2008 Kasım Anneleri

hem emmiyor,hem de bireronu almıyorsa ya gazı vardır,yada uykusu.
benimkide uykusu gelince meme veriyorum bi iki çekip çığlık atıyo şimdilerde.

AMAN CANIM TOPARLARSIN KENDİNİ inşallah.

Artık daha güçlü çekiyorlar ondan çabuk emiyorlar.
istedikçe emizr.ne kadar emeceğini o belli eder,süt bitince istemez zaten.

ay ne güzel.bizimkide çıngırağını seviyor.
bende dans eden müzikli bebek yada ayılardan istiyorum.ceren bayılır izlemeye heralde:)
Ayısıyla sürekli konuşturuyoum
ayy çok pahalı onlar yaaa,
bi arkadaş mama sandalyesi vereyim dedi ama bebek o zamana gelince ben isteyemem ki verirse verir napalım.vermezse ben almayı istiyorum çünkü Ceren seviyor etrafı izlemeye.İmkanım olursa alırım ileride sandalyeini.
hoppala da isitoyurm.
yürüteç de istiyorum ama babası istemiyor.Ayaklarını tam basmaz ucuna basarmış mış mış :)
Pirayecim biz yavaş yavaş kesin almak istediklerimizi alsak iyi olur aslında.
Ben daha bebek arabası alamadım(((

iyi haberlerle gelirsin inşallah.bende dün odamızı düzenledim.Annemdeyim bi temizliğe el atmak lazım burda.Bugün tembellik yaptım akşam belki başlarım ufaktan

Zeyna sen tecrübeli annesin bebeğin seni tanıyormu
Benimki bana farlı bir heyecan duymuyor herkese aynı davranıyor
Her bebeğin karakteri farklıymış benimkisi biraz ciddi galiba
benimki şöyle tanıyor başkasındayken ben seslenince ağlayarak çırpınarak beni istiyor.

Darkda kuaföre gitti gidiş o gidiş :)))
:jeyyar: Gittim röflemi yaptırdım nasıl güzel olmuş mu saçım-tatlicadiarzu-

canım kestirip ağdamı yaptıramadım.Tam bitmedi kuaför işim.Röfle baya sürdüğü için taksit taksit yapcam artık:)

Benimkisiyle annemde çok ilgileniyor ve çok seviyor ilk torun.Çocuk şaşırdı annesi kim diye :))
Çok komik ya

tünaydın kıslarrr
darkcım hadi gözün aydın adanadasın artık :)
nehirson geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah aman çok dikkat edin valla bebişlere
sağol canım tadını çıkarıyorum

ben salıncağı şimdilik sonraya sakladım.
arabayı bi alayım önce.
Röfle yaptırdım canım.
Röfle pek dipleri etkilemez diye yaptırdım.Bende hamileyken hiçbir işlem yaptırmadım.zaten keçe gibi olmuş saçlarım bakımsızlıktan.
Daha kezime gitmem lazım.

Hım alışabilirler bazen.benim kızda ilk zamanlar kaşıkla verdiğimde kaşığa alışır gibi oldu.bi gün felan vermedim.Yine emdi.sonra verim tekrar kaşıkla hemde emdi.Şimdi hem emiyor hem biberonla içiyor mamasını.Günde 2 kez mama veriyorum.
Şimdi nasıl canım? Belki bir süreçtir yine emer seni.

o dertten bizdede var canım.bende araba alamdım.pierrecardin isityordum oda 500 tlye yakın olmuş.
ahh ahah 245 di almadık.

acaba ucuz bişey mi alsam diyorum şimdi.Çünkü sanırım ileride çok hafif pusetlerden alırız baston pusetler oluyo ya.şemşiye gibi katlanıyo minicik oluyo.

bilmiyorum karar veremedim.netten bulamadım adanada pierre cardin satan bi yer

ya çok aşırı pahalı birşey de almak istemiyorum ama arabaya sığması da önemli sonra pişman olmak istemiyorum ya aslında yaza kadar almayacaktım bizim evimiz bahçeli kocaman bir bahçemiz var bazen sahilde yürümek istiyoruz havalar çok güzel gidiyor kuzum kucakta kalıyor yarın alacağım bakalım eninde sonunda para çıkacak ne yapalım

bizde yeni aldık canım pierre cardinin bir modeli bebek hem yatabiliyor hem oturabiliyor, çift yönlü kullanılabiliyor, 7,5 kg ve tek elle katlanabiliyor , bizim baktığımız özellikleri bunlardı istersen bakıp model ismi verebilirim

iyi Lavinyacım sevindim,belki süreçtir dediğim gibi.
İnşallah hem biberonu hem memeyi alır.Biberonda gerekiyor çünkü.
zamanla düzelir diye düşünüyorum.İlkönce bocalamaları normal.Biberon copur copur akıyor mesela.
benim kız da şimdi biberon istedi.ara sıra oluyo böyle.

Allah seni taksit taksit röfle yaptıran ilk ve tek seni gördüm valla.neden bi kerede bitiremiyon.3 saatte biter röfle.bende gitcemde hala o ızdıraba katlanma gücünü toplayamadım.çok seviyorum değişikliği çok ama o koltukta ve dükkandaki zaman beni mahvediyo.patlıyorum sıkıntıdan.
sabah çok kötüydüm ama ev işi yapıp kafamı dağıttım.bide oğlumu aldım arabayla şöle bi dolaştım baya baya açıldım.kocişe fena bozuktum umarım gelince bu huzurumu kaçırmaz gene yoksa bu sefer dalacam dalacammmmmmmm :mymeka:

canım çok sevinirim nette baktım ama gözle görmeden almak içime sinmiyor

canım bugünde işe gitmeden emzirdim uyuttu annem kızımı 100 ml yakında sağdım hem beni emdi biberonu da aldı sanırım o bir süreçti

Bende evde çok sıkılıyorum ara sıra güneşli günlerde markete felan gidelim yada avm de arabasında olsun diyorum.
oto koltuğunu doldurup alışveriş arabasına koyuyorum.Bu kezde oto koltuğunu doldurduğumdan ayaklar sarkıyor ,
Doldurmasan oturur pozisyonda oluyor.
araba şart ama bulabilecekmiyim.
chicconun bi arabasını beğendim netten.Onunda yan korumaları az gibi geldi.
hafif ve araba bagajında az yer kaplayacak bişey olmalı.

Tam aradığım özellikle.Enigma 2020A dir bu kesin.

:))) Röflem tamam canım :))9 Kesim yaptırmadım.yeterince geciktim eve zaten.ben yokken 2 kez mama yemiş.3. yü yemesin dedim.12 de evden çıktım 5 i biraz geçiyordu geldim.o da dönüşte arabayla bıraktılar.Dolmuşla gelsem 6 yı bulurdu.
dağıt canım kafanı kocana da dalma aman dur az sabret bakim belki gönlünü alırp

canım bugünde işe gitmeden emzirdim uyuttu annem kızımı 100 ml yakında sağdım hem beni emdi biberonu da aldı sanırım o bir süreçti
maşallah canım benim.

Dark ben yazdım bulamadım modeli
Pierre cardin enigma aliminyum diye arama yap.
chicco yuda chicco çift yönlü bebek arabası diye arat.2küsür yada 300 civarıydı.

oğluşum mamasını yesin bakıcam, bu arada netten darkın dediğine baktım çok benziyor ama aynımı bilemedim
aynıdır büyük ihtimal.tamam canım.

civciv bebede var canım

Kız durmuyo ben kaçayım gelirim yine inşallah.

arabanın üzerinde enfants yazıyor kızlar ama netten aradım bu model ismi değil sanırım, enigmaya çok benziyor özelliklerde aynı zaten akşama size resim koyayım en iyisi

aman kızlar sakın pierre cardinin Pierre Cardin 2080 v.i.p modelini almayın okadar büyük ve hantalki anlatamam.arabanın bagajına bile sığmıyo. arka koltukta bi bebenin koltuğu bide o anlatamam nasıl sıkışık sıkışığı geç başka kimse oturamaz çok pişmanım çok.

modelleri farklı ama nerdeyse hemen hemen aynı çok güzel ama yaaa

çok yer kaplıyorsa ben alamadım diye üzülmeyeyim:9

bu modelden Faterle Ata da mı almıştı? Vardı bi kaç kişi daha alan ama tam emin olamadım kimdi.

kraft ta çok hoş ama çok ağır.

chiccoya biraz daha bakınayım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…