2008 Kasım Anneleri

merhaba herkezee,anca gelebiliyorum nete.

dün ilk defa Denizin kakasi degisikti,altin sarisi ve daha katiydi yani camur gibi.

3 gündür mama aliyor sanirim ondan oldu.

arkadasim;mama yaradigi icin öyle olur yaramsa ishal olurdu dedi.

varmi böyle bisi duydunuzmu hic?

selam millet
kuzudan fırasat bulamadım sabahtan beri
herkesler iyidir inşallah
dün akşama kadar gezmedeydik, sabahtan doktora gittik, şimdide evdeyiz ama yerinde mızırdıyo benimki. yorgunum cok. akşama kadarr mızırdıyor, naapıcaz bilmiyorum
bi de yemek derdimiz var naapsaakki akşama, köfte mi yapsam acaba.
ugrarım gene inşallah. kızım cadılık yapıyo bugün yanına gideyim

sağol canım teşekür ederim herşeyin güzel olması için bende uğraşacağım bakalım ama benim kız gündüzleri pek bir uslu fakat akşam saat 6dan gece 12ye kadar mızmızlık yapıyor bende pek sevmiyorum kucaktan kucağ gezmesini zaten çok kalabalık olmayacağız eş dost genelde sanırım 25 kişiyi geçmez umarım herşey güzel olur

herkese merhaba hatunlar nesılsınız bakem ben ii ama biraz düşünceliyim yaa
hala 2.regl olmadım geçen ayın 30 unda olmuştum ama hala olmadım böle gecikme yaşayan
oldu mu hiç yaa canım sıkılıyor ona da acaba oluyor mu gecikme fln inşallah
en kısa zaman da olur kurtulurum normalde 2 gün önceden olurdum ama ooofff

çilek kafa senin deniz biberona alıştı mı ya da mamayı neyle verosun cnm

hadi 7 kişisiniz birinis cevap versin yaaaaaaaaaaaa bi de hemen hamile kalınıyor mu
ayy kafayı yedim yaaa allah olmayanlara versin

asorti doğumdan sonra düzene girmesi zaman alır diye düşünüyorum, amaaaaa korunmadıysanda hamilelik ihtimali olabilir tabi süt koruyor diye düşünmemek gerekiyor

umarım yoktur öyle bişii dediğin gibi allah olmayanlara versin

ohh iyi gezmişsin cnm.
yemek derdi bendede var ben dün akşam köfte yaptım bu akşam ne yapsam diye düşünüyorum,bide yarında birsürü misafirim var onlarada bişey yapmak lazım off off

pasamı emzırıp geldım
gıt gel sanırım eskı kılomdan da asagılara gelıcem
su an 51 kıloyum ama gunde 3 kez emzırmeye gıt gel kılo dayanmaz bana

seyracım evden cıkmadan evvel hem annemle babamı hemde yegenlerımı ozenle uyardım
annem bılır zaten pımpırıklılıgımı merak etme dıye benı sakınlestırmeye calısıyor
kızlar allahtan sozumu dınlıyorlar ama sonucta cocuk bunlar guvenemıyorum nedense

yaa korunuyor eşim hemde çok dikkatli doktor içeri boşalma dediği için öle bişe bile yapmıyor korunduğu halde inşallah piraye dediğin gibidir canım yaa

asortiecim benimde eşim korunuyor kazaya kurban gitçek bişeyde olmadı ama bende korkuyorum biraz ama şuan hormonlarımız düzene girmedi eskisi gibi düzenli olmamız zaman alır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…