2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlarrr. Bebişle babasını yatırdım ben de şimdi geldim birazdan kalkıp evi toplayacağım hala elimi sürmedim. Kalk gidelim diyor bizim ev valla da hiç umurum değil nedense :) böyle olmaya da alışılıyormuş :)

Biz yine bugün gezmelere gideceğiz. İkea'ya giden var mı kızlar yakı nda eşim soğuk olur diyyor da ben de ısrarla sıcaktır diyorum soğuksa cok vicdan yaparım. Çok ucuzluk var diyorlar gidip bir bakayım ordan da ev gezmesi yapacağız.

İki gündür canım bulgur pilavı cekiyor gitmeden onu yemeden evden çıkmayacağım ama bugün. Kızlar cemen kokmuyor mu. Benim kayyınvalidemler kayseride olmalarına rağmen kokuyor diye yapmazlar. Ben de koktuğu için sevmiyorum.

Kalimero senin doğum hikayen çok acı ya. Neyseki geçirmişsin o günleri. Umarım birdahaki sefere o kadar şiddetli yaşamazsın.

Dikkat ederseniz kızımın uykusuyla ilgili hiçbir şey yazmıyorum. Sadece şunu diyebilirim ki gecemiz çok güzeldi :))) yine de maşallah

valla 2.yi istemek bu zamanda zor ama yalnızda kalsın istemedim.
eğer 2. bebeği düşünen varsa arayıda çok açmasın.bizimkilerin 8 yaş var zor oluyo tekrar başa dönmek.2-3 yaşındayken yapın.bir arada büyüsün gitsin.

juli meydanamı gideceksiniz oradaki ikeaya biz sık sık gideriz, içerisi fena olmaz ama meydan bugün fena soğuktur, bizde gidicez bugün ama bebişi babaanneye bırakıcaz sanırım çok soğuk çünkü

seyra maasallah senın kuzuya
demek kı bır bıldıklerı vardı kı senı sezeryana almıslar

julıannecım evet benım ıcın hatta esım ve aılem ıcın cok zor gunlerdı
allahın ıznıyle atlattık ama o gunu hatırmak bıle ıstemıyorum acılarım yuzunden
o anları kamerada bıle ızleyemıyorum cok uzuluyorum

maasallah sıze ya ne guzel gezmelere gıdıyorsunuz
ben tek basıma hıc cıkamadıgım gıbı kocısle de cıkamıyoruz
kocıs doktor kontrolu harıcınde cocugu cıkarmak taraftarı degıl
hava cok soguk dıyor

kalimero allah birdaha göstermesin öyle bir acı canım,bende suni sancıyla doğum yaptım, doktorumuz aynıydı yanılmıyorsam medipolde leyla hanım yaptırdı dimi doğumunu seninde
kendisine çok güvenirim zorunlu olmasa almazdı, benim doğumumda miyom ve bebeğimin boynundaki kordon nedeniyle çok zor oldu

denızanası evet bende leyla hanımda dogum yaptım
ben de kendısıne cok guevnıyorum
sartlar bunu gerektırdı benım dogumumda
yanı ne hastanenın ne de doktorumum hıc alakasızlık yada tecrubesızlıgı olmadı sagolsun

julıanne bızım ıcınde gezın
bız gezebılmek ıcın havaların ısınmasını beklıyoruz oglumla

juli evet meydan ümraniyedeki
ikeanın yanına birçok ünlü marka mağaza açtı açıkhava da güzel bir alışveriş merkezi oldu (meydan avm) ben oğlumuda götürdüm iki kez ama açık hava olduğu için güneşli zamanlarda gittik

Canım biliyorum orayı ama ben daha açıkhavaya çıkarmaya cesaret edemem. Bakalım eğer bayrampaşa soğuk olursa hemen yemek yer çıkarız zira isveç köftesi aşeriyorum resmen :)

