2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar.Dark seninde mi sütün yetmiyor artık.Bebeğim gece 5 saate yakın uyudu.Ama ben de süt toplanmadı 5 saatte.İş arkadaşlarım da bebek görmeye geldiler.Bu yüzden sütüm yoktu bugün.Ben de mama verdim.Tabi suçluluk duygusuyla.Panik oldum doğrusu.

Son düzenleme:
oğlum 2akşamdır deliler gibi ağlıyor..o ne sancı yarabbim.azönce ilk kez fitilverdim.emzirdim.şimdideuyudu.ne zmana geçecek şu gaz sancıları..bakalım salı sünü kontrolümüz var..

böyle sancılandığında beni zor emiyor.Endişeleniyorum doymuyor diye.Ama mama veriyorum onu da almıyor.anlıyorumki sancıdan ememiyor..

aranızda fitil veren oldumu?

bu arada bebeklerinize eşofman altı giydirirken altına ne giydiriyorsunuz kızlar.ben patilkipijama giydiriyorum.kilotlu çorap sıkar gibigeliyor.ama acaca üşürmü ben dekilotlu çorap mı giydirse gün için de.sizne giydiriyorsunuz günlük??

dıloks ben kılotlu corabı hıc cıkarmıyorum
altını degıstırınce hemen tekrar gıydırıyorum
ama 0 beden degıl 1 beden kılotlu coraplarımız cocgu sıkmasın dıye
ustune pantolon ya da penye takımlarından cekıyorum o kadar

hoohooyytt ben geldimm
bugün benim kızanla arkadaşa sabah kahvaltısına gittik..artık hatun kahvaltılara da gider oldu. :)
denizanası o nasıl bir video öle varya gözümden yaş aktı ve ellerimle resmen ağzımı kapadım içim parçalandı resmen..
azocum toplu hayırlı olsun ve hoşgeldin işe başlayınca sanırım bol bol görüşücez.
juli sizde gezmelere bir başladınız pir başladınız maşallah sizlere aman allah bozmasın :))
denizanası sanırım biz yakın oturuyoruz meydan avm bana da çok yakın havanın güzel olduğu bi vakit görüşsek mi ne dersin :))

zeyna allah kolaylık versin valla biz bi taneyle baş edemiyoruz sen de iki tane canavar var
nasıl böle çıtır anne olduğunun sebebi ortada valla :))

lelal evet sanırım yakın oturuyoruz, görüşmeyi çok isterim meydanıda çok seviyorum zaten hem senin prensesle benim paşayıda tanıştırmış oluruz:))

o videoyu ilk izlediğimde hamileydim ve resmen kalbim sıkışmıştı, inanılmaz birşey:1shok:

videodaki gerçek çocuk olamaz ya.Nasıl dayansın o hareketlere daha emekliyen bir bebek
Bence hızlı çevirirken maket koymuşlardır

valla süper olur o zaman havanın güzel olduğu en kısa zamanda yapalım bu organizasyonu

Geçmiş olsun canım ya benimde ağrıyor ama benimki sinüzitten ağrıyor yada grip olacağımdır.

bende napcamı bilmiyorum.dün 2 kere yarımşar parol attım,napim ( Sonra iyice hasta olunca kızıda hasta edip,ona ilaç kullanmaktansa böyle daha az zararlı diye düşündüm.ama şimdi yine ağrıyor başım.

Ne yapsak bilen biri bişi söylesin

Uyuyunca ne güzel mışıl mışıl uyuyorlar maşallah.
ben sese alıştırdım baştan beri,sadece kapı çarpmasına felan sıçrıyor benimki.
ne yakışmaz bu cadılara ki :))
bende Cerenin o haline bitiyorum.aynı kıyafetle hareket halindeyken bi resmi daha var ona özellikle bitiyorum.

evet canım ya benimde öyle.bugün misafir vardı en az 5 saat emzirmedim.2 kere denedim ama 1 kere sol tarafı emdi.sağ taraftan süt fışkırması lazımdı ama yok.en son baktım yeni yeni dolmuş.ceren de uyku sersemiydi emzirdim hemen.

ben fitil verdim canım ver bişey olmaz.bi kaç defa verdim hemde.
ayaklı altların içine kısa çorap giydiriyorum.
ayaksızların içine şimdilik külotlu çorap giyiyor.LCW nin külotlu çorapları çok rahat.Diğerlerini ben bi kere giydirdim bi daha giydirmedim,sıkıyorlar.Evin iyiyse külotlu değil kısa çorap giydir.

LELAL;ohhh gez bakalım alıştır kızı p

seyra;
gerçek olamaz değil mi bencede olamaz ya.ölür kesin

zeyna çıkmış çözüm bulamadı sanırım.
ben Ceren deviti çıkarıyo demiştim doktora oda bize başka bi vitamin yazdı içinde A;C;D vitaminleri var.
Ondan içtim biraz,napim kızın vitaminine kaldı işimiz :)
nane limon çayı içiyorum,birazdanda ıhlamur içeyim bari.

Diloks, benim de bebeğim çok gazlı.Hatta doktoru hiç bu kadar gazlı bir bebek görmemiştim dedi.Ama gittikçe düzeliyor.Bende bazen emziremiyorum kıvrandığı için. Gün içinde uyumuyor.Fitil kullandım ama çok kullanmamak lazım.Biraz uyku veriyor.Kadın doğum doktorum simplex ve nurse harveys kullan dedi.Başladım kullanmaya. Onun bebeği de gazlıymış.Dene istersen.

Fitili gece sancılarında verdim bende.Çünkü 6 saat falan etkisi var.Tabi doktor kontrolünde kullandım.Bebeğim halsiz gözlerle bana bakarken çok üzüldüm.Vermemeye çalışıyorum.En son sünnet edildiği gün verdim.

kızlar size fitille ilgili bir bilgi vermek istiyorum..bizde paranox var ve şimdiye dek bir kez kullandık sadece o da aşıdan sonra ateşi çıkmasın diye..fakat bu hafta bişey öğrendim..drumuz evinizde her ihtimale karşı spazma panalgine fitil bulundurun dedi çok şiddetli ateş çıkmasında bebeğin havale geçirmesini hemen engeller dedi..ne olur ne olmaz dedi..bende ablama sordum kesinlikle evde olması gerekli bişey hayat kurtarıcı dedi..almadım henüz yarın ilk işim onu almak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…