- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.381
ben gittim canım 40 da gittim bi dahada gitmedim gerek görmedi.bi rahatsızlığın olursa gelirsin dedi yani 6 ayda yada sende bir rutin kontrol.sen gittin mi doğumdan sonra kontrole?
bende mevlütümü 38 günde yapmıştım.ne zaman istiyorsan okutabilirsin bence Allah niyetini biliyor.kaynananı sallama okut bebişine mevlütünü.Günaydın herkese.Kızlar hepinizden bişey rica edebilir miyim?Kayınvalidemle birbirimize girdik mevlüt yüzünden.Resmen kin kaptı banaçSalı günü mevlüt var.Bana doğumdan hemen sonraki 10 gün içinde mevlüt okutturmalıydık, artık ben karışmıyorum dedi.Ben 14 kasımda sezeryanla doğum yaptım.Bebeğim halen çok gazlı.Cesaret edemedim ve zaten ameliyatlıydım.Eşim de bu konuda annesini destekliyo.Mevlütlerinizi ne zaman okutturdunuz?
canım belkide o senden bi ses bekliyordur.sen gününnü belirle ona sor sona uygunmu diye belki daha ciddiye alır
Sağolun kızlar.Kayınvalideme danışmak için söylediğimde tersledi.Anne nasıl yapalım dedim.Geçmiş olsun dedi.O günden sonra da kin kapmış, karışmıyorum diyor.Az öncede gelmiş kendi titiz ya, bana dağınıksın diyo.Bu evde 3 ay nasıl geçti bilen yok.Ooooof kızlar, kafayı yiyecem.
ya kızlar bebeğinizi emzirdiğinizde iki memeyi de emziriuormusunuz??? benimki birini emip bırakıyor.ben de öbürünü sagıyorum. sizde durum ne ???
piraye-asorti siz hemen 2009 ekim annelerine üyeliğini yapın delikafadulden
ay Allaha çok şükür başım baya baya iyi oldu.neden bu kadar ağrıdı bende anlamadım
kız bu kadar olur bende erkanda 14 nkasımda sezercik oldum.nedense içimden geçti doğru çıktı.çok iyi ve çok yoğun bi dr bilmem mi?bende o kadar pimpirik bi hamileydimki aman bi daha hamile kalma başka yerlerde görüşelim dedi en son kaydirigubbakcemile3sen hangi tarihte yaptın doğum?aman hala aklıma o ameliyathane geldkçe içim ürperiyo
Sağolun kızlar.Kayınvalideme danışmak için söylediğimde tersledi.Anne nasıl yapalım dedim.Geçmiş olsun dedi.O günden sonra da kin kapmış, karışmıyorum diyor.Az öncede gelmiş kendi titiz ya, bana dağınıksın diyo.Bu evde 3 ay nasıl geçti bilen yok.Ooooof kızlar, kafayı yiyecem.
çilekcim bu konuda ben iyice tik olmuş durumdayım.benim ka.valide hani kahpe bizans filminde bir süt anne vrdı ya aynı onun gibi.her an azıma bakıyor oğluma bişey diycek bişey istiycek bişey yaptıracak diye hazır olda bekliyo kadın ben ağzımı açınca atlamak için.o kadar kıymetliki oğlu anlatamam.artık bende tik oldum kadına tepki vermeye başladım.
günaydın şekerler
ben çok ince kaz tüyü bir yastık kullanıyorum ama sadece beiğinde var gündüz koltukta falan yatırdığımda bişii kullanmıyorum
çilek ne zaman geliyorsun tr ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?