2008 Kasım Anneleri

ben yine anca gelebildim.biraz geçmişi okudum elmalıcım çoook geçmiş olsun tatlım..
kocalarla kardeş olma meselesini de okudum çook gülerek..bizde de durum aynı valla.benimki kızı uyutana kadra uyuyor.ben bekle desem ya da biraz sinyalini versem bekler ama o saatten sonra banyo yapmak zor oluyor,saçımı kurutmam gerekiyor kız uyanmasın diye gürültü yapıp da saçımı kurutamıyorum,bir kere ıslak saçla yattım sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu korktum.yani anlayacağınız biz de kardeş olduk :)) amaa eşim çok fena isyanlarda :)))yazık yine de çok anlayışlı davranıyor :))

iyi geceler annişler..
ben yarın işe başlıyorum.
3 aydır evdeydim ve çok heyecanlı vede üzgünüm.
heyecanım uzun bi aradan sonra işe başlamam..
üzüntüm ise kuzumdan ayrılacağım için..
kayınvalidemin sağolsun çok iyi bakacağından eminim ama yinede bir annenin evladından 1 saniye bile ayrı kalması çok kötü bişeymiş şimdi anlıyorum.
bu saatte hala hem heyecandan hemde süt sağacağım için ayaktayım.
önceki zamanlarda ara ara yaptığım sütstokları sütüm yetmediğinde kullandığımdan tükenmişti.ve cuma süt sağma makinam arızalanınca anca c.tesi tekrar artanları stok yapmaya başladım.
gerçi bi yarın zor olacak.
şimdilik 220 ml. biriktirebildim.
ama 2 öğünlük daha biriktirmem lazım.
hemşire görümcem her 2 saatte bir 70-80 ml. nin yeterli olacağını söledi.
sizler nekadar veriyosunuz?
yani memeden emince insan bilmiyoda..biberonla verirken nekadarladoyuyo bebekleriniz?
netten araştırdım bulamadım.bizim oğlan 2 ay 1 haftalık oldu.yarın sağdığımı öteki gün babannesi vereceği için belkide yarın 1-2 öğün mama takviyesi yapması gerekecek.hiç istemiyorum mama ama mecburen..belki eşim öğleden sonra iş yerime gelip sağdığım sütü alabilir.

azocum işin hayırlı olsun cnm.bebişten ayrılmak çok zor tabi ama napıcan..allah kolaylık versin cnm.
ben hiç sağıp ta biberopndan vermedğim için kaç ml içtiğini bilmiyorum ama bazen yarım saat sonra bile emiyor.eşim en sonunda senin emzirmenden ben yoruldum dedi :) entegre tesis şeklindeyim

günaydın kasımannelerinin birbirinden güzel çıtır ve pıtıtr anneleri:))ben gene erkenciyim bugün oğluşla oynadım uyuttumanca düştüm buralara çayı koyduım gelin zeynada damlar birazdan duyumaldım nerdenmi söölemem:));P;P

Günaydinn günaydinn fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bizde erkenciyiz bugün sabahtan acti lokum gözlerini simdide uyuyor beyfendi:)

aksama misafirim var ve ben hic bisi yapmadim cünkü icimden gelmiyor.

denizanasi senin sari böcek cok tatli olmuss masallah kuzuna.

mmf kafa bi cay versene bana ama cooook acik olsun:)

Elmalı tura canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşir bebeğin,mmf ben kahvaltımı yaptım çayımı içtim ama bir açık çaya hayır demem yani:)))))

:) aman yapsin annesi yapmadikalrindada sorun oluyor.

canim bi ara msn ye gelirsen sana bikac bisi sorucam vaktin oldugunda bi bak istersen..benim böcükte izin verirse iki daka yazayim.hadi kolay gelsin sana.

dağıldınızmı be huuuu kimler var kimler yok bi yoklama aliim bugün çok işimvar ama hiiiççç yapasım yoıksadece çamaşır attım yıkanıcak daha 2 makine var öffff iş bitmiyo yaa bide demiyoalrmı bütün gün oturuyosunuz diye
açık çaylar kurban olsun size çıtırklar:))
yarında lahana partisi var bende malzemeleri aldırdılar bana gelip yapıcaklar yarına iş bırakmamak lazımama heeeç yapasım yok gelin biel atıverin yaa

benimlokumen son geçen çarşamba benim yardımımla kaka yaptı daha tık yok ulen hiçmi rahatsız olmuyo bu herif en iyisi biel atıveriim ben gene 5gün olmuş gene

mmf kıyamam bebişine canım yaaa, huzursuz olmuyorsa iyi yinede

maşallah benimki yapıyor bugünlerde sabah mamasından sonra
benimde çamaşır atmam lazım böcüğün birşeyi kalmadı

günaydın arkadaşlar
sabah tam gelecektim ani bi kararla sağlık ocağına gittim rotavirüs aşısı için.ordanda elimde süt kartım kalmıştı onu aldım ancak geldim ama fazla kalamıcam öğlenden sonra misafir gelcekmiş.gene son dakka haberle :mymeka:
azocum işin hayırlı uğurlu olsun tekrardana.benimde 15 günüm kaldı.helecenlıyım valla.normal hayata döneceğim.tek derdim minik kuşumu çok ösleyecem.
denizanası maşallah bebişine.kocaman herif olmuş bee.
elmalı geçmiş olsun canım üzülme hemen bi ateşte bebek çocuk bunlar hep olacak.Allah daha büyük şeyler vermesin.
mmmfcim seninki 5 gün kaka yapmamış ya kendi halimiz geldi aklıma.doğum yaptığımız ilk zamanlar neydi o halimiz.biz duramıyorduk senin tombik nası duruyo acaba.
çay kaldıysa bi bardak alabilirmiyim bende

arkadaşlar dün biraz dışarı çıkmıştım zarada indirim yapmışlar oğlum için birşey bulamadım ama kız bebekler için çok güzel şeyler vardı hemde %70 indirimlede fiyatları çok uygundu bakabilecek olanlara duyurulur

denizanası zeyna bilmiyorumki bu böcük nasıl duuruyo hiç sıkıntısı olmuyo aman maşallah diyim dilimi ısıriim totomukaşiim ama ben sıkılıuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…