2008 Kasım Anneleri

selam milllet
hakkaten son zamanlarda kimseler yok
ben de pek fazla giremiyorum
umarım herkesler iyidir, herşey yolundadır
hepinizi öpüyoruz kızımlar beraber...

Kızlar netten şöyle bir salıncak buldum.Oto koltuğu çıkabiliyor ama sadece önden arkaya sallıyabiliyor bebekler hoşlanırmı sizce nasıl ??

Birde fisher Pricenin deluxe taşınabilir salıncağı var oda çok hoşuma gitti ama resmini koyamıyorum hangisini alsam

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalım ben iyi olmaya çalışıyorum annem için kızım için
sizler nasılsınız fazla giremiyorum kaç gündür boş bırakmışsınız buraları
girebildiğim zaman tekrar girmeye çalışırım ama bugün abartı bi boşluk var ben açmadan
yarım saatte anca okurum diyordum ama sadece 2 sayfa yazmışsınız neyse hepinizi öpüyorum kızım
uyandı iyi geceler bu arada hala annemdeyim

iyi geceler anneler
dilerim şuanda tüm anneler ve bebişleri mışıl mışıl uyuyorlardı.
2 gündür bizim pc de bi arıza vardı gelemedim buralara.:çok üzgünüm:
açar açmaz bi geçmişi okudum aklımda kalanları sıralayayım hemen
julicim çok çok geçmiş olsun banusuya dilerim en kısa zamanda atlatırsınız doktor içinde ne kadar çok doktor kurcalanırsa o kadar insanın kafası karışıyor eğerki bu doktorla anlaşabiliyorsan diliniz uyuşuyorsa onun sölediklerine ve verdiği ilaçlara güvenmekten başka yolu yok
asorticim tekrar çok geçmiş olsun gerçekten de dediğin gibi bi karabulut durumu var ama hayırlısıyla bunu da temiz olarak atlatırsınız inşallah dualarım seninle ve annenle
çilek zeyna denizanası subanallah maşallah denizoğlanlara ve yiğit efeye çok tatlı olmuş valla erkekler :))
mmfcim sana da çok çok geçmiş olsun canım
darkcım sonunda adana yolları görünmüş sana hadi hayırlı olsun bolbol gez hayatım
eylülcüm sende annene geçiyordun sanırım sana da iyi dinlenmeler valla anne evi süper oluyor
unuttuklarım affedin beni hasta olanlara geçmiş olsun sünnet yaptıranlara hayırlı olsun ..

bizim cimcimeyi yıkadım ve uyuttum artık bende dinleneyim .. yarın benden 4 ay önce doğum yapan arkadasımın oğlunu bizim damadı görmeye gidicem kaydirigubbakcemile3 bakalım o nasıl olmuş paşa uzun zamandır göremiyordum

şimdiden herkese iyi pazarlar anneler sositososito

TüüüüüüKkanı Açıyorum Kızlar

Hadin gelin için gayri çayları:) Hepsi var ben bi kupa elma çayı içtim üzerinede riza içiyorum şimdi.

Bu arada ADAnadaN Bildiriyorum sizlere :))9

Sonunda kuaföre gideceğim.Heralde iki güne bölerim önce saçım için giderim.Başka bi gün ağdaya giderim.cereni çok boş bırakmayalım.Daha alışverişe de gideceğim.

Geçmişe bakamadım şöööle bi göz atatyım.

Bu sayfada gördüğüm kadarıyla bebeişleriniz terliyo.Nazlıcım odan sıcaksa alttan uzun kollu giydiymene gerek yok aslında.<Ben çıtçıtlı atlet üzerine tulum yada başka bi kıyafet giydiriyorum.
Senin üst üste 2 tane giymiş oluyo.Tabi öyle alıştıysa bi keredende çıkarma.Böyle çok terler sık sık değiştirmen gerekebilir.
Ben içerisi serin olursa üzerine yün yelek veya hırka giydiriyorum.ama çok gezmiyor bu şekilde genelde sobamız yakılı oluyor.

Seyracım bizimde emerken terliyor.Baya zorlanıyorlar demekki:)

Asoriecim bak sen yoksun herkes kaçmış buralardan.İnşallah iyi olur annen.

LeLaLcim kaçtım walla sonunda napim:) Burada havada sıcak ohhh:)
Sende gör bakalım damadını,öp yerimize.

Zeynacık ,mmfcim geçmiş olsun kızlar daha iyi bakın kendinize.ee 2 çocuk daha zor tabi onlarla babalarla uğraşmaktan kendinizi unutuyorsunuz.Allah sağlık versin hepinize.

Geçmişede bişey yaan olmamış cidden.Dün yolculukla,annemlerle geçti zamanımız,çok yoruldum ama daha valizimizi yerleştiremedik.Boş yer bulamadım :) her gelmemde kardeşlerimin giysilerini boşaltıyorum walla.Bize burda bi şifonyer yada dolap lazım.

Seyra çok güzel salıncak.yana da mı sallansın istiyorsun sen? Ben pek anlayamadım.Öyleleridemi var?
Çok hoş.

Nazlı melek elyaf çok terletirmiş canım.Beni hep uyardılar.Ben yün yorgan yaptırdım ama şimdilik kullanmıyorum.Elyaf yorganıda kullanmıyorum.Az daha büyüyünce kullancam.

Ben ince penye battaniyeyi hafif kundak şeklinde yapıp cereni koyuyorum(üstünü çok açıyor)Kolları mutlaka dışarda oluyor cadının.
Üzerinede pelüş battaniye örtüyorum.sadece pelüş tüyleri rahatsız eder diye,altta penye oluyor.

Darkcım gözün aydın olsun.Kavuşmuşsun ailene.
Bende uyuturken penye battaniyeyle kundak yapıyorum tabi yarı açık eller dışarıda.üstünede polar battaniyesini örtüyorum.

Darkcım salıncakların yana sallananlarıda var.Kararsız kaldım gereklimi diye bazılarının çocukları salıncakta durmamış benimkide çok kucak seviyor ama yinede almayı düşünüyorum çok beğendim.

Yana sallananı görmedim,merak da ettim açıkcası:)
Bizim arkadaş hep ayakta sallayıp uyutuyor.Onunki 10 aylık oldu geçen almışlar salıncak bebek çok sevmiş.
Ohh diyo kurtuldum sallamaktan:)
Bende heveslendim o öyle deyince 65 e mi 85 e mi ne almışlar ama göremedim.Senin bu göstediğin pahalıdır eminim.
Çok hoş çünkü.
Ben 4-5 yaşına kadar kullanabileceiği bişey istiyorum.

Hatta bizim komşunun çocuğu 7 yaşında getirdi salıncağını bindi hoşuma giti.hem sağlamdıda.

gunaydmm hizli yaziyorm deniz kucagmda..

darkcim bizim salincak hem yan hemde ön arka salllanabiliyor.

yazamiyorm mmmmmmmmm

Darkcım yana ve öne sallanan salıncak Fisher pricenin akvaryum salıncağı vede daha küçük bir modeli var oda oşekilde sallanıyor.Ama bana akvaryum salıncak katlanamaz çok yer kaplar gibi geldi.Senin bahsettiğin salıncaklardanda var 39 kg. taşıyabiliyorlar.Hemde fiyat olarakta uygun ama bizimkiler şimdi yapamaz onda.

Çileğinki sanırım akvaryum salıncak nasıl katlanabiliyormu çok yer kaplıyormu
Benim resmini verdiğim 180 ytl.1 yaşa kadar kullanabiliyor.
Googleden yazarsan bulabilirsin

Darkcım kuaförde saçmı boyatacaksın süslen bakalım :))
Benimde saçlarım hep sarı röfleliydi.Kendimde sarışınım zaten.Hamilelikte hiç saç boyatamadım.Şimdi röfle yaptırırsam köklere geçmiyormu.Bebeğime bir zararı olmazsa boyatmak istiyorum.

slm kızlar benım bebesım hasta oldu öksuruyor daha dogrusu eltının çocugundan bulastı ustune oksurdu ben cok kızdım ama artık iş işten gecmıstı sımdı çok kotu oksuruyor ilac vermek iştemıyorum ne yapacam bılmıyorum sımdılık bıtkı çayları içiriyorum az az insallah iğlesır bır an once

Selam kızlar!
Tam işimi bitirip yazmaya niyetleniyorum ki bizim kız uyanıveriyor bu yüzden bir türlü yazamıyorum.
Aklımda kaldığı kadarıyla hasta olanlara geçmiş olsun julicim banusuya nazar değiyor herhalde aslında kızımızın gözleri masmaviş nazar boncuğu gibi nazar olmaması lazım.
Asortie canımsende üzme kendini umarım en yakın zamanda biter bu olumsuzlukların hepsi,tekrar geçmiş olsun...
Darkcım kızım işe başladığımdan beri pompayla sağıp bırakıyordum annem içiriyordu ama kızım biberonla içmeye başladığından beri beni emmek istemiyor emme pozisyonuna yatırdığımda basıveriyor çığlığı.
Ya dün akşamdan beri de ne beni emmek istiyor ne de bibeonu alıyor sadece uyku sersemiyse emiyor ne olack bizim halimiz bilmem uyuduğunda da saat gece 1.30 du umarım geçer enyakın zamanda....

canım geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsınız

tünaydın kıslarrr
darkcım hadi gözün aydın adanadasın artık :)
nehirson geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah aman çok dikkat edin valla bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…