2008 Kasım Anneleri

Canım çok üzülme bu konuda benimki de çok ciddi..o kadar konuşuyorum çok gülmüyor,nadiren arada..ama duvardaki hoparlöre ve salon perdelerine çok gülüyor ve ses çıkarıyor..

Canım benimkininde ilgisi avizeler.yanan ışığa bile gözünü kırpmadan bakıyor bende korkuyorum gözlerine zararı olacak diye.

Çitos ben annemde kalıyorum 1 aydır ilk günler evdeyken ne yemek yapabiliyordum nede yiyebiliyordum.Şimdi rahatım ama eve geçince başlıyacak maraton

Canım valla kalabildiğin kadar kal annende sana tavsiyem:jeyyar:sırnaşık şey

canım 2 dk bile emmiyorki basıyor çığlığı gerçi biberona sağdım onu da almıyordu gerçi dün bütün gün emzirdim bi problem olmadı umarım bi daha olmaz,elini emmesine gelince korkuyordum acaba doymuyor mu diye
seyra bende tam anlamıyorum benim kız kimde olursa olsun yeterki omuzda olsun hemen susuveriyor daha zamanı var sanırım

günaydın hanımlar
çok kötü bi gece geçirdim ve sanırım bugünde öle olacak hiç durmadan ciyaklıyor oğlum. ben ise kendimi ruhen ve bedenen bitme noktasında hissediyorum.ayakta zor duruyorum sanki.uyuşuk gibiyim.
sizide özledim hiç kimse yok artık sizinle konuşup kafa dağıtayım..:çok üzgünüm:

benım kızım 53 gunluk. kaç dakıka emzırmem gerekıyo bılen var mı 3 saatte bır emzırıyorum genelde. 15 dk emıyodu kızım ama artık 5-10 dk da gogsum fıs dıye sonuyo sonrası işkence oluyo bana. gogsumdeki yaralar da gecmedı hala. sureyı azaltmalı mıyım bılemedim...

slm kızlar
geçmişi okuyamadım inş. tüm anneler ve bebişleri iyidir.2gündür çatalcadaydık baya gezdik kızımla dünde avm ye gittik dönüşte, kızıma çıngırak aldım bitane müzikli müziğini çok sevdi çalınca gülüyo ya da pür dikkat dinliyo.toyikiye gittik chicconun mama sandalyesine,yürütecine,kangurusuna baktım baya pahalı hepsi bide hepsi aynı dönemde kullanılacak şeyler genelde aynı anda alınacaklar yandık valla...
hoppala gördüm bide çok şekerdi müzikliydi oda,siz hoppalaya,yürütece koycakmısınız kızlar bebekleri 7. 8. aydan sonramı koyuluyo?

hoşgeldin pirayecim
valla yürütgeç için erkek bebeklerine iyi demiyorlar aynı şekilde kanguru içinde ilk oğlumda da kullanmamıştım.nasıl hevesim var bir bilsen ama hala kararsızım.
kanguru için 3 aydan sonra kullanılır diyende var kullanılmaz diyende.yürütgeç için en iyisi 7 aydan sonra diyorlar.bakalım o zaman gelince napcaz.
hepsi ayrı ayrı başlı başına pahalı nasıl alınacak bu kadar şey şaşkınım bende.siz gene 2. bebe düşünüyonuz biz o sayfayıda kapadık alacaz elimiz patlayacak.valla açıkcası napacaz kesin bi karar vermiş değiliz biz.

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalım biz iyi diyelim iyi olalım bugün annem
sonucunu almaya gidecek birasdan inşallah bundan da bişey çıkmaz allahım
dün eve gittim anneme geldim sabah tekrar ev desen hiç sormayın temizlik yapılacak
çamaşır birikmiş yıkanacak ofofofof napcaz bakalım inşallah iyi sonuç çıksında gerisi önemli değil yaa

canım geçmiş olsun size de neden hasta bebeleri hasta olmayan bebelerin yanına getirirler ki
bir de yaklaştırmayın bari

Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba

benim eylül beni görünce çok heyecanlanıyor ya gözlerini açıyor ellerini yumruk yapıyor
ben yanına gidince de acıklı acıklı ağlıyor kuzum demek ki beni tanıyor kuzu kulağı

hoşbulduk cnm.
kanguruyu şubatta dr a gidince sorcam onun dediği zamana göre koyarız artık tek başıma dışarı çıkmak istesem çıkamam hem bebek arabası hem piraye merdivenlerden inilmez ama kanguruya koyunca daha rahat o yüzden kullanmak istiyorum bide dediğin gibi bizim 2. bebek ihtimalide var ama sende çok pahalı olmayan bişey alırsın belki hevesin kalmasın.
erkek bebekler için yürütecin iyi olmadığını bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemeyiz,bazıları zararlı koymayın bebekleri diyor ama bizi koymuşlar bişey olmamış hem bebekler içinde eğlence olur:ecrin_bebek:

sende hoşgeldin asorticim
inşallah öğlenden sonra iyi haberlerle dönersin bize.
bende temzilik yapıyorum ev evlikten çıkıyo 1 haftada be.cam sildim süpürdüm ama tozda almam lazım geberiyom bel ağrısından.bu epiduralden kalan hatıralardan biri sanırım

ayy bizim ev de temizlenecek şu sonucu iyi çıksın da annemein ben de yarın evde bi
temizlik yapacağım artık ev bana bakıo ben eveşakkıdı

Kızlar ya yarın kızımı doktora götüreceğiz 2.ay kontrolümüze kızıma araba almak istiyorum ben ilçede olduğum için pek çeşit yok yarın merkeze gidicem kızıma araba alacağım var mı önerileriniz zor oluyo arabasız fırsat varken alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…