E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.861
lelal özel mesajın kapalı canım
çilek kısır yee :))çilek kısır yee :)))
ya bişey olmas denemekten ne çıkar üstüne bi rezene patlatırsın olur biter sütün çekecek sonunda ne erteleyip duruyorsun boşveeerrrr
Bende Duru ismini çok beğenirdim.
yedi tepe istanbul dizisinden beri.ama kısmetimizde ceren varmış:))
yeditepe istanbulu hiç seyretmedim arkadaşlar,bilmiyorum.darkçım ceren harika bir isim bence :) lelalcim tek isim yazdırayım diye bende çok düşündüm ama biz duru ismini okyanusuyla sevdik.ikisi beraber kalıp anlam oluşturuyor.duru su nun versiyonu gibi yaniçoğunlukla duru diyorlar ama ben duru okyanusu tercih ediyorum.büyüyüncde kendisi beğensin beğensin kullansın :teytey:
mucizecim ben artık maalesef emziremiyorum ama emzirdiğim dönemde ben hiç ayrım yapmadım ne bulduysam yedim hatta sütüm artsın diye bulgurlar soğanlar mercimek çorbası aklına ne geliyorsa hiç ayrım yapmadan yiyordum çok şükür hiç de sorun olmadı.. bizim kız sevio onun tadını bilmiyorum ama hiç sorun yaratmadı bana ben çay kaşığı ile verip üstüne emzik veriordum yalana yalana yiyordu valla şimdi mama kullandığımız için pekde gaz sorunumuz kalmadı bazen hiç vermediğim zamanda oluyor ama bi dene istersen sab ı da ama ilacı alırken bildiğin tanıdığın bir eczaneden al çünkü bu ilaç alman malı ama bulgar kaçakları varmış ve bu da tehlikeliymiş. inşallah düzelir kuzun.
cok tsk ederım arkadaslar
oglusuma gıdıp geldım emıstık geldım :ecrin_bebek:
haklısınız en azından cocugumun cok daha ıyı bır gelecegı olması ıcın calısabılıyorum bır ısım var sukurler olsun
bundan sıkayetcı degılım severek calısıyorum hatta ama pasamdan ayrılmak cok zor gelıyor
bıraz daha buyuseydı dıyorum
henuz ek besıne baslamadım doktorum ıse baslayınca baslarsın demıstı ama ben sık sık gıderek ek besıne gerek kalmadan 4.ayı dolduralım ıstıyorum
zaten ılk etapta emyve suyu ıle basla dedı nasıl meyve suyunu sıkıcam bılmıyorum bıle
makıne mı alsam yoksa cam rende ısımı gorurmu bılmıyorum
sızlerden ek besıne baslayan var mı?
ben lactum mama aldım bır tane ısten gelemezsem falan annem versın dıye ama hıc kullanmadım henuz
ek besın olarak rezene cayı harıcınde hıcbır sey vermıyorum
regl meselesıne gelınce ben hıc olmadım sanırım
sprıal taktırdıktan sonra kanama seklınde olmasada lekelenme seklınde 15 gun suren bır akıntı vardı ama su an o da yok
bakalım ne zaman olucaz
mucizecim ben file kullanmıyorum artık, dediğin gibi üşüyor çünkü,
küvetini yarıya kadar su dolduruyorum içinede yatıracağım yere katladığım havluyu seriyorum zaten eğimli olduğu için bebiş rahat ediyor o suyla oymarken bende yıkıyorum en sona sırtını bırakıyorum kucağımda sadece sırtını yıkayıp bol su döküp çıkarıyorum
ya arkadaşlar,suyun içinde köpükluyonuz demi bebişleri peki içinde yıkadınız suya çislerini yapmıyormu ibunlar.benimki kesin yapar.Yahu ben anamin karninda bile mücver yaparmisimda haberim yokmus:)
hehe cok güzel olduda yazim istedim.
bende lokumu denizanasinin teknikten yikiyorum,filede hic yikamadim cünkü üsür beklerken.
Ama bizim yikamalar git gide zorlasiyor cünkü sirtini ve basini yikamak icin ters cevirip koluma
aldigimda benim lokum cikmak icin cirpiniyor aglamiyor ama tutamiyorum bazen cok hareket ediyor.
bu arada lavinyacim mevlüdünüz kutlu olsun canim..
dark annen kuçağında yıkadına göre banyoda yıkıyorsunuz heralde anladım kadarıyla.ben üşür diye banyoda yıkayamıyorum.yoksa basıp kucama dusun altına girip yıkamayı çok duşundum.en azından tek başına yıkayabilirim birini beklememe gerek kalmaz diye.yaza artık.geçen yıkamamda benimkinin de azından burnundan su kaçtı genzine çok ağladı .bende baya korktum.yıkamak giderek zorlaşıyor gerçekten.Kızlar bugün kızımı anneannesinin kucağında yıkadık.
benim anneannemde küçükken bizi bazen öyle yıkarmış.
Annem kucağına aldı suyunu döktü bende sabunladım,şampuanladım :)
Böyle daha çok hoşuna gitti bizim hatunun,ama kafasını yıkarken annem yüzünü kapatmada geç kaldı,su yuttu sanırım ona ağladı biraz.Birde sudan çıkınca ve giyinirken ağlıyo.
bende küvete su doldurup yıkamanın hayallerini kuruyorum(( İmkansız şimdilik
ek besine geçmekten bahsetmişsiniz sanırım çok erken değil mi kızlar? 'ilk 6 ay anne sütü' ne ne oldu?
ben de 2. reglimi yaşıyorum maalesef hey heylerim üzerimde ve fazla duygusalim.hatta eşimlede kavga ettim.kelimenin tam anlamıyla b.. gibiyim. hayat hiç kolay değil maalesef( eşimin iş sorunları,benim evden neredeyse hiç çıkamamam ve daha bir çok şey ağır geliyor ve patlıyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?