- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.661
hem emmiyor,hem de bireronu almıyorsa ya gazı vardır,yada uykusu.canım 2 dk bile emmiyorki basıyor çığlığı gerçi biberona sağdım onu da almıyordu gerçi dün bütün gün emzirdim bi problem olmadı umarım bi daha olmaz,elini emmesine gelince korkuyordum acaba doymuyor mu diye
seyra bende tam anlamıyorum benim kız kimde olursa olsun yeterki omuzda olsun hemen susuveriyor daha zamanı var sanırım
benimkide uykusu gelince meme veriyorum bi iki çekip çığlık atıyo şimdilerde.
AMAN CANIM TOPARLARSIN KENDİNİ inşallah.günaydın hanımlar
çok kötü bi gece geçirdim ve sanırım bugünde öle olacak hiç durmadan ciyaklıyor oğlum. ben ise kendimi ruhen ve bedenen bitme noktasında hissediyorum.ayakta zor duruyorum sanki.uyuşuk gibiyim.
sizide özledim hiç kimse yok artık sizinle konuşup kafa dağıtayım..:çok üzgünüm:
Artık daha güçlü çekiyorlar ondan çabuk emiyorlar.benım kızım 53 gunluk. kaç dakıka emzırmem gerekıyo bılen var mı 3 saatte bır emzırıyorum genelde. 15 dk emıyodu kızım ama artık 5-10 dk da gogsum fıs dıye sonuyo sonrası işkence oluyo bana. gogsumdeki yaralar da gecmedı hala. sureyı azaltmalı mıyım bılemedim...
istedikçe emizr.ne kadar emeceğini o belli eder,süt bitince istemez zaten.
ay ne güzel.bizimkide çıngırağını seviyor.slm kızlar
geçmişi okuyamadım inş. tüm anneler ve bebişleri iyidir.2gündür çatalcadaydık baya gezdik kızımla dünde avm ye gittik dönüşte, kızıma çıngırak aldım bitane müzikli müziğini çok sevdi çalınca gülüyo ya da pür dikkat dinliyo.toyikiye gittik chicconun mama sandalyesine,yürütecine,kangurusuna baktım baya pahalı hepsi bide hepsi aynı dönemde kullanılacak şeyler genelde aynı anda alınacaklar yandık valla...
hoppala gördüm bide çok şekerdi müzikliydi oda,siz hoppalaya,yürütece koycakmısınız kızlar bebekleri 7. 8. aydan sonramı koyuluyo?
bende dans eden müzikli bebek yada ayılardan istiyorum.ceren bayılır izlemeye heralde:)
Ayısıyla sürekli konuşturuyoum
ayy çok pahalı onlar yaaa,
bi arkadaş mama sandalyesi vereyim dedi ama bebek o zamana gelince ben isteyemem ki
hoppala da isitoyurm.
yürüteç de istiyorum ama babası istemiyor.Ayaklarını tam basmaz ucuna basarmış mış mış :)
Pirayecim biz yavaş yavaş kesin almak istediklerimizi alsak iyi olur aslında.
Ben daha bebek arabası alamadım
iyi haberlerle gelirsin inşallah.bende dün odamızı düzenledim.Annemdeyim bi temizliğe el atmak lazım burda.Bugün tembellik yaptım akşam belki başlarım ufaktanherkese merhaba hatunlar nasılsınız bakalım biz iyi diyelim iyi olalım bugün annem
sonucunu almaya gidecek birasdan inşallah bundan da bişey çıkmaz allahım
dün eve gittim anneme geldim sabah tekrar ev desen hiç sormayın temizlik yapılacak
çamaşır birikmiş yıkanacak ofofofof napcaz bakalım inşallah iyi sonuç çıksında gerisi önemli değil yaa
.
[/B]
benimki şöyle tanıyor başkasındayken ben seslenince ağlayarak çırpınarak beni istiyor.Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba
:jeyyar: Gittim röflemi yaptırdım nasıl güzel olmuş mu saçım-tatlicadiarzu-Darkda kuaföre gitti gidiş o gidiş :)))
canım kestirip ağdamı yaptıramadım.Tam bitmedi kuaför işim.Röfle baya sürdüğü için taksit taksit yapcam artık:)valla canım bunun tecrübe ile deilde bebeyle alakası var.ilki bu zaman tanıyormuydu haturlamıyorum ama bu beni daha tam olarak tanımıyor.
tanıdığı tek şey bende 2 memem.
evet dark şimdi süper yeniledi kendini ve eşiyle kızyla keyif yapıyor..
Çok komik yaBenimkisiyle annemde çok ilgileniyor ve çok seviyor ilk torun.Çocuk şaşırdı annesi kim diye :))
sağol canım tadını çıkarıyorumtünaydın kıslarrr
darkcım hadi gözün aydın adanadasın artık :)
nehirson geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah aman çok dikkat edin valla bebişlere
ben salıncağı şimdilik sonraya sakladım.Darkcım yana ve öne sallanan salıncak Fisher pricenin akvaryum salıncağı vede daha küçük bir modeli var oda oşekilde sallanıyor.Ama bana akvaryum salıncak katlanamaz çok yer kaplar gibi geldi.Senin bahsettiğin salıncaklardanda var 39 kg. taşıyabiliyorlar.Hemde fiyat olarakta uygun ama bizimkiler şimdi yapamaz onda.
Çileğinki sanırım akvaryum salıncak nasıl katlanabiliyormu çok yer kaplıyormu
Benim resmini verdiğim 180 ytl.1 yaşa kadar kullanabiliyor.
Googleden yazarsan bulabilirsin
Darkcım kuaförde saçmı boyatacaksın süslen bakalım :))
Benimde saçlarım hep sarı röfleliydi.Kendimde sarışınım zaten.Hamilelikte hiç saç boyatamadım.Şimdi röfle yaptırırsam köklere geçmiyormu.Bebeğime bir zararı olmazsa boyatmak istiyorum.
arabayı bi alayım önce.
Röfle yaptırdım canım.
Röfle pek dipleri etkilemez diye yaptırdım.Bende hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım.zaten keçe gibi olmuş saçlarım bakımsızlıktan.
Daha kezime gitmem lazım.
Hım alışabilirler bazen.benim kızda ilk zamanlar kaşıkla verdiğimde kaşığa alışır gibi oldu.bi gün felan vermedim.Yine emdi.sonra verim tekrar kaşıkla hemde emdi.Şimdi hem emiyor hem biberonla içiyor mamasını.Günde 2 kez mama veriyorum.Selam kızlar!
Tam işimi bitirip yazmaya niyetleniyorum ki bizim kız uyanıveriyor bu yüzden bir türlü yazamıyorum.
Aklımda kaldığı kadarıyla hasta olanlara geçmiş olsun julicim banusuya nazar değiyor herhalde aslında kızımızın gözleri masmaviş nazar boncuğu gibi nazar olmaması lazım.
Asortie canımsende üzme kendini umarım en yakın zamanda biter bu olumsuzlukların hepsi,tekrar geçmiş olsun...
Darkcım kızım işe başladığımdan beri pompayla sağıp bırakıyordum annem içiriyordu ama kızım biberonla içmeye başladığından beri beni emmek istemiyor emme pozisyonuna yatırdığımda basıveriyor çığlığı.
Ya dün akşamdan beri de ne beni emmek istiyor ne de bibeonu alıyor sadece uyku sersemiyse emiyor ne olack bizim halimiz bilmem uyuduğunda da saat gece 1.30 du umarım geçer enyakın zamanda....
Şimdi nasıl canım? Belki bir süreçtir yine emer seni.