2008 Kasım Anneleri

lavinyacim demek sevdi kizin oyuncagini,gule gule baksin insl.

mmf kafa bi gün evde otur lol yine kisirmi yedin yoksa gittigin yerde.

ben kayseriliyim elifcim ama eşim trabzon sürmene :))eskiden pişen evin önünden bile geçemezdim ama artık aşeriyorum valla naparsın laz geliniyim .pazardan iç yağ aldım bugün milletin yapmasını beklemiicem artık kendimde çok güzel yaparım

Dünki yemekteyizde yapilan sey dimi karalahana?

annanemde ona benzer bisiyden yapiyor belkide odur ama kokusu degisik yav..

ben geldim şekerler
yemek muabbeti almış başını gidiyo
bende yediğim kuru,bulgur,soğan üçlüsünden sıfır sütle çıktım.
evet gaz için gerekli önlemleri aldığımdan gaz sorunu yaşamadık ama öle sütlerimde fışkırma felan da olmadı,hiç beğenmiyo kızım sütümü (( az olunca hemen geri çıkarıyo memeyi..
Çok canım sıkkın 2 gündür pek konuşmuyoda bizle,hala küsmü bana acaba?

çekirdekte bana fayda etmedi,iki gündür çıt çıt yesemde.
Benim sütüm azalıyor galiba (
cerende doymuyor,ilk kez gece mama yaptım geçen.Hiç gece yapmazdım.gece uyuduğu için yeterdi sütüm.Dolu göğüslerim yetmedi kızıma ((

Depo küçük ben hep diyorum Sanırım büyüyor iyice,heralde bu ay mama içme oranımız artacak.
bi kaç gündür 3-4 kere verdiğim oluyor günde.eskiden 2 en fazla 3 olurdu.

Anaaaam sen benim gelinimsin ben senin sengözlerimebaksanab ben de karadenizliyim ama eşim kayserili. Hatta birkaç gün sonra o gidecek biz hava soğuk diye gidemeyeceğiz. Hadi sorayım neresindensin Kayseri'nin?

Dark bence önce memenin küçük ya da büyük olmasıyla alakası yok sütün unutma nolur. Bir de acaba Ceren biberona mı alıştı çünkü eminim ben senin sütünün olduğuna bayağı doyuruyordu değil mi çünkü Ceren'i. Belki geri çıkarmasının başka nedenleri vardır.

İkincisi canım sadece meme vermekle anne olunmuyor biliyorsun. İstersen tüm öğünleri mama ver sen yine de onun annesi bitanesisin. Meme emmediği zamanlarda bile tek isteği sana sarılıp yatmak olacak. Sen olmadan sakinleşmeyecek. Sütün yetmiyor diye üzülme tamam mı. Bak sen böyle yaparsan bebeğin de mutsuz olur canım topla kendini.kaydirigubbakcemile5

yaa benim de yetmio sütüm sadece akşamları vericem ama alışmasından korkuyorum kaşıklada kim uğraişacak

bende kayseriliyim kız develi sen nerelisin eşimde gümüşhane kelkit

Selam şekerler nabersiniz bakalım?Epeydir bişeyler yazamıyorum hoş yokluğumu da kimse fark etmemiş ama neyseeeee:dilcikar:..

Gelen giden hiçbitmedi bu ara sağolsunlar..bi de kardeşimle eşi geldi şehirdışından 2 gün kaldılar..iyi oldu bana da..

Ben bi geçmişe bakayım

Bu arada ben de yaı kayserili sayılırım..Üniversiteyi kayseri de okludum..tam 10 yılım geçti kayseri de...çok seveerimmm GGGGayseriyii..

ooooo nööörüyonuz ozaman :))))
ben kayseri hacılarlıyım ....
halamlar orda hala istikbal atlas halı falan akrabamız olur---muşşşş.bilenler bana desin o zaman kayseri çemeninin tarifini bilen varmı varsa tarif alalım babam süper yapardı abimlşe düşünüyoruz bi türlü malzemeleri tam olarak toparlayamıyoruzcokacimcoook

nöörek anam iyiyiz şükür...Akrabaların da kodaman şekerim maşallah..Demek hacılallısın..
Valla çemen tairfi biilmiyorum baharatçılarda hazır karışımı satılıyor onunla yapıyorlar genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…