2008 Kasım Anneleri

Merhaba herkese.Saphıra süt hakkında yazdıkların için teşekkürler.Maalesef ben dinlenemiyorum.Oğlum çok gazlı ve uyumuyor.O yüzden dinlenme yok bana.Bebeğim doyup uyuduğunu hiç görmedim.Hemen hemen herşeyi denedim.Kefir, tahin, su, yeşil sebzeler.Sanırım sırtüstü yatmayınca süt olmuyor.Psikolojim bozuldu süt yüzünden.Mama verirken suçluluk hissediyorum.Aç kalmasınıda istemiyorum.Sık sık emziriyorum.Çıkamadım bu işin içinden.

yasmincim moralini bozma lütfen.bende çok zorlanıyorum emzirirken.gaz tavan yaptı 3gündür bizde..
ben de 1,5 ay mama verdim ama az az. 90 cc 1- 2 kez almıştır.ama hep emzirme sonrası ağladığında günde 1 bazen 2 30 -60 cc arası alırdı.
son 1 aya yakın mama almıyoruz.şükür.ama hala ağlıyor

ben daha bilmemem kigündüzleri şöyle alsam koynuma daya doya cuk cuk emzirsem ve gazını çıkarsam ve oynamaya bıraksam...ama ısrarla sabrediyorumm..okuyorum başka bir şey gelmiyor elimden.

saphira demişya sevgi..evet ben yaşıyorum bunu.oğlumu emzirirken ona bi kaıyorum ki sana şifa olsun sütüm der gibi,o arada göğüslerimde bi sızı oluyor ve mutluluk hormonu salgılanıyor sanırım

neyse çok uzattımm..

coook yorgunum yaaa gecmisede bakamiyorum birazdan arkadasim gelip

Deniz oglana bakicak bende ütü yapicam.ee az kaldi artik gitmeme hazirlik yapmam lazim.

bu arada biz 3 aylik olmusuz ayy ne hosuma gittti :)

öptüm herkeziii gelirim insl.yine.

ya napiim kızım uyuyor kocişte yok bugün sıkıldım
çilek cim 3 ayınız mübarek olsun:) bu arada yarın mı gidiyorsunuz

selamlar,

zeyna, asortie baktım resimlerinize maşallah kuzucuklara
yalnız nasıl bilmiş bilmiş bakıyor bu lokumlar tam yemelik

naber kızlarrrrrr
şöyle bir bakim dedim
geçmişi okuyamadım inşallah sorun yoktur
full misafir dolu bir haftadan sonra bu hafta dinlenicem inşallah sık sık aranıza gelirim
gförüşürüz canlarıııııııııım

selam kızlarrrrr
biz sabah kalktık anneye kahaltıya geldik şimdi cimcime uyuyor uyansın avm ye gidices
malum 10 gün sonra işe başlanacak ve üstüme başıma bişiler almam lazım

merhaba kızlar
Lelalcim bende işe başlicam diye kendime bişeler aldım geçen.
walla 4 tane bluz aldım çok uygundu heryer.
1 tanede kumaş pantolonu zor buldum.dana gibi olmuşum D

bugün 3. ayımızıdoldurduk Dilokscum tebriğin için sağol canım.

iznin hayırlı olsun.bende çalışcam eğer yapamazsam rapor alıcam.ama o da sakat gelecek dönem lazım olursa naparım o zaman bi de bakıcıda olcak ceren.
ücretsiz izin alamam ben böyle zor geçiniyoruz o hayal benim için.keşke birikimimiz olsaydı önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…