2008 Kasım Anneleri

Zeyna nası oldu dişin?,
ben gece gece tavuk göğsü yaptım iyi geldi ağrı mağrı kalmadı.Ama gündüz yine girdi.Sanırım sinüzitim azdı.
valla dişimde bi numara yokda çiğköfte iyi geldi galiba delikafadulden başım kötü şimdide kurtulamadım gitti şu baş ağrısından havalar soğuk ya çıktıkca dışarı akşamları ağrıyo hele bide banyo yaptıysam sabah falan :1shok: içtim parolumu bekliyom geçsin

selam şekerler
bir türlü cevap yazamdım geçmişi okumaktan o kadar çok şey konuşulmuş ki...bizde dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti ama kızım beş dk uyumadı kucağına alıp da uyutacak kişi çoktu Allahtan hep eş dost ama nasıl yorulmuşuz kızımda gece 12de bir emdi sabah 8e kadar sesi çıkmadı
bu arada ne kdar hemşerim varmış karadenizli valla çok güzel memleket bura çalışan gacılar,ev hanım olanlar emekli olunca alın kocişleri de buraya yerleşinkaydirigubbakcemile
doğa,temiz hava sessizlik,vs vs.....

ya buz kız 12den önce hiç uyumuyor ya babasıyla kardeş etti bizi adamcağız erken kalkıyo sabah 10 olunca uyuyup kalıyo valla kaç gündür siftahımız yok kız yüzündenkaydirigubbakcemile3

Zeynacım sendede sinizüt var sanırım.
bende bu hafta saç felan yaptırdımsürekli banyo yapınca bide ceren emsin diye saçımı kurutamadım hemen,ıslak ıslak bekledim.
çiğ köfte iyi gelir eminim D

Mmf hoşgeldin sende.

Lavinya sende hoşgeldin.İlahi laVinya DD Siftah sizden bereket Allahtan D Bebiş bereketi gelmesin sonra hehehehhhehe DD

hay allah iyiliğinizi versin muhabbete bakın :)) ben nedense kızla aynı odada yapamıyorum o işi sanki yasak bişey günah filan gibi geliyo ama çok saçma tabi böle bişey yokta kendimi suçlu gibi hissediyorum..:)))

tamam sen git ben buraları idare ederim canım DD hehehehhehe

Eylül walla mecbur sobalı ev olunca :) başka odaya soba yakıp kızı tek bırakamam.
Zaten beşiğin etrafı kapalı,e sessiz sinema oynuyos biz de DD

bızım usakda aynı kıslar onu uyutana kadar babası uyuyor sonra olduda uyurda bırsey olsa ıkınıyor sesler cıkarıyor cok garıp oluyor zaten aynen bızde kardes olduk kocısle kıslar

walla benim kociş yanımda deil zaten D Birde gidince annemle gitcez kız+ annem olcak DD

her ağladığında annem uyanmadan önce ben koşmam lazım :) anneme yakalanmayalım heheheh

Gulçiçek sensörlü doğmuş bunlar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…