Ya evdekiler uyuyor siz yoksunuz canım sıkıldı valla. Ses çıkmasın uyusunlar diye iş de yapamıyorum. Niiiirdesiniiiiz

oooo hepücüğünüz istemişiniz çemenin ytarifini ufak bimebla karşılığı veririm tabüü neden olmasınlülülülülülü
şaka şaka :))
çemen tozu
kırmızı toz acı biber
kırmızı toz tatlı biber
kimyon
bol sarımsak
tuz et bulyon
isteğe bağlı ceviz ben koymam nefret ederim
bunları göz kararı kaynar suyla karıştırıyosun valla tam ölçü yok babamda göz kararı koyardı tadına baka baka yapıcam kociş götürmedi baharatcıya malzeme alayım ay sonuymuş sanki atla deve:mymeka:bu artada çemenin acaip süt yapacağını bilmem belirtmeme gerek varmı:))

kızlaar yaa;
kocisim doktora gitmişti bugün check-up için
karacigerde hafif düzeyde yağlanma var demiş doktor, vermiş eline diyet listesini.
etrafında böyle sorunu olan es dost olan varmı. ne ki bu şimdi. ben hiç duymadım daha önce
yedi yedi göbek yaptı adam, daha 30 yasında başladık diyetlere falan.
öf yaa
cok moralim bozulduuuu(((

Canım bu moral bozacak bir şey değil merak etme. Bizim şirket de bizde check up yaptırmıştı şirketin 4 te 3 üne dr karaciğer yağlanması var dedi. Herkes panik halinde birbiirine soruyor baktık herkeste aynısı varmış :) çoğu da genç 30 bile olmamıştı. Meraklanma ama kırmızı etten de uzak durun.

merhabalar bende misafir ağırladım bugün cereni görmeye annemin komşuları geldi.
kızıma mevlüt kıyafetini giydirdim.elbisesi bluz gibi kalmış,maşallah kuzuma :)

canım çok hassastır bu chack-up lar bence.yoksa 30 yaşındakinede diyet yap diyosa bilemicem yani.
gerçi yeni nesil hep düzensiz besleniyoruz ondandır belkide.
bişey olmaz azıcık dikkat etsin düzelir.

Biz ne zaman dikkat etcez acaba.

bugün 2 kere kızım sağ göğsümü almadı ikisindede solu biraz emdi.neden acaba,süt mü yoktu tadını mı beğenmedi.Doymayınca yine mama yaptım.

Çılgın Baba - Vidivodo
bebek jimnastiğine başladık babası yaptırdı bende kayıt yaptım belki sizde denemek istersiniz bir bakın olurmu?hihoyyythihoyyyt

ayyy bu neeeee
bende başını izleyemedim oyuncak mı bu bebek dedim.
bide sonunda gülüyo :1shok:

Hoşgeldin canım,eviniz aşınız mevlüdünüz saçın hayırlı olsun.İşe başlayınca yazarsın artık.
bende başlıcam ben okuldan katılamam size.daha az gelirim belki.
Eve gelince iş güç kızla iilgilenirim.
Zor olcak canım.ben yapamazsam belki rapor alırım diyorum.Ama seneye de rapor hakkım kalmayacak ondan korkuyorum lazım olursa diye

Piraye napıyo canım uyuttun mu?ben anneme verdim uyutyor.
ya ben en çok beyaz ve pembeyi yakıştırıyorum kızıma.Hepsi yakışıyo ama bu iki renk bi başka oluyo.
Yeni resminizi gördüm piraye çok şirin maşallah

piroş uyuyo cnm annemler bendeyi bugün yıkadık annemle pirayeyi, çocukların gürültüsünden yoruldu yavrum valla alışmışız biz ana kız sessiz sessiz oturmaya sesi hiç kaldıramıyo bıdık,tık de uyanıyo uyurken nefes almaya korkuyorum fena alıştı sessizliğe.
bende pembeyle beyazı çok yakıştırıyorum kızıma esmer ya benimki özellikle beyaz çok yakışıyo.
bende cerenciğin foto.larına baktım çıtçıtlı badisiyle olan çok güzel cıbıl cıbıl kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…