2008 Kasım Anneleri

adam bekleye bekleye uyuyo yazıııkk lavinya dikkat et kardeş falan daha erken diyene bak
daha regl olmadım yaa çok kafam bozuk ona da neyse kociş geldi du ben bi atlayım şunun üsüne
kötü emellerime alet edeyim die yazdım eylül ağladı bizim işimiz zoooorr

İyi akşamlar kızlar, geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Bense son derece keyifsizim. Minik kızım ateşler içinde yanıyor sabahtan beri düşüremedik... Üzüntüden bende de çarpıntı başladı... Offf ya ne zor şeymiş şu annelik... Bebeğim benim inliye inleye uyudu sabaha kadar. Her öksürüşünde sanki benim ciğerlerim parçalandı... Allah daha büyük hastalık vermesin ama ben öyle hastalıkları falan kaldıracak metanette değilmişim anladım.. Umarım ateşimiz düşer de bu gece rahat bir nefes alırım. Bebişimi dün kalça kontrolüne götürürken üşüttük sanırım. Ay kızlar elim ayağım birbirine dolandı, nolur bana bi akıl verin de biraz sakinleşeyim...

elmalı
sıkma canını, hepimiz yaşıyoruz benzer sıkıntıları
bebeğin elbette bazen de hasta olacak. sen eminim her önlemi almışsındır. sabaha inşallah hiç bi şeyi kalmicak göreceksin. bebekler cabuk hasta olurla ama cok daha cabuk toplayabilirler kendilerini.
geçmiş olsun bebiişine,
:teselli:

canım çok geçmiş olsun.
peditus u kullanıyomusun? Ondan ver öksürük için.
Ateş içinde biz böyle durumlarda pa...ile başlayan fitil verdik anca öyle düşürebildik.Soyarak felan düşmemişti.
Fitil yoksa evde eşin çıksın nöbetçi eczaneden baksın.
Doktoru arama imkanın var mı?
Aman takip et ateşini,inşallah düşürürsün.Çok zor bebişin hasta olması biliyorum o duyguyu.İnşallah bugün geçer şu ateş.Sakin olun böyle durumlarda biz birbirimize çok parlıyoruz eşimle.

siz konusun konusun ben coktan bitirdim geldim o işleri P
ne demişler lafa değil icraata bakacaksın. :))
Maşallah canım,erken kalkan yol alır diyosun :) sona kalan da dona kalır

Dark'cım,
Eşim şimdi geldi nöbetçi eczaneden Pa... fitil almaya gitmişti. Şurupla düşmedi inşallah fitille düşürücez.
Bu arada biz de birbirimizi yiyoruz eşimle benim şu heyecanlanmam yüzünden. Ay bebem ağlıyo, bi bakiyim

O fitil baya etkili canım bu gece iyi uyuyacaksınız inşallah.
öksürüğü için 5 gün kullanılıyo peditus doktorun verdiyse kullan 5 gün.
aman o da geçer inşallah kuru kuru onlar öksürdükçe bizim içimiz parçalanıyo.

kırmayın birbirinizi canım,iyileşecektir Bizdede ben sinirli ve soğukkanlı duran eşimde sinirli ve pimpirikli duran oluyo

LeLal nerde bugün yok annesindemiydi bugün ?Unuttum walla.

Müdavimler gündüz takılyo genelde buraya p

benim kızda sürekli salyalı geziyo.mecburen önlük takıyorum.İçine ağız mendilinden koyuyorum.
İçini engellesemde yüzüne değiyor soğu soğuk bende çok korkuyorum.
Ama salyaya da engel olunamıyor

elmalı turta geçmiş olsun canım, gerekli önlemleri almışsınız panikleme artık bebekler yetişkinlerden daha dayanıklı hastalıklara ve ateşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…