2008 Kasım Anneleri

:
merhaba kızlar.
asorti hayırdır neden sıkılıyorsun?

bu arada dark cereninin 3. ayı hayırlı oolsun
sağol canım.

benimde kızımı severken oluyor bazen böyle sızlama.

komşu olcaz senle tr ye gelince.
bizde bugün olduk 3 aylık kutlayalım
:içelim:
canım pompamı getirmemişim ben akıllısı 8 Bi kaç kere sağdım elimle.
birinde 50 cc birinde 60 cc çıktı.göğsümden taşarken sağdım.normalde 90 felan çıkardı ama elle anca bu kadar.bi kısmıda boşa gitti.malum kendi evim değil ki ha değince sağayım ortam hazırlayana kadaaaaaarrr gitti.
geçende 10 cc çıktı. bunlar ertesi gün atıştırmalık oldular cerenimoya.
dediğin gibi süt olmayınca emmiyor,emmedikçe gelmiyor.bugün az az da olsa daha çok emmeye ağırlık verdim.aç kalmaz inşallah.

yorgun olunca iyice azalıyor
en önemliside dinlenmek ve kendini yi hissetmek galiba.

yazdıralım bizde bu ilaçdan sağol canım

asortie zeyna res,mlerinize baktım kokoşlar sizi.

Juli senin pantolonlar oluyo mu?
İşe başlayacaklar bir hayal kırıklığına uğrayacak bence kıyafet konusunda.

Yaa kızlar ben biraz iştahsızım birazda vakit kalmıyo,sık atıştıramıyorum o da etkiler dimi sütü?
günde kaç öğün yiyorsunuz????????

valla darkçım inan bizimde kenarda köşede birikimimiz yok.araba kredisi de ödüyoruz.neyse ki az kaldı.

bakacak kimsem yok diye ayrılıyorum izne(

selamkızlar bizde düştük sonunda malum pazar buranın pazarı e evde deterjan bez mez bitmişulan herşeyde bi anda bityermi (markete gittik 100lük olduk 4 oparçaşeyle geldik...
balık günümüz sevgili kaynımmangal yakıck bize bende remami yaptımonlara pişiyo benim tembel kocişde maç seyrediyo

kızlar resimler çok güzelmaşallah hem size hem bebelerinize...
benim ufaklıklkarın arasında 6.5 yaş var ben biraz karar vermekte zorlandım ama iyiki bu kadr ara vermişim büyük oğlum maşallah ufak kıskançlıklarından hariç sorunumuz olmuyo maşallah subhanallah kardelşinede çok güzel bkıp oyalıyo:))elim ayağım sağ kolum ilkgöz ağrımbenimmmm:))
asorticim 30unda sonuçlar çıkıcaktı çıkmadımı benmi kaçırdım
bide adet demişsin ben hepadet oldum sanıyodum ama lohusalığın devamıymış sanırım asıl adetimi bu ay oldum sancı mancı kendini bellietti ayrıca çokda yoğun oldum sende öyle olmuş olabilirsin canım

zeynacım geçmiş olsun diş ağrısı kabir azabına eşdeğerdir derler ya hoş bi benzetme olmadı farkındayımama atalarımız böle emiş.
çilekcim geliyosun sonunda he bişey kalmadı şimdiden hayırlı yolculuklar şekerim sana

bu arada ben doğumdan beri herşeyime oluyorum ama 10 kilo fazlam var hala nasıloluyosa o vermem lazım yaza kadr efilefil gezcez yağlar fışkırmasın sağdan soldan

merhaba kızlar
Lelalcim bende işe başlicam diye kendime bişeler aldım geçen.
walla 4 tane bluz aldım çok uygundu heryer.
1 tanede kumaş pantolonu zor buldum.dana gibi olmuşum D

Dark ve Cilek 3. ayınız hayırlı olsunhihoyyyt

Darkcım benim eski pantolonlarımın hiçbiri olmuyor.Hala 4 aylık hamile gibiyim 36 beden olması imkansız:çok üzgünüm:
Öğün sayısına gelince günde 3 öğün yiyorum tabi arada çay saatleride oluyor.Ama çok iştahlıyım.Bu öğünler bana az geliyor:roflol:

Kızlar aklıma ne geldi biliyormusunuzdelikafadulden
Hani biz göbek şovu başlatmıştıkya
Şimdide halen hamile gibi göbeklerimiz var:çok üzgünüm:
O şovu yeniden başlatalım
Bakalım eskisi kadar büyüklüğü hoşumuza gidecekmi:roflol::roflol::roflol:

ben geldim şeker geldim ama sen şimdi dizi izliyon bakalım neler olmuş tüm öğlenden sonra .
mmmfcim bizde mangal yaptık offf offf ne özlemişim arkasından kayınpederim çiğköfte yaptı ama varya bunu bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti.resmen ziyafetti yaaa.arkasından 3 tanede şekerpare yuvarladım şu an kalkacak halim kalmadı.asorticiğimin dediği gibi çıtırlıktan pıtırlığa terfi edeceğim delikafadulden

zeyna resimleriniz çok güsel çıkış bacımm
aynen güzelim sizde harikasınız.
selamlar,
zeyna, asortie baktım resimlerinize maşallah kuzucuklara
yalnız nasıl bilmiş bilmiş bakıyor bu lokumlar tam yemelik
valla ben fırsat buldukça yiyorum ben bunu sizinkileride bulsam yakınımda hiç ayırmam ...
Estağfurullah Dark :)))) Buradaki birkaç çıtır (hırrrrrr) dışında hepimiz aynıyız valla. Hahh cimcime uyandı kaçtım ben...
biri benden mi bahsetti sengözlerimebaksanab
sağol canım benim ne güzel bi benzetme o öle :1shok:

heyoooooooooooo bakim kimler varmis!!!

o kadar cok ütü yaptimki artik hissetmiyorum kolumu

gecmisi okudum ama bi gram kalmadi aklimda bu bebe bende beyinde birakmadi:)

yineden tsk,ler 3.ayimizi kutlayan teyzelerine..

mmfcik ve kokosum bu cumartesi geliyorum insl.bakalim Deniz pasayla nasil geccek yolculugumuz.

gidim yemek yiyim pasami yikayim yatayim uyuyayim yarina misafirim var bi arada insl.

gelim yaniniza hadi kactim simdilik.

aa bişey demedi hayta ondan fırsat bulup oturamıyorum canım yaa çok haylaz bişey oldu hiçlaf tutmuyoo

seyra hiç sanmıyorum hoşumuza gitceni bu göbek şovun DD
bende 3-4 öğün yiyorum da günde.acaba az mı yiyorum değim.
walla nolcak bu göbişler bilmiyorum ben hala kısım kısım terliyorum ödemi tam atamamışım.inşallah göbiştende erir biraz.

dilokscum keşke bakacak biri olsaydı ama cidden bebişler çok küçük,iyi birini bulmak lazım o durumda da.
bizim de kredimiz var daha 1,5 yıl.

aso walla bu gidişle çıkacan bencede çıtırlıktan sen.bebişin eline tutturduğun çikolatalar ,elmalı şekerler gördüm gördüm kaçmaz benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…