2008 Kasım Anneleri

ooo millet
cumartesi sabahı kimse uyanamamış anlaşılan
ne ses var ne sade buralarda

bari ben acayım dükkanı da sahipsiz kalmasın buralar
kızımı yıkamam lazım benim de 3 gündür işten güçten yıkayamadım yafrumu. sonra da amcamıza gezmeye gidicez akşama, yemek derdim yok bugün rahatım o yüzden.

kahvaltı da yapmadım daha bari gideyim de atıştırayım bişeyler, buralardayım dönerim gene....

günayın kızlar.
vallahi benim giriş zamanlarım azalmaya başladı sanki.
artık oğlum daha çok vaktimi alıyor..

herkese güzel bir cumartesi günü diliyorum..

evet dilokscum hakkaten bütün zamanımı ona ayırıyorum artık
eskiden uyuyordu benimki
inan şimdi hiiç uyumuyor gündüzleri
büyüdükçe düzelecek derken iyicene azıtıyor hanfendi.

günaydın kızlar
uzun zaman oldu bende giremedim valla giriyorum tam az buz okuyorum yazacam muhakka bişi oldu.sizleri çene çalmayı çok özledim.
baba videosunu izledim içim parçalanarak.o adamı var ya ne yapmak gerek ......... siz anlayın be.yüreğim acıdı.tamam çocukta gık yok ama yazık günah bi düşürse kolu çıksa.vicdansız.
bende bugün az evi kaldırdım süpürüp silecem.görüşelim gene anacım..

Günaydin millettt kimseler yok anlasilan.
uyan alt temizle derken yine bu vaktik bulduk biz
lokum uyurken nete bakayim bende yapacak bisiy yok
baska.bi gezeyim bari formlari.

ben çemenin tarifini aldım isteyen varsa diye dediydim:))bugün alıcam akşam yaparım .
günaydın kızlar buarada kimsenin tadımı yok buralar pek sahipsiz kaldı son zamanlarda veletlerde çok oyalıyo artık

cecen bi ark.vardi annesi cok guzel yapardi cemeni versene mmf tarifi zamanim olursa yapmak isterim ben.

hosgeldin ayrica:)benimki hep tepemde sorma yaaaaaa

valla benim 2 tane birden tepemde 15 tatil ya bide nefes aldırmıyor. güya tatil 2 tanede koca kitap ödev Allah'tan yarım gün etüde gidyor ama genede daha 1 kitap bitemedi.nasıl bi tatil ben anlamadım zaten.çocuklaraın nefes almaya vakti tok.sabah beri hem iş yapıyorum hem yiğiti durduruyorum hemde ders yaptırıyorum. 4 sayfayı bağır çağır bitiremedik
mmmfcim çemen tarifini istiyorum bende çok severim kendilerini.gerçi yedikten bir süre sonra kimse uğramasın yanıma hele wcden sonrası bi felaket delikafadulden ama olsun canım çok çekti yapar yerim cokacimcoook
asortide pek gözükmüyo artık.o nerelerde haberi olan var mı?

bende geldım
gece cok huysuzdu oglum maalesef bıze kok sokturdu
sabah uyumaya calıstım ama gece kadar olmasa da huysuzlugu devam edıyordu
allahtan altını temızleyıp emzırınce kahvaltı ıcın musaade ettı oglus

seyracım 12 saatlık sancı konusunda kaderdasız evet ama ben
sancısız hastaneye dogum yapmak ıcın gıttım ve 12 saat boyunca cektıgım sancı sunı sancıydı
dıslerımden tırnaklarıma varana kadar sancıyı hıssettım allah kımseye vermesın

bu arada cılek senınde 3.ayın hayırlı olsun canım
denız oglana maasallah

bende bır laz gelını olarak seslenıyorum sızlere
ben ıstanbul dogma buyumeyım ama bır laz gelını oldum kısmet ıste
mmf cık bende ıstoyorum kayserı cemenının tarıfını
gecen gun yemekteyızdekı petso sosu yaptım habıre yıyorum canım cemen ıstıyor

zeynacım kolay gelsin sana.
2 çocukla uğraşmak daha zor gerçekten.
ama nemutlu ki 2. yi de yapmışsın.
ben de 2. yi istiyorum ama bakacak kişi bulmak zor.
bir de biz sürekli tayinoluyoruz eşimin işinden dolay.
her yerde başka ortam...

Kalimerocum seni çok iyi anlıyorum.Suni sancı Allah düşmanıma vermesin
Senin nasıl oldu bilmiyorum ama ben 10 cm açıklıkla sezeryana alındım

Bu arada bende Trabzon Sürmene geliniyim.Birazdaha araştırsak akraba bile çıkacak herhalde :))

seyracım ben 12 saat sunı sancı cekmeme ragmen 2 cm mılım oynamadı acılmam maalesef
sonunda sunı sancıdan cocugun etkılenmesı, kalp atıslarının hızlanması ve benım suursuz tepkılerım sebebıyle zorunlu sezeryana donduk
ne sezeryana gıttıgımden haberım var ne de dogumdan sonrakı 14 saatten
narkozu bunyem kaldırmadı dogumdan sonra ertesı gun kendıme geldım
ne gelme tabıı gozler farklı ıstıkametlere bakarken dudak yamularak konusmayla

Bende 2. çocuk istiyorum ama en erken 1,5 yıl sonra.
İlk hamileliğim hep stresli problemli geçti tabi bunda benim pimpirikli halimin büyük rolü vardı.
5.ayımdan sonra eve tıkanıp kaldım.
Annem bayılıyor bakmaya zaten ama benim Minik Prensesim kıskanırmı ya o benim Aşkım ilk göz ağrım onu asla kıskandıramam...

seyracım ben de gittim trabzona.şuan trabzonun biraz aşağısında bir yerde görev yapıyoruz.ama hayatım gördüğüm en güzel yerler.hele samsundan trabzona giden sahil yolu mükemmel olmuş...birtaraf deniz diğer taraf yeşillik.muhteşem yerler yani..

Trabzon gerçekten çok güzel
ŞAMPİYON TRABZONSPOR (ne alakaysa )hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…