2008 Kasım Anneleri

mucizecim ben file kullanmıyorum artık, dediğin gibi üşüyor çünkü,

küvetini yarıya kadar su dolduruyorum içinede yatıracağım yere katladığım havluyu seriyorum zaten eğimli olduğu için bebiş rahat ediyor o suyla oymarken bende yıkıyorum en sona sırtını bırakıyorum kucağımda sadece sırtını yıkayıp bol su döküp çıkarıyorum

Yahu ben anamin karninda bile mücver yaparmisimda haberim yokmus:)

hehe cok güzel olduda yazim istedim.

bende lokumu denizanasinin teknikten yikiyorum,filede hic yikamadim cünkü üsür beklerken.

Ama bizim yikamalar git gide zorlasiyor cünkü sirtini ve basini yikamak icin ters cevirip koluma

aldigimda benim lokum cikmak icin cirpiniyor aglamiyor ama tutamiyorum bazen cok hareket ediyor.

bu arada lavinyacim mevlüdünüz kutlu olsun canim..

çilek kısır yee :))çilek kısır yee :)))
ya bişey olmas denemekten ne çıkar üstüne bi rezene patlatırsın olur biter sütün çekecek sonunda ne erteleyip duruyorsun boşveeerrrr

lelalcim cok korkuyorum inanki yemeye.Birde ben hamileligim boyunca yanlizca bulgurla beslendim canim baska bisi istemiyordu.onun icinmidir nedir cok sevmeme ragmen aman aman bi kisir istegi olmadi henüz.

kaldiki portakal mandalina bunlari unuttum 3 aydir.

bende aynı şekilde yıkıyorum bizim sadece sırt yıkama kısmı biraz daha uzun sürüyor çünkü hanfendü öle oynuyor suda :) ama evet ağırlaştıkça bu biraz daha zor olacak gibi bakalım o zaman ne çözüm bulucas :)
çilekcim ellerine sağlık eminim güzel olmuştur ve afiyet olsun .
sana bol bo lsüt deniz oğlana da löp löp et olsun :))))

Kızlar bugün kızımı anneannesinin kucağında yıkadık.
benim anneannemde küçükken bizi bazen öyle yıkarmış.

Annem kucağına aldı suyunu döktü bende sabunladım,şampuanladım :)
Böyle daha çok hoşuna gitti bizim hatunun,ama kafasını yıkarken annem yüzünü kapatmada geç kaldı,su yuttu sanırım ona ağladı biraz.Birde sudan çıkınca ve giyinirken ağlıyo.
bende küvete su doldurup yıkamanın hayallerini kuruyorum (( İmkansız şimdilik

Bende Duru ismini çok beğenirdim.
yedi tepe istanbul dizisinden beri.ama kısmetimizde ceren varmış:))

trt de yayınlanan bir diziydi üniversitede tvmiz başka kanal çekmediğinden trt dizileri izlerdim DD

Asortiecim ben de geldim didim kimse hoşgeldin dememiş bilemmmmm hıhhh
Napcas gözgözü görmüyor Kasım annelerinde.
geçmişede bakamadım belki benide öslemiyolardır

Neyse olsun baklım,ben ne diyeceğim size,Sizin salyalar hala akıyomu?
Bizim kız sürekli ıslak ya bıktım giysi değişmekten,mendiller koymaktan,önlük değişmekten.
önlüklü gezdiriyorum artık.Özellikle ayağa kaldırdığımda tutamıyo salyaları felaket akıyo.

lelalcim sab ın bulgar kaçağından bahsetmişsin nasıl anlaşılır biliyormusun, bizimki bitti yarın yenisini almamız gerekiyorda dikkat edelim diye soruyorum

Sağol Saphiracım ismimizi beğenmene çok sevindik.
bizim kızın göbek adı da Sultan.
ceren Sultan diyoruz bazen.bende kimliğe yazdırmadım.İleride olurda evlenince kendi soyadınıda kullanırsa çok uzun olmasın dedim.Bide söylenmeyecek ismi yazdırmayalım dedik.Sürekli söyleseydik yazdırırdım
Allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza.
Öptüm canım ben kaçıyorum.

canım hiç üzme kendini bu krizdeişin olduğu için şükret.ben evdeyim,evet kızımla 24 saat birlikte olmak harika bişey ama bende iş bulabilsem maddi olarak daha rahat oluruz.ama nerdeeee..bizim ülkemizde çalışkta çalışmamakta zor şekerim hele bebeğin varsa :tomato:

ek besine geçmekten bahsetmişsiniz sanırım çok erken değil mi kızlar? 'ilk 6 ay anne sütü' ne ne oldu?

ben de 2. reglimi yaşıyorum maalesef hey heylerim üzerimde ve fazla duygusalim.hatta eşimlede kavga ettim.kelimenin tam anlamıyla b.. gibiyim. hayat hiç kolay değil maalesef ( eşimin iş sorunları,benim evden neredeyse hiç çıkamamam ve daha bir çok şey ağır geliyor ve patlıyoruz sanırım

ya arkadaşlar,suyun içinde köpükluyonuz demi bebişleri peki içinde yıkadınız suya çislerini yapmıyormu ibunlar.benimki kesin yapar.
Bu arada ellerine sağlık çilekcim.marifetli insanın halide başka oluyor
dark annen kuçağında yıkadına göre banyoda yıkıyorsunuz heralde anladım kadarıyla.ben üşür diye banyoda yıkayamıyorum.yoksa basıp kucama dusun altına girip yıkamayı çok duşundum.en azından tek başına yıkayabilirim birini beklememe gerek kalmaz diye.yaza artık.geçen yıkamamda benimkinin de azından burnundan su kaçtı genzine çok ağladı .bende baya korktum.yıkamak giderek zorlaşıyor gerçekten.

