2008 Kasım Anneleri

bizde okutmadık daha.k.valideme benim ev küçük senin evinde okutalım çok istiyosan dedim. onunda işine gelmedi herhalde 1 ay önce demiştim tamam dedi. ses soluk yok dahasırnaşık şey

günaydı herkezlere
saat 10'da arkadaşa kahvatıya geldim ordan bildireyim beni mera etmeyin dedim.öğleden sonra eve döncem mecbur saçlarımı balyajlamaya gelcek arkadaş görüşürüz evden
sen gittin mi doğumdan sonra kontrole?
ben gittim canım 40 da gittim bi dahada gitmedim gerek görmedi.bi rahatsızlığın olursa gelirsin dedi yani 6 ayda yada sende bir rutin kontrol.
bende mevlütümü 38 günde yapmıştım.ne zaman istiyorsan okutabilirsin bence Allah niyetini biliyor.kaynananı sallama okut bebişine mevlütünü.

Sağolun kızlar.Kayınvalideme danışmak için söylediğimde tersledi.Anne nasıl yapalım dedim.Geçmiş olsun dedi.O günden sonra da kin kapmış, karışmıyorum diyor.Az öncede gelmiş kendi titiz ya, bana dağınıksın diyo.Bu evde 3 ay nasıl geçti bilen yok.Ooooof kızlar, kafayı yiyecem.

takma kafana canım ya napalım bebekler düzene girene kadar dağınık olacaz napalım.isteyen istediğini desin.

UOTE=Asortie;5164362]pirayecim senin de 10 gün olmuş ama pek takılmıyon ben çok taktım ya sen ne yapmayı düşünüyorsun normalmiymiş
zeynacıım geçmiş olsun canım limonu fazla tüketme dediği gibi ama ben demedim onu juli kafa ibo saraçoğlu dedi
lavinya mesajlaın altında alıntı yap var ya onun yanında MQ die bi düğme var ya oraya basıyorsun canıımm
yani alıntı yap ile hızlı yanıtın ın arası
[/QUOTE]

cnm valla beklemedeyim ben,ya şimdi düzensiz olabilirmişya ona güveniyorum inş.bu arada 2-3 aylık hamile olduğumu öğrenmemsırnaşık şey ama sen telaşlandıkça bende telaşlanıyom biraz daha olmazsak test yaparız artık napalımCADIARZU

kız zeyna öyle deyip korkutmasana anaaaammm hamile olsak seneye bu zaman şuanki durumumuzla aynı oluruz bi fazlaylananiknanik

benim kücük bebegim var yetisemiyorum yardim ette toparlayalim de sende.

madem giciklik yapcakalr evlendirmesinler ogullarini ya,koyun koyuna yatsinlar

cocuklariyla.sinir oluyorum böyle evlendirdikten sonra kiymete biniyorya ogullari Iyyyyyyyyyyyyyyy

bana ne olduysa fena sinir yaptim.

Ben kullanmiyorum henüz yastik mucizecim.Doktor cok ince kaz tüyü yastik almami istedi kullanirsam onu koycakmisim.Aldim ama o kadar inceki ha koymusum ha koymamisim..

ayagimda sallayip uyutuyorsam anca o zaman yastikta kalip uyuyor ama yalnizca kafasi diil
tüm vücudu yastikta oluyor.

kimi doktorlar 2 yasina kadar kullanmayin diyorlarmis ..

çilekcim bu konuda ben iyice tik olmuş durumdayım.benim ka.valide hani kahpe bizans filminde bir süt anne vrdı ya aynı onun gibi.her an azıma bakıyor oğluma bişey diycek bişey istiycek bişey yaptıracak diye hazır olda bekliyo kadın ben ağzımı açınca atlamak için.o kadar kıymetliki oğlu anlatamam.artık bende tik oldum kadına tepki vermeye başladım.

günaydın şekerler

ben çok ince kaz tüyü bir yastık kullanıyorum ama sadece beiğinde var gündüz koltukta falan yatırdığımda bişii kullanmıyorum

çilek ne zaman geliyorsun tr ye

Diyorumya hayatim madem bu kadar kiymetlilerde niye evlendirdiler dimi?

bazen benimkide cok bozuluyor oglu bana yardim edip ev toplayinca,hatta sen otur

ben yaparim eskiden hic yapmazdin diyor:)

günaydın şekerler

ben çok ince kaz tüyü bir yastık kullanıyorum ama sadece beiğinde var gündüz koltukta falan yatırdığımda bişii kullanmıyorum

çilek ne zaman geliyorsun tr ye

günaydin canim..cumartesi gelicez insl.bakalim lokumla ucakta bneler yapicaz insl.

vaktim olurda yazarim neler yaptigimizi:)

kaz tüyü zaten varla yok arasi bana yorganinida al bebek hava alsin yatarken dedi.

simdi kullanmaya basladim artik hava aliyormu bilmiyorum ama lokum istedigi sekle

sokuyor yorgani habire üzerini aciyor kolaylikla:) bu arada gecemiz cok iyi gecti cok fazla

atesimizde olmadi cok sükür.evde sicaklik derecesini düsürdüm gece iyice ates olmasin

diye.

ayyyyyyyyyyy çıldırıciiiiiimmmmmm bu velet sabah beri durmadı yaa 5 dk uyuyup uyanıyo ağlamıyo mzırdanıyo banyo yapıcam adetimbitti yapamadım bi türlübüyükte oyalayamazkii.
şu kaynanalar için bi kazan kaynatalımmı ne dersiniz dibinede benimkini atalım:))

ya bana sanki rahat değilmiş gibi geliyor.hani bebekler için boğulmayı önleyici yastıklar falan varya ondan kullansammı dedim artık ben yatırsamda bi gidiyorumki kendi kafayı düzeltmiş kafasını sağa sola çevirince koysam mı diye düşündüm.
ben yan koyuyorum o düzeltiyo kafayı artık bebişim yatış pozisyonunu kendi belirliyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…