2008 Kasım Anneleri

ewt zeyna yok mmmf yok
çilek sen mamayı biberonla mı veriyorsun cnm alıştı mı dedim geçmiş sayfalarda ama okumamışsın

kızlar ya canım çok midye dolma istiyo hamileykende yiyemedim bişey olur diye emzirirkende yiyemem heralde dimi ama çok canım istedii tavasını yemiştim pişmiş diye ama dolma yenmezki yaa

ewt zeyna yok mmmf yok
çilek sen mamayı biberonla mı veriyorsun cnm alıştı mı dedim geçmiş sayfalarda ama okumamışsın

canim kusura bakma okumadim gecmisi..

biberonla veriyorum canim günde bir yada iki ögün.

önceden rezenede verdigim icin biberona aliskin Deniz.

sendemi vericen yoksa hayirdir?benim sütüm gece yetmiyor onun icin veriyorum mecburen.

selam kızlar kilolardan bahsedilmiş ben 61 kiloyla hamile kaldım boyum 1.77 hamilelikte toplam 12 kilo aldım yani 73le doğuma gittim doğumdan geldikten sonra 67 kiloydum doğumdan sonra yorgunluktan çok zayıflamıştım 62ye kadat dönmüştüm ama bu aralar yemekten kendimi alamıyorum sanırım 66 falan olmuşumdur ve hala göbeğim var benim ya((((((((((((

ya kızlar benim kızım yine beni emmek istemiyor ya emzirme pozisyonunu aldığımda başlıyor ağlamaya zorla tutturuyorum ama biberona gelince emiyor sadece uyku sersemiyle alıyor beni

Emzirirken istah cok acik oluyor ya,ben ne varsa yemek sitiyorum ama tutuyorum kendimi..

habire rezene icip yaninda bisküvi yiyorum ama gözüm hep baska tatlilarda.

Merhaba kızlar, uzun süredir gelemedim ben de. Önce hiç fırsatım olmadı fırsatım olduğunda da bilg. bozuktu ama sanırım çok gevezelik etmemişsiniz.

Çİlek hayırdır niye mamaya başladın? Doktorunun haberi var mı?

Biz bugün gene gezmeye gittik. Bir başladım tam başladım ya gezmeye. Gün geçmiyor ki dışarı gitmeyelim :))) Artık kızıma calışmıyorum ama işe başlayacağım için hep kendime bişeyler alıyorum. Kilo verilene kadar idare edicem 8 kilo fazla var bende hala. Rejimin r sini bile bilmiyorum çünkü ölüyorum korkudan sütüm azalacak diye.

Ya bu aycekirdeği süt yapar diyen kimdi? Gerçek mi bu dün akşam yedim ben gece süt çoktu gerçekten ama tarhanadan mı yoksa cekirdekten mi yoksa cekirdek susatınca içtiğim 2 litre sudan mı bilmiyorum :)

Ay çilek yoksa rejim yaptığın için mi azaldı süt ondan mı mama veriyorsun. Ya zaten inceciksin ne döt var ne göbek neyine rejim senin. Valla geliyo sopa haaaaaa. Bak ben bugün künefe de yiyecektim de artık yiyeceklerden eşim çekerek uzaklaştırdı beni :)))

çilekcim al benden de o kadar ya önceden bir çikolatayı bitiremezdim şimdi ise 3 tane olsa yerim valla:))))hele kayınvalidem bir baklava yapıyor şekeri de tam dengeli yemekten alamıyorum kendimi ya sağolsun kaynanam annemle açıyor baklavayı benim içincokacimcoook
yakında dev gibi olurum herhaldekaydirigubbakcemile3

Lavinya maşallah kızına çok tatlı canım. Bu güzellik neden meme istemiyor acaba sordun mu doktora? Benim ki genelde süt olmayınca aynısını yapıyor ama sende süt de var herhalde. İnşallah memeyi reddetmez daha fazla.

yavrucum geceye yetmiyor benim sütüm yacocuk hic ayrilamiyor memeden.

doktora sormadim aman sorsam zaten verme der ama kilo alimida yavasladi

cok hosuma gitmesede veriyorum ben mamayi bir yada iki ögün.aycicegi süt yapar diyen

dahi bendim kuzum:)))))))))) yapiyor ama dimi?bende arada yiyorum baya doluyor gögüslerim.

bu arada sizde iyi alistiniz he gezmeye,Allah bilir ana-kiz süslenip süslenip geziyorsunuzdur.

ya rejim yapmadim julicimde istahim ck azaldi benim,zorlada olsa yiyorum ama az iste..

künefemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyy cok severim kendilerini bende:) yok bee yavrum kendime göre

var iste herbiseyim benimde.

sağol juli teyzesi ta emip de bıraksa anlayacağım daha önce de olmuştu atlatmıştık o sorunu o yüzden sormamıştım canım ama ben işte olunca dütü sağıp da bırakıyorum annem de biberonla içiriyor acaba ondan mı oluyor bilmiyorum ya uyku sersemiyle emiyor ama ne bileyim ya dün gece karnı aç inat etti emmedi bende sağıp da biberonla verdim sütüm yetiyor şimdilik çok üzülüyorum böyle olunca çünkü ben emzirmekten çok büyük keyif alıyorum

julicim sorma ya önceden evden çıkamıyordun şimdi eve giremiyorsun demek olsun hava alsın banusu kızımız,bizde en son çarşamba günü çıktık kızımla

Lavinya inşallah gece de olsa uzun süre emzirirsin. Merka etme ve endişelenme bence. Biberonunuz akış ayarlı mı? Değilse bir de onları deneyebilirsin?

Çilek zorla canım kendini yemek için. Kendin için yemiyorsun ya canım benim Deniz oğlan içn. Tabii babanın böcükleri gördükçe miden kalkıyo dimi kıyamam sana sen Konya ya gel de annen süt yapar sana mamaya felan ihtiyacın kalmaz :)

Hiç sormayın şimdi de eve giremiyoruz ama dışarıda olmaktan cok da memnun olmuyorum hele 2 saatten uzunsa çünkü uyku emme hep sorun oluyor hadi arabada emziriyorum ki bebek bakım odalarına girmek istemiyorum, ama benimki arabada uyumuyor. Bugün bebek arabasında da uyumadı. Yemin ederim meraktan uyumuyor bir raf daha fazladan görürüm diye bakınıp duruyor :) Yalnız bebek arabasıyla dolaşmak gerçekten çok keyifliymiş hatta hayatta yaptığım en keyifli işlerden biri. Sadece alışveriş biraz zor oluyor hehehehe :)

Bir de gelen sevgi insanlarından şikayetciyim. Ayyyyy ne kadaaaar tatlııııı diye geliyorlar ben de zorla astığım suratla sevemiyorlar. Yoksa herkes dokunacak neredeyse. Elletmiyorum kardeşim.

ooooohhh herkeş burda selam millet bizde gezmedeydik bugün aman çok soğık istanbul buzzzz.
benimde bikaç gündür sütte azalma var nedense hayırdır inşallah .du bu akşam çekirdek çıtliim:))
bende 58dim 74 le doğurdum 63e kadr indim ama sonra iştahımarttı 68im şuan rejim yapamıyorum anında etkiliyo sütümü aman nasıl olsa veririim.hele şu dönemiatlatalım.
ama iştahımacaip azaldı bu ara gözümdönmüş gibi saldırmıyorum tatlılara varsa yiyorum biparça .adet dönemimde vermişimdir ama acaipkanama oldu halada devam ve bağırsaklarım çokçalışıyo maşallah subhanallah bi ara kabızlıktan dert yanıyoduk burda ne olduysa o zaman oldu zaten yapıştı kilolar ne güzel veriyodum.
çilekcim buarada çok güzelsin bence hiç vermene gerek yok boyunda iyi ben ne göbek gördüm ne de döt:))

julicim gece bi problem yok emiyor beşiğine yatırıyorum uyuyor zaten benim kızımda düzene girdi artık gece 12de bir uyuyor minimum 5.30a kadar uyuyor ya geçenlerde bir arkadaşım aklımı karıştırdı onun da küçük bebeği var doktoru gece uyanmazsa bebeğin 3 saatte uyandır emzir demiş açlıktan kan şekeri düşebiliyormuş çünkü napsam ki ya aklımda karıştı siz nasıl yapıyorsunuz uyandırıyormusunuz bebişleri

kızlar bugün kızıma bimden dans eden tavuk aldım çok hoşuna gitti kuzumun nasıl dikti gözünü anlatamam:))))kızımın ilk oyuncağını aldım hehe:))))))))

herkeze bisiler yazicam aama lokum kucakta..

bu adam yine böcek yiyor gelsemde anam bana bi bamya yapsa:)

juliii rüyamda yürüyor bazen böcekler hic sormayaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…