- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.641
Canım çok üzülme bu konuda benimki de çok ciddi..o kadar konuşuyorum çok gülmüyor,nadiren arada..ama duvardaki hoparlöre ve salon perdelerine çok gülüyor ve ses çıkarıyor..
Canım benimkininde ilgisi avizeler.yanan ışığa bile gözünü kırpmadan bakıyor bende korkuyorum gözlerine zararı olacak diye.
Çitos ben annemde kalıyorum 1 aydır ilk günler evdeyken ne yemek yapabiliyordum nede yiyebiliyordum.Şimdi rahatım ama eve geçince başlıyacak maraton
Lavinyacım belkide bebeğin doyuyordur o yüzden memeyi atıp almak istemiyordur.Bebeklerimiz artık emmeyi tam öğrendi 5 dk. doyuyorlar.
Bence elini emmesinin doymamakla bir alakası yok.Ben emzikte veriyorum cup cup cup emiyor.
Birde kızlar bebeklerinizin sizleri tanıdığını nereden anlıyorsunuz.Daha çok küçükler.Benim annemdede susuyor bendede istediğini yaptıktan sonra farklı bir davranış farkedemedim.
canım geçmiş olsun size de neden hasta bebeleri hasta olmayan bebelerin yanına getirirler kislm kızlar benım bebesım hasta oldu öksuruyor daha dogrusu eltının çocugundan bulastı ustune oksurdu ben cok kızdım ama artık iş işten gecmıstı sımdı çok kotu oksuruyor ilac vermek iştemıyorum ne yapacam bılmıyorum sımdılık bıtkı çayları içiriyorum az az insallah iğlesır bır an once
Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba
hoşgeldin pirayecim
valla yürütgeç için erkek bebeklerine iyi demiyorlar aynı şekilde kanguru içinde ilk oğlumda da kullanmamıştım.nasıl hevesim var bir bilsen ama hala kararsızım.
kanguru için 3 aydan sonra kullanılır diyende var kullanılmaz diyende.yürütgeç için en iyisi 7 aydan sonra diyorlar.bakalım o zaman gelince napcaz.
hepsi ayrı ayrı başlı başına pahalı nasıl alınacak bu kadar şey şaşkınım bende.siz gene 2. bebe düşünüyonuz biz o sayfayıda kapadık alacaz elimiz patlayacak.valla açıkcası napacaz kesin bi karar vermiş değiliz biz.
kızlar bişe sorucam yaa aşıdan sonra ne kadar süre banyo yaptırılmıyor bize sölemedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?