2008 Kasım Anneleri

Canım, sünnette anestezi yapılmadı.Ankarada çocuk hastanesinde üroloji doktoruna gittik.Tabi özel muayenehanesine.Önce iğne vurdu pipiye.15 dakika sonra yani uyuşunca işleme başladı.Kameraya da çektik.Sünnet derisinin altında kireç oluşmuş birkaç parça.Onları aldı.Sonra derinin altına bir aparat yerleştirdi.Keseceği deriyi işaretledi.Deriyi aldıktan sonra klipsle tutturdu.Yani dikiş falan yok.Perşembe yapıldı sünnet, yarın klips alınacak.Ağrı kesici verdik birbuçuk gün.Şimdi ağlıyo ama gazdan tabi.Bizim biraz problemimiz vardı.Bebiş karnımdayken sol böbreği şiş gözüküyordu.Takip etmemeizi önerdiler.Bu yüzden üroloğa gittik.Ürolog çok ciddi bişi olmadığını söyledi ama her ihtimale karşı idrarın böbreğe kaçıp kaçmadığını öğrenmek için sonda takılacak.Bu yüzden sünnetli pipi daha az acıyacağı için sünneti erkene aldık.Ama uzmanlara göre erkek çocukları ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonra sünnet edilmeli.O yüzden geç kalınmamalı.

nehirson gecmis olsun canim bebisine.

lavinya seninkide bi huysuz cikti bizimkiler gibi niye oyle yapiyor acaba?

seyracim katlanabiliyor bizim salincagimiz ama kuruldugunda biraz yer kapliyor.

ben kaldirdim 6 aylik olana kadarda koymuycam,simdi bisi anlamiyor cabuk sIkIliyor icindeyken.

lavinya seninkide bi huysuz cikti bizimkiler gibi niye oyle yapiyor acaba?

.

sorma canım ya nedenini bende bilmiyorum uykudan uyandığında bi problem yok o zaman emiyo ama yanlışlıkla o meme ağzından bi çıksın tekrar tutmuyor memeyi tutturana kadar akla karayı seçiyorum bugün sabtan beri düzenli emiyo şimdi de uyuyo bizim yaramaz umarım bi daha aynı şey olmaz ya...

kızlar ya benim kızımda sizinkiler gibi elini emmeye başladı ya acaba elini emmesinin doymamakla bir alakası var mı?çünkü benim kız 2 gündür sürekli elini emiyo ve çok da tatlı sesler çıkarıyorkaydirigubbakcemile3

Lavinyacım belkide bebeğin doyuyordur o yüzden memeyi atıp almak istemiyordur.Bebeklerimiz artık emmeyi tam öğrendi 5 dk. doyuyorlar.

Bence elini emmesinin doymamakla bir alakası yok.Ben emzikte veriyorum cup cup cup emiyor.

Birde kızlar bebeklerinizin sizleri tanıdığını nereden anlıyorsunuz.Daha çok küçükler.Benim annemdede susuyor bendede istediğini yaptıktan sonra farklı bir davranış farkedemedim.

lavinyacim doymadiklari icin diil ellerini tanimaya basladiklari icin emiyorlar..

valllahi seyracim benimkisi aglayarak belli ediyor bizi tanidigini.mesela baskasindaysa

ve beni gormusse cirpiniyor al beni diye,almazsamda dudaklarini kirip agliyor.

Bakıyorum bakıyorum kimse yok sıkıldım ya
Bugün 25 Ocak.SAT a göre 2009 Kasım anneleri 25 gün sonra çıkar ortalığa
Hadi bakalım hayırlısı....

slm kızlar yoğun bir cumartesi-pazardan sonra buradayım.geçmişide okudum çünki çok kısaydı maşallah pek bi yaqzmışsınız hepimiz burdaymışız

çok geçmiş olsun tekara canım bizde yaza yaptırmayı düşünüyorduk çokda merak ediyorduk anlattığın iyi oldu.
Bakıyorum bakıyorum kimse yok sıkıldım ya
Bugün 25 Ocak.SAT a göre 2009 Kasım anneleri 25 gün sonra çıkar ortalığa
Hadi bakalım hayırlısı....
geldim geldim bende geldim burda kimse olmayınca çok sıkıcı değilmi.herkezin bebişi oldu iki ayağını bir pabuca sokuyo onun için kimse nete zaman bulamıyor demekki.
evet yeni kasım anneleri gelecekler.taze heyecanlar korkular.Allah yardımcıları olsun hayırlısını versin.

Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba

valla canım bunun tecrübe ile deilde bebeyle alakası var.ilki bu zaman tanıyormuydu haturlamıyorum ama bu beni daha tam olarak tanımıyor.
tanıdığı tek şey bende 2 memem.
evet dark şimdi süper yeniledi kendini ve eşiyle kızyla keyif yapıyor..

benimde aynı şekilde öyle eğlence filan yok emecek gezecek ağlıyacak uyuyacak :))

Zeyna sen kilolarını verdinmi ya 12 kg. fazlam var vücudum çok hamlamış bugün spor yapayım dedim bazı hareketleri yapamadım bile ona moralim bozuluyor (

ben bugün mehmet akife abisinin tulumunu giydirdim hatta fatihin resmivardı tulumla giydirdik aynılar demekki aynı aydalar ama abisi resimden fırlııcak gibi nasıl gülmüş resme hareketli bizim lokumu da çektik koyduğun gibi duruyo pek hareketsiz anca melekleriyle haşır neşir onlara agular uular gülüğcükler çığlıklar bize yok bi bana heyecanlanıyo okadr

valla ben 40'ım çıkmadan verdim kilomu zaten 8 kilo almıştım hamileliğimde onuda verdim kendi kiloma düştüm.Allaha şükür öle bi problemim yok.
12 kg iyi biilo bencede onlardan kurtulmaya çalış.verdin verdin yoksa bütünleşir kalır.
bende abisinin tulumunu giydirdim ve aynı şebek pozu verdiler delikafadulden
sanırım bizim ilkler biraz cin ikincileri uslu olacak galiba.

Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba

Canım çok üzülme bu konuda benimki de çok ciddi..o kadar konuşuyorum çok gülmüyor,nadiren arada..ama duvardaki hoparlöre ve salon perdelerine çok gülüyor ve ses çıkarıyor..

Yahu ben bu bebiş doğmadan önce ne kadar rahat bir insanmışım,ne çok boş vaktim varmış allahımmm..Gün bana yetmiyor,iş bitmiyor.

2 gün üstüste misafir geldi mahvoldumm.arada geldim okudum ama bişey yazamadım..nabersiniz bakalım?

mmf ikiside gülmüş işte MAŞALLAH çok tatlı olmuş.

Zeyna 8 kilomu ne kadar az almışsın.Ben son ay 10 kilo aldım sadece.Süt verirken vermem zor olacak
iyiki boyum kısa değilde kilomu göstermiyorum yoksa iyice kompleks olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…