2008 Kasım Anneleri

kalimero negüzel zayıflamışsın yaa 51 kilo benim için hayal.ama ben 51 kilo olsam uçucak gibi zayıf duruyorum evlendiğimde 47 kiloydum iyi değildi öyle çok zayıftım ama evlenince deli gibi kilo aldım 65 kilo oldum doğumda 80 dim şuan hala 68im(

evet canım bız bugun 3 aylık olduk
allah nıce nıce aylar, yaslar nasıp etsın bebıslerımıze

ben hıc adet olmadım
ama ne olur ne olmaz dıye sprıal taktıdım ben
en kesın yontem o gıbı gorunuyordu zor oldu ama temız oldu

saphıra ve pırayehıra cok cok saolun
pıraye hıra mınıgımız de 3 aylık olmus maasallah

ben evlendıgımde 42 kıloydum
47 ıle hamıle kaldım 57 ıle doguma gıttım
hastanden cıktıgımda 52,5 kıloydum sımdı 51 kıloyum
hergun 3 kez emzırmeye gıdıp gelmek ve sabah ıse gelıp aksam eve donmekle toplamda yurume mesafesınde 5 dk ev yolunu 8 kez tepmıs oluyorum
sanırım 51'den de duserım bu gıdısle
cok zor oluyor benım ıcın ama oglusum ıcın herseye deger yeterkı pasam anne sutu ıle beslensın

asotiecim benim de 2. reglim gecikti.ilk reglimi 25 aralıkta olmuştum,şimdi 28 ocakta.yani çok fazla bir gecikme değil.sende 30 unda regli olmuştum diyorsun,normaldir yani gelir,telaşlanma ama korunmayı da ihmal etme çünkü doğumdan sonra süt korur diyerek ilişkiye giren ve hiç regli olmadan direkt hamile olanlar da varmış.düşünsene yani daha bebeğin 1-1.5 aylıkken tekrar hamilesin aman dikkat

ayy kızlar içim daralıyor
bu akşam kayınvalideye gidioruz yemeğe resmen kasıldım bakalım yine ne laflar sokulacak
hayatta kimse için önyargım yoktur sevmesemde itici gelmez ama bu aileye bilmiorum (
sonuçta eşimin annesi ama yapılanlar - yapılmayanlar her seferinde laf sokmalar beni çok yoruyor ve hiç gidesim yok resmen ayaklarım geri geri gidiyor .. yine bu sebeple kocişle kapışmasak bari

Canım takma kafana ilk regl olduktan sonra 2.regl uzun süre olmayanları duymuştum gayet normal.Hem daha 2 gün geçmiş.
Bu arada bende 20 gün üstüne 2. regl oldum.Benimkiside düzensiz ve uzun sürüyor

Lavinyacım Hayırlı olsun Mevlüdünüz.Mevlüt deyince aklıma 2008 Mevlüt Kandili geldi.O gün hamile olduğumu öğrenmiştim.Çok sevinmiştim ya:dance:
Allahım olmayanada versin.

Minik Kalimero gerçekten minikmişsin ya :))
51 kilo 0 bedensin Maşallah.Ben 58 kiloyla hamile kaldım.Doğumda 81 kiloydum.Şu an 70 kiloyum vede yine 4 aylık hamile gibiyim (
13 kilo vermem lazım
Sen normal doğummu yapmıştın

Piraye sende güzel zayıflamışsın.En azından doğum öncesi kilona çok yaklaşmışsın.Benim daha 12 kilo vermem lazım.senağlama
göbeğin indimi sen normal doğum yapmıştın

merhaba arkadaşlar..
son zamanlarda yazamıyorum
herşeyi de okuyamadım.şöyle baktım..
3.ayınız hayırlı olsun kalimerocum.
ben de henüz regl olmadım ama anlamadım,sevineyimmi üzüleyim mi
yani olmak mı iyi olmamak mı anlamadım

biz de 3 şubatta 3 ayımızı dolduracağız.umarım gelişimi iyidir bebeğimin.başından beri ara ara mama verirdim son 20-25 gündürhiç mama vermedim.öyle tosun bi bebiş değil oğlum çok zayıfta gelmiyor ama sizin bebişelere bakınca kilosu az gibi geliyor.tabi kıyas kötü kıyaslamıyorum ama insan endşe edyor acaba sütüm yaramıyo mu diye.

ama herşeyin başı sağlık.

seyracım gercekten mınıcık bır kalımeroyum ama kalımero gıbı sıyah sapkam yok ben bembeyazım sengözlerimebaksanab

ben 12 saatlık sunı sancı sonrasında zorunlu sezeryanla dogum yaptım
hafıf bır gobek harıcı hıc bır sıkıntım yok hatta korseye tahammul ettıgım surece gobekte yok bende

kendımım dıye soylemıyorum ayıptır soylemesı mınyon tıplı bır hatun olarak degıl 3 aylık cocugum olduguna evlı bıle olduguma ınanmıyorlar sengözlerimebaksanab (pek megoloman gordum kendımı )
ama bunu esımın aılesı gormek ıstemıyor ne hıkmetse :1closedeyes:

lelal ve dılokscum tsk ederım ınsa allah nıce yaslarını goruruz

Son düzenleme:

evet cnm bizde 3 aylık olduk:dance:
belki normalden daha fazla yorulcaksın ama oğluşun anne sütüyle beslencek cnm bu bütün yorgunluğunu alır.

diloksçum üzülme cnm benim kızım da çok fazla kilo almıyo en son 900 küsür almıştı daha ayda 1kilo alamadık ama 41 kere maşallah hasta olmadı dediğin gibi herşeyin başı sağlık

Ay kader arkadaşım benim bende 12 saat süren normal doğum sancısından sonra acil ama ne acil sezeryana alındım.Bunun toplasan 2 saati suni sancıydı ama ne acıydı o ya.
Doğum masasından doğru ameliyathaneye.....senağlama

Kilo alıp verme durumumuzda benzseydi çok sevinecektim ama ben senin yanında tambiş kaldım:çok üzgünüm:

ben de de az göbek vardı hamile kalmadan önce o duruyor hala o kadar başka bir sorunum yok benim şükür
bu arada herkes nerede yaa kimse gelmio artık demek ki

gecmise bakamadm insl.iyidir herkez.

göbekten ve kilolardn bahsedilmis anlasilan.

52 ile hamile kaldim 72 ile dogurdum:) suan tam 60 kiloyum

yavas yavas iniyorum eski kiloma..hayatim boyunca hic göbegim olmadi

dogumdan sonrada hemen korse taktigim icin yine yok cok sükür.

hoşgeldin çilekçim naber? deniz nasıl?
benim deniz hiçbirşey yaptırmadı bugün bana, ara ara buraya bakabildim kucağımdayken,

şimdide fikret kızılok dinleyerek kestiriyor anakucağında

iyiyimm hayatim ark.vardi o gidince girebildim bende.

Deniz kus gibi bagiriyor aksama kadar sonra durup sesini dinliyor ve gülüyor:)

cok korkuyorum bogazi aciycak diye.

senin pasada keyfini biliyor desene:)

benimki suanda mazlum cimene takildi kaldi,yardim edimde uyusun.

kilo konusunda bende şanslılardanım hamilelikte aldığım 7 kiloyu kırkım çıkmadan verdim,
34 beden pantolonlarımı giyebiliyorum ama göbek sıkı değil henüz eskisi gibi,

bu arada çitos ve azo yok uzun süredir sanki, bugün zeynada yok üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…