- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.581
herkese iyi geceler moralim çok bozuksenağlama herşey üstüste geldi kızlar ya
annemin şimdi de sol yumurtalığında büyk bir kist varmış bugün ulrtasyonu vardı pazartesi de onun sonucunu alacağız anneciğime
nazar mı değdi nedir çok kötüyüm bugün eve geldim yarın tekrar gideğim orada kalacağım ya nedir bu
kızlar ya üstümüzde bişey var ama hayırlısı bunda da vardır bi hayır
kendinize iyi bakın öptüm sizi dualarınızı eksik etmeyin nolur şunları bi atlatalım
teşekkür ederim canım.valla bakıyom kendime hayat kısa zaman çabuk geçiyo bi dahada gelmicez bakalım kendimize.zaten büyük oğlumun benim olduğuna kimse inanmıyo yeni tanıyan kardeşindir diyo ...Lavinya birkaç gün süt veren kişi kaşıkla denese belki düzelir. İşe başlayınca benim de en büyük korkularımdan biri bu.
Zeyna fotoğraflarınız çok güzel. Valla 2 çocuk hiç bozmamış seni.
sağol canım okumuştum senin baktığını biliyorum.zeynacım bir süre kapalı kaldı kk o nedenle yazan olmamıştır,
ayrıca ben albümüne baktım, bunu yazdım ama birkaç sayfa geride kalmıştır
sana dieyecek hiç bişi bulamıyorum asrın kadını a.s.çok basit julicim valla nefis ve çok hafif oldu 4 ayvaya 2 bardak şekr koydum ayvanın çekirdeklerinide koydumtencereye piştiler sonra 2 elmayı rendeledim 3 kaşık şeker ve tarçınla pişirdim ayvalar pişince oyduğumyrlerine elmadan koydum soğuyuncada üzerine 1er kaşık sade kremşanti koydum hem görsel hemleziz hem hafif tam bizlik:))
yaparsan afiyet olsun şekercokacimcoook
canım benim isyan etme her şeye hayırlısı de dualarım seninle annenle.iyi haberlerle bekliyoruz.herkese iyi geceler moralim çok bozuksenağlama herşey üstüste geldi kızlar ya
annemin şimdi de sol yumurtalığında büyk bir kist varmış bugün ulrtasyonu vardı pazartesi de onun sonucunu alacağız anneciğime
nazar mı değdi nedir çok kötüyüm bugün eve geldim yarın tekrar gideğim orada kalacağım ya nedir bu
kızlar ya üstümüzde bişey var ama hayırlısı bunda da vardır bi hayır
kendinize iyi bakın öptüm sizi dualarınızı eksik etmeyin nolur şunları bi atlatalım
öhöm öhömmm sölemesi ayıptır öleyimdir -tatlicadiarzu-asortiecim çok geçmiş olsun dualarımız seninle..iyi haberlerini bekliyoruz..
darkcım iyi yolculuklar canım.git dağıt biraz ..
denizanası oğluşun çok tatlı tam bir erkek maşşallah.
zeyna kafa seninde resimlerin bi kısmına bakabildim pc dondu hoş hatunsun billah
çilekçiğimin deniz oğlanı zaten yakışıklılığı ile meşhur ona söyleyecek laf bulamıyorum maşşallah..
bende yarın anneme gidiyorum bira orda takılcam..gündüzden giremessem herkese iyi hafta sonları.
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?