- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.901
herkese merhaba hatunlar nesılsınız bakem ben ii ama biraz düşünceliyim yaa
hala 2.regl olmadım geçen ayın 30 unda olmuştum ama hala olmadım böle gecikme yaşayan
oldu mu hiç yaa canım sıkılıyor ona da acaba oluyor mu gecikme fln inşallah
en kısa zaman da olur kurtulurum normalde 2 gün önceden olurdum ama ooofff[/B
sağol canım teşekür ederim herşeyin güzel olması için bende uğraşacağım bakalım ama benim kız gündüzleri pek bir uslu fakat akşam saat 6dan gece 12ye kadar mızmızlık yapıyor bende pek sevmiyorum kucaktan kucağ gezmesini zaten çok kalabalık olmayacağız eş dost genelde sanırım 25 kişiyi geçmez umarım herşey güzel olur
pasamı emzırıp geldım
gıt gel sanırım eskı kılomdan da asagılara gelıcem
su an 51 kıloyum ama gunde 3 kez emzırmeye gıt gel kılo dayanmaz bana
seyracım evden cıkmadan evvel hem annemle babamı hemde yegenlerımı ozenle uyardım
annem bılır zaten pımpırıklılıgımı merak etme dıye benı sakınlestırmeye calısıyor
kızlar allahtan sozumu dınlıyorlar ama sonucta cocuk bunlar guvenemıyorum nedense
kalimero negüzel zayıflamışsın yaa 51 kilo benim için hayal.ama ben 51 kilo olsam uçucak gibi zayıf duruyorum evlendiğimde 47 kiloydum iyi değildi öyle çok zayıftım ama evlenince deli gibi kilo aldım 65 kilo oldum doğumda 80 dim şuan hala 68im(
saphıra ve pırayehıra cok cok saolun
pıraye hıra mınıgımız de 3 aylık olmus maasallah
ben evlendıgımde 42 kıloydum
47 ıle hamıle kaldım 57 ıle doguma gıttım
hastanden cıktıgımda 52,5 kıloydum sımdı 51 kıloyum
hergun 3 kez emzırmeye gıdıp gelmek ve sabah ıse gelıp aksam eve donmekle toplamda yurume mesafesınde 5 dk ev yolunu 8 kez tepmıs oluyorum
sanırım 51'den de duserım bu gıdısle
cok zor oluyor benım ıcın ama oglusum ıcın herseye deger yeterkı pasam anne sutu ıle beslensın
seyracım gercekten mınıcık bır kalımeroyum ama kalımero gıbı sıyah sapkam yok ben bembeyazım sengözlerimebaksanab
ben 12 saatlık sunı sancı sonrasında zorunlu sezeryanla dogum yaptım
hafıf bır gobek harıcı hıc bır sıkıntım yok hatta korseye tahammul ettıgım surece gobekte yok bende
kendımım dıye soylemıyorum ayıptır soylemesı mınyon tıplı bır hatun olarak degıl 3 aylık cocugum olduguna evlı bıle olduguma ınanmıyorlar sengözlerimebaksanab (pek megoloman gordum kendımı)
ama bunu esımın aılesı gormek ıstemıyor ne hıkmetse :1closedeyes:
lelal ve dılokscum tsk ederım ınsa allah nıce yaslarını goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?