:) ben genelde 21 filan yapiyorum yatak odasini birde

sadece yorgani oluyor üzerinde.bazen hafif sirti terli olur ama cok enderdir.

evet ya dediğiniz gibi benim oğluş çok terliyordur.. gerçi bizde sabaha çok terlemiş oluyoruz oda ısımız yüksek sanırım... gündüz hiç terleme yok oda sıcak olsada gece yorganın altında sadece kaan beyimiz böyle çok terliyor kerem bey arada sırtı yada bazen kucağımda yattığından dolayı önden terliyor..
yatarkende üzerlerinde bir uzun kollu çıtçıtlı badi ile bir takım oluyor yada tulum... sanırım oda ısısınıda ayarlamamız gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…