- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.941
lavinyacim demek sevdi kizin oyuncagini,gule gule baksin insl.
mmf kafa bi gün evde otur lol yine kisirmi yedin yoksa gittigin yerde.
ben kayseriliyim elifcim ama eşim trabzon sürmene :))eskiden pişen evin önünden bile geçemezdim ama artık aşeriyorum valla naparsın laz geliniyim .pazardan iç yağ aldım bugün milletin yapmasını beklemiicem artık kendimde çok güzel yaparım
ben geldim şekerler
yemek muabbeti almış başını gidiyo
bende yediğim kuru,bulgur,soğan üçlüsünden sıfır sütle çıktım.
evet gaz için gerekli önlemleri aldığımdan gaz sorunu yaşamadık ama öle sütlerimde fışkırma felan da olmadı,hiç beğenmiyo kızım sütümü(( az olunca hemen geri çıkarıyo memeyi..
Çok canım sıkkın 2 gündür pek konuşmuyoda bizle,hala küsmü bana acaba?
yaa benim de yetmio sütüm sadece akşamları vericem ama alışmasından korkuyorum kaşıklada kim uğraişacakcanim kusura bakma okumadim gecmisi..
biberonla veriyorum canim günde bir yada iki ögün.
önceden rezenede verdigim icin biberona aliskin Deniz.
sendemi vericen yoksa hayirdir?benim sütüm gece yetmiyor onun icin veriyorum mecburen.
ben kayseriliyim elifcim ama eşim trabzon sürmene :))eskiden pişen evin önünden bile geçemezdim ama artık aşeriyorum valla naparsın laz geliniyim .pazardan iç yağ aldım bugün milletin yapmasını beklemiicem artık kendimde çok güzel yaparım
ooooo nööörüyonuz ozaman :))))
ben kayseri hacılarlıyım ....
halamlar orda hala istikbal atlas halı falan akrabamız olur---muşşşş.bilenler bana desin o zaman kayseri çemeninin tarifini bilen varmı varsa tarif alalım babam süper yapardı abimlşe düşünüyoruz bi türlü malzemeleri tam olarak toparlayamıyoruzcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?