canım sıkma canını bebeğinle vakit geçirmenin tadını çıkar.allah bir kolaylık verir inş.

günaydınn...
arkadaşlar bebişlerin banyolarından bahsetmişsiniz..
benim boyun rahatsızlığım var demiştim ya..
zorluklar yeni şeyler öğrenmeye zorluyo insanı :))

ben bebeğimin sırtını yaparken müthiş zorlanıyodum..resmen yürüyo çünkü filenin üztinde afacan :)
sonra düşündüm sırtını ve başını yıkarken eşim iki elinin üzerine yüzüstü yatırıyo beni iki elimide kullanabikiyorum hem su döküyorum hem rahat rahat yıkıyorum..
kollarımda kopmuyo tabi :))
ben ek ısıtıcı kullandığım için yıkarken tedirgin olmuyorum zaten hamam gibi oluyo oda..
inşallah anlatabilmişimdir..
deneyin bence baya rahat oluyo..

tunaydın kızlar
ben geldım ıse basladım ya ıs arası yazabılıyorum ama evde pc acamıyorum bıle

saphıracım tsk ederım canım
haklısın cocugumun gelecegı ıcın calısabılecegım bır ısım var sukurler olsun

cok okuyamadım gecmısı sayfaları soyle bır gectım maasallah banyolar karısan kocalar her bısı konusulmus
ben henuz hıc yalnız yıkamadım ya annemle ya da kocısle yıkıyoruz
cok sevıyor benım oglum suyu hatta kuvetten cıkınca aglamaya baslıyor

benım kocam cocuk konusunda benı cıldırtıyor
eve gelır gelmez sordugu ılk sey altını ne zaman actın
sankı bakerım ben prıma bez kullanıyorum bezı kuru oluyor ama yıne de degıstırtıyor bana
bende kızıyorum hatta yegenlerını kendısının buyuttugunu ben besıkteyken onun cocuk buyuttugunden falan bahsedıyor bana
kadın olsaymıs kesın cevrıye hanım gıbı bır kaynana olurdu benım kocam

ben dun ısten erken cıkıp ssk ya raporum ıcın gıttım
ben ıse erken baslamıs olsam da raporum dun bıttı
dun basvuru yaptım salı gunu ınsa allah paramı postaneden alıcam
bugun babamda evde annem babam bırlıkte bakıyorlar ogluma
babam ne yıyorsa cocugun agzına suruyor azıcıkta olsa ınsa allah sorun olmaz
bu arada dun fecı sınırlendım abımın kızları var 8 ve 10 yaslarında
somestrı tatılı sebebıyle anneme geldıler ve oglumu fecı kıskanıyorlar
kıskandıklarını kapatmak ıcınde cocugu sevıyor hatta kucaklarına almak ıstıyorlar
babam ne zaman cocugumu kucagına alsa ıkısı bırden dede bana ver dıye babamın kucagına almasını engellıyorlar
kızdıgımın babamı ve ya annemı kıskanmaları degıl ama cocugumun baska bır cocuk elınde durması
bugun onun ıcın gozum arkada kaldı annemle babam kıyamaz kızların elıne verırlerse cocugumu dıye
allaha emanet ama ıste ınsanın kafasına da takılıyor

neyse kımseler yok mu ne alemdesınız
ben bırazdan ogluma gıdecegım

Günaydınlar herkese
Epeydir yoktum umarım iyidir herkes
Kalimero benim babamda 4 çocuğu aynı senin eşin gibi büyütmüş :)) eve gelince hemen altını değiştir dermiş anneme, annemde yeni değiştirdim deyince olsun yine değiştir dermiş :))
Allahtan benim eşim hiç karışmaz
Kalimero babana iyice tembih et bebeğini çocuğun kucağına vermesin ya.Daha çok küçükler ben bile korkuyorum biryerini inciteceğim diye.

merhabalar..benimde 28 ekım dogumlu bır kızım var yazdıklarınızı uzun suredır takıp edıyorum ama uye olup yazmaya vaktım olmuyordu.kızım artık 3 aylık oldu ve bıraz daha vaktım olmaya basladı:)))banyodan bahsetmıssınız bende kuvetını su ıle doldurup ıcıne yatırarak sadece basını tutarak yıkıyorum ,doktorumuz mutlaka bu sekılde yıkanmasını usumeyecegını soylemıstı.ama banyodan sonra gıydırmek tam bır ıskence

hoş geldin bidy :)

denizcim inan bende net farkı bilmiyorum ..annemlerin oradaki eczacı tanıdık bize de o söylemişti dikkatli olun diye neredeyse fark edilemiyormuş ama kutusunun bir yerinde bulgarca bi yazı varmış.ben kuzenime getirtmiştim hazır iş için almanyaya gitmişken 2 kutu al diye o yüzden hiç eczaneden almadım.
sen yine de alırken eczacıya sor yanlış yapmazlar heralde.

saphiracım darkcım valla herkes kendince en anlamlı en güzel ismi koydu bebeğine ve hepsi isimleri ile yaşasınlar..

darkcım senin yokluğun hissedilmez mi ama sana alıştım ben en kötü akşama pc başındasın :))

kalimerocum valla 2 yiğen aynı evde ve senin bebiş allah kolaylık versin ama annenler uygun şekilde davranır sen merak etme sonuçta hepsi de onların torunu canları yansın bişey olsun istemezler.sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…