- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #15.961
benimkide izliyor ama ben daha fazla tepki bekliyordum açıkcası.Dönencesiyle olduğu gibi konuşsun gülsün istiyordum.belki yeni gördü diye az tepki vermiştir benim kız.güzel ama değil mi? Güle güle kullansın tatlı kızınkızlar bugün kızıma bimden dans eden tavuk aldım çok hoşuna gitti kuzumun nasıl dikti gözünü anlatamam:))))kızımın ilk oyuncağını aldım hehe:))))))))
Gez canım ne güzel,bende çok istiorum araba almayı.Merhaba kızlar, uzun süredir gelemedim ben de. Önce hiç fırsatım olmadı fırsatım olduğunda da bilg. bozuktu ama sanırım çok gevezelik etmemişsiniz.
Çİlek hayırdır niye mamaya başladın? Doktorunun haberi var mı?
Biz bugün gene gezmeye gittik. Bir başladım tam başladım ya gezmeye. Gün geçmiyor ki dışarı gitmeyelim :))) Artık kızıma calışmıyorum ama işe başlayacağım için hep kendime bişeyler alıyorum. Kilo verilene kadar idare edicem 8 kilo fazla var bende hala. Rejimin r sini bile bilmiyorum çünkü ölüyorum korkudan sütüm azalacak diye.
Ya bu aycekirdeği süt yapar diyen kimdi? Gerçek mi bu dün akşam yedim ben gece süt çoktu gerçekten ama tarhanadan mı yoksa cekirdekten mi yoksa cekirdek susatınca içtiğim 2 litre sudan mı bilmiyorum :)
canım full doluyken bile az çıkınca depoya da kızıyorum ister istemesAnaaaam sen benim gelinimsin ben senin sengözlerimebaksanab ben de karadenizliyim ama eşim kayserili. Hatta birkaç gün sonra o gidecek biz hava soğuk diye gidemeyeceğiz. Hadi sorayım neresindensin Kayseri'nin?
Dark bence önce memenin küçük ya da büyük olmasıyla alakası yok sütün unutma nolur. Bir de acaba Ceren biberona mı alıştı çünkü eminim ben senin sütünün olduğuna bayağı doyuruyordu değil mi çünkü Ceren'i. Belki geri çıkarmasının başka nedenleri vardır.
İkincisi canım sadece meme vermekle anne olunmuyor biliyorsun. İstersen tüm öğünleri mama ver sen yine de onun annesi bitanesisin. Meme emmediği zamanlarda bile tek isteği sana sarılıp yatmak olacak. Sen olmadan sakinleşmeyecek. Sütün yetmiyor diye üzülme tamam mı. Bak sen böyle yaparsan bebeğin de mutsuz olur canım topla kendini.kaydirigubbakcemile5
Anam kayserililerin içine düşmüşüz bende aksaraydayım kayseriye yakınısnöörek anam iyiyiz şükür...Akrabaların da kodaman şekerim maşallah..Demek hacılallısın..
Valla çemen tairfi biilmiyorum baharatçılarda hazır karışımı satılıyor onunla yapıyorlar genelde..
benimeşimdekayseriliamadoğmabüyümeistanbullu.birkeregitimkayseriye:)))))))))
hoşgeldin şekerimSelam şekerler nabersiniz bakalım?Epeydir bişeyler yazamıyorum hoş yokluğumu da kimse fark etmemiş ama neyseeeee:dilcikar:..
Gelen giden hiçbitmedi bu ara sağolsunlar..bi de kardeşimle eşi geldi şehirdışından 2 gün kaldılar..iyi oldu bana da..
Ben bi geçmişe bakayım
hoşgeldin şekerim
ben yeni sormuştum nerelerde diye ama görünmezmi oldum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?