- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.621
eylül, elmalı turta, juli geçmiş olsun bebişlerinize
yasmin hayırlı olsun , bizde doğum, arkasından ameliyat nedeniyle şimdi maddi olarak uygun değiliz ama yaza düşünüyoruz inşallah
genel anestezimi , ne kadar sürdü biraz anlatırmısın ayrıntıları
lavinya seninkide bi huysuz cikti bizimkiler gibi niye oyle yapiyor acaba?
.
çok geçmiş olsun tekara canım bizde yaza yaptırmayı düşünüyorduk çokda merak ediyorduk anlattığın iyi oldu.Canım, sünnette anestezi yapılmadı.Ankarada çocuk hastanesinde üroloji doktoruna gittik.Tabi özel muayenehanesine.Önce iğne vurdu pipiye.15 dakika sonra yani uyuşunca işleme başladı.Kameraya da çektik.Sünnet derisinin altında kireç oluşmuş birkaç parça.Onları aldı.Sonra derinin altına bir aparat yerleştirdi.Keseceği deriyi işaretledi.Deriyi aldıktan sonra klipsle tutturdu.Yani dikiş falan yok.Perşembe yapıldı sünnet, yarın klips alınacak.Ağrı kesici verdik birbuçuk gün.Şimdi ağlıyo ama gazdan tabi.Bizim biraz problemimiz vardı.Bebiş karnımdayken sol böbreği şiş gözüküyordu.Takip etmemeizi önerdiler.Bu yüzden üroloğa gittik.Ürolog çok ciddi bişi olmadığını söyledi ama her ihtimale karşı idrarın böbreğe kaçıp kaçmadığını öğrenmek için sonda takılacak.Bu yüzden sünnetli pipi daha az acıyacağı için sünneti erkene aldık.Ama uzmanlara göre erkek çocukları ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonra sünnet edilmeli.O yüzden geç kalınmamalı.
geldim geldim bende geldimBakıyorum bakıyorum kimse yok sıkıldım ya
Bugün 25 Ocak.SAT a göre 2009 Kasım anneleri 25 gün sonra çıkar ortalığa
Hadi bakalım hayırlısı....
valla ben 40'ım çıkmadan verdim kilomu zaten 8 kilo almıştım hamileliğimde onuda verdim kendi kiloma düştüm.Allaha şükür öle bi problemim yok.benimde aynı şekilde öyle eğlence filan yok emecek gezecek ağlıyacak uyuyacak :))
Zeyna sen kilolarını verdinmi ya 12 kg. fazlam var vücudum çok hamlamış bugün spor yapayım dedim bazı hareketleri yapamadım bile ona moralim bozuluyor(
bende abisinin tulumunu giydirdim ve aynı şebek pozu verdiler delikafaduldenben bugün mehmet akife abisinin tulumunu giydirdim hatta fatihin resmivardı tulumla giydirdik aynılar demekki aynı aydalar ama abisi resimden fırlııcak gibi nasıl gülmüş resme hareketli bizim lokumu da çektik koyduğun gibi duruyo pek hareketsiz anca melekleriyle haşır neşir onlara agular uular gülüğcükler çığlıklar bize yok bi bana heyecanlanıyo okadr
Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?