E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #16.401
ayyyyyyyyyyy çıldırıciiiiiimmmmmm bu velet sabah beri durmadı yaa 5 dk uyuyup uyanıyo ağlamıyo mzırdanıyo banyo yapıcam adetimbitti yapamadım bi türlübüyükte oyalayamazkii.
şu kaynanalar için bi kazan kaynatalımmı ne dersiniz dibinede benimkini atalım:))
ya bana sanki rahat değilmiş gibi geliyor.hani bebekler için boğulmayı önleyici yastıklar falan varya ondan kullansammı dedim artık ben yatırsamda bi gidiyorumki kendi kafayı düzeltmiş kafasını sağa sola çevirince koysam mı diye düşündüm.
ben yan koyuyorum o düzeltiyo kafayı artık bebişim yatış pozisyonunu kendi belirliyora.s
benimkisi silmeden girmez o kazanin icine haberin olsun:)
cikarip iki dakka biraksan bakmazmi sari kafaya kayinvaliden?
gecenizin iyi geçmesine sevindim aşı günü bişey olmasada insan pimpirikleniyor
inşallah yolculuğunuzda iyi geçer, anladığım kadarıyla eşin olmayacak yanınızda, olsa biraz daha rahat olurdun
ya ben yorganını kullanmıyorum hala üzerini çok açıyor diye başlasammı acaba, biliyorsun sizin doktorunuzun söylediklerini önemsiyorum ben
aman minnet etmiim boşver şekerim bekliyorum sızsın diye:))
seninklide pek titiz herhalde
benimkaynanam ilk oğlumda heryerde battaniye mendil aman bende fazla salmışımherhalde durmadan laf ediyodu sonrada öğretiyorum diyodu :mymeka:gıcık ediyodu büsbütün bunda daha derlitopluyum 2.nin avantajları işte bakıyo heryere tertemizderli toplu ay bişeyde diyemiyo ayyyyy süpüremedim biri olsada süpürse diyo bende hiiiç sesimiçıkarmıyom ben 2 çocukla bide ona koşamam kusura bakmasında.zaten cinlerimburnumda
ayyyyyyyyyyy çıldırıciiiiiimmmmmm bu velet sabah beri durmadı yaa 5 dk uyuyup uyanıyo ağlamıyo mzırdanıyo banyo yapıcam adetimbitti yapamadım bi türlübüyükte oyalayamazkii.
şu kaynanalar için bi kazan kaynatalımmı ne dersiniz dibinede benimkini atalım:))
:roflol::roflol::roflol::roflol:benimkisi silmeden girmez o kazanin icine haberin olsun:)
cikarip iki dakka biraksan bakmazmi sari kafaya kayinvaliden?
çilek demek gidiyosun konyaya nihayet oh benim yerimede gez.ben daha temmuza kadar gidemem.yaz gelsin şöyle güzelce gezeriz bütün akrabaları kızımla.senin ailen ilk defa görecekler bebişini değilmi.ne heycanla bekliyorlardır şimdi.
valla mmf benimki uykusuzluktan ağlıyordu hemen uyudu ama burun tıkanıklığından hemen yarımsaat sonra uyandı.çok tıkanıyor burnu ya.napcam bilmiyorum.ne doğru düzgün emebiliyor nede uyuyabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?