2008 Kasım Anneleri

gecenizin iyi geçmesine sevindim aşı günü bişey olmasada insan pimpirikleniyor

inşallah yolculuğunuzda iyi geçer, anladığım kadarıyla eşin olmayacak yanınızda, olsa biraz daha rahat olurdun

ya ben yorganını kullanmıyorum hala üzerini çok açıyor diye başlasammı acaba, biliyorsun sizin doktorunuzun söylediklerini önemsiyorum ben

benimkisi silmeden girmez o kazanin icine haberin olsun:)

cikarip iki dakka biraksan bakmazmi sari kafaya kayinvaliden?

canım ben doğrudan kafasının altına koymuyorum, vücudunun hafif bir eğimi olmasını sağlıyorum, yoksa bizim kullandığımız şekilde düşünme

aman minnet etmiim boşver şekerim bekliyorum sızsın diye:))
seninklide pek titiz herhalde
benimkaynanam ilk oğlumda heryerde battaniye mendil aman bende fazla salmışımherhalde durmadan laf ediyodu sonrada öğretiyorum diyodu :mymeka:gıcık ediyodu büsbütün bunda daha derlitopluyum 2.nin avantajları işte bakıyo heryere tertemizderli toplu ay bişeyde diyemiyo ayyyyy süpüremedim biri olsada süpürse diyo bende hiiiç sesimiçıkarmıyom ben 2 çocukla bide ona koşamam kusura bakmasında.zaten cinlerimburnumda

tsk,ederim canim..evet esim gelemiyor is nedeniyle onunla mayis gibi gelicez yineden

biraz kalip dönücek malesef

sorma cok tedirgin olduk bisiy olurmu diye ama inanirmisin o kadar sakindiki

hatta arada götürüp asi yaptiralim filan dedik:)

benimkiside aciyor bende kapiyorum israrla.alicaksan yorgan kaz tüÿüne bi bak istersen

cok hafif ve akiskan bisiy bebegede agirlik yapmiyor ve terletmiyormus.oÿüzden söyledi

doktor bunu.

sizin lokumlar kucaginiza size bakar sekilde alip kafasini serbest biraktiginizda hemen

kaldirabilyiormu yoksa kavrayamiyormu daha? benimkisi cok kaldiramadi doktor birsürü

abuk subuk konustu yok tatile gitmeseydin Deniz`i boyun gelistirme centerine göndericektim diye anneme soruyorum biz sizi hic yüzüstü yatirmadik diyor.
Denizde cok cok sevmiyor bu islemi canim cikiyor sabahtan buyana sebeklik yapip
öyle kalmasini saglamak icin.

1 aylıktan beri yastık kullanıyorum büyük oğlumayaptırmıştım pamukince yastık onu yastıksız asla rahat edemezbence ben hep yan yatırıyorumbu arada yastık olmasa boynu boşta kalır

selam kızlar nasılsınız?
maşallah ne çok kaynatmışsınız
okuyayım geçmişi diye başladım ama yok sonra vazgeçtim
oğluşum uyanmadan bişeyler yazayım dedim
inşallah herkesler iyidir
işe başlayanlar olmuş hayırlısı olsun
ben 1 ay daha rapor alıyorum oğlumun yanında biraz daha kalabileceğim çok şükür

yine de ara ara süt sağıyorum henüz çok birikmedi ama 1 ay daha yavaş yavaş depolarım herhalde

çilek demek gidiyosun konyaya nihayet oh benim yerimede gez.ben daha temmuza kadar gidemem.yaz gelsin şöyle güzelce gezeriz bütün akrabaları kızımla.senin ailen ilk defa görecekler bebişini değilmi.ne heycanla bekliyorlardır şimdi.
valla mmf benimki uykusuzluktan ağlıyordu hemen uyudu ama burun tıkanıklığından hemen yarımsaat sonra uyandı.çok tıkanıyor burnu ya.napcam bilmiyorum.ne doğru düzgün emebiliyor nede uyuyabiliyor

titiz diil canim hasta:)))))) ama tamamen gereksiz bi huy iste..

hayatimda ilk defa gecen hafta pazartesi rica ettim gelip Deniz`e bakarmisiniz

ütü yapicam dedim.diyis o diyis hastaymista falanmis filanmis.Hic böyle bir hata

yapmazdim ben ama demekki cok bunaldim iste.bosver uyut gir dusuna yada esini bekle.

benim yatak odamda iki valiz acik kaldi koyamadim hala bisiy icine.esim gelsin o zaman koyucam artik.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu diyaloğa bittim kızlar allah sizide güldürsün emi, yalnız ben vermeyim kaynanamı çok destek olur sağolsun
mmf kolay gelsin canım benimkide iki gündür çok mızırdak

evet canim kismetse geliyoruz oglusumla.annane dede cok heycanla bekliyor bizi ilk kez karsilacaklar lokumumla..netten görmek istemiyorlar o zaman cok özlüyoruz dayanamiyoruz diye:)

gezeyim canim senin icinde,kimbilir belki yazin yine karsilasiriz seninle temmuzdada knoyada olucam ben cünkü.

ya çilek senin bu dr benimde kafamı karıştırdı.benimkide öyle daha çok kaldıramıyor.bide öyle durmayı hiç sevmiyor.istediği şebekliği yapıyım durmuyor,

Çilekk benim oğluş o şekilde tutunca kafasını diktutabiliyyor..tabiii çok uzun süre değil..ama her çocuğun gelişim süreci farklı şimdş değil de 1 ay sonra tutsa ne olucak ki boynunu çok da takma bence kafana..

Mesela ben bebklerimiz neler yapıyr bölümünü okurken çok şaşırıyorum..Diğer beişilerin yaptığı benim oğlşun yapamdığı çok şey var..ama çok takmamam lazım..çok bariz bişi olmadığı sürece..

bu arada dün çok korkuttu benii yaramaz aklım gitti
oğluşum anakucağında uslu uslu etrafı izliyordu bende hadi yatağı toplayayım diye gittim
işim bittiğinde salona döndüm
bir baktım oğluşum yerde hiç sesi çıkmadan şaşkın şaşkın yatıyor
ben ne yapacağımı şaşırdım valla korkudan ağlayacaktım neredeyse
nasıl düşmüş anlamadım sağına soluna kfasına baktım bir şey görünmüyordu
kendime çok kızdım
artık hareketlendiler ve ben tedbirimi iyice alıyorum artık uyurken ve anakucağında uyutmuyorum
Allah hepsini korusun

çilekçim benim lokum artık kafasını dediğin şekilde bırakınca hemen tutuyor ve uzun sürede kalıyor öyle, sizin doktorda doğru şeyler söylüyor ama abartmayı da seviyor galiba, daha çok küçük öğrenecek boynunu tutmasınